Parerea mea: eu mi l-am facut pe ala alb (l-am fiert si a iesit arsura, dar s-a si decolorat marul…) cu un mar mic, cam cat e ala de pe spatele tricoului propus de tine, si cam aceeasi nuanta de gri, pus in stanga (langa inima… he, he). Atat, nu mai vreau nimic in plus.
Dar, pentru noi, zic ca ar fi bine sa avem pe tricou urmatoarele elemente: un mar, mic, nu sa sara in ochi si sigla de la MacUser.ro (inima muscata), eventual si cu inscrisul “MacUser.ro”. Totul mic, discret. Ar fi prima data cand as purta un tricou cu tricolorul pe el…
Daca pui MUG, lumea poate intelege cană si zice ca suntem vreun feng-shui, de punem mere in căni
Marul in stanga si inima in dreapta.
Ce nu stiu, e cum sa fie ca sa nu iasa prea mult in evidenta inima, ca are culorile astea tari, si sa nu “acopere” marul. Poate ca inima sa fie ceva mai mica?
Si revenind la oile noastre - un logo apple de unde gasim noi astia care nu au un mac la indemana sa il scoatem din fontul system ?
Si bitmap (maaare) e bun.
Si revenind la oile noastre - un logo apple de unde gasim noi astia care nu au un mac la indemana sa il scoatem din fontul system ?
Si bitmap (maaare) e bun.