Atitudinea baiatului de la “pravalie” nu cred ca e intamplatoare.
El trebuie sa respecte niste reguli, un manual de identitate, nu poate arunca o sigla asa oriunde pe un material. Si cred ca nu-i convenea sa citeasca un manual de la Apple. Oricum treaba cu pozitionarea siglei pe tricou trebuie studiata si sa respecte guideline-ul din corporate.
Pai nu methodine, baiatu’ nu a vrut sa-mi faca tricoul pentru ca nu fac imprimeuri cu sigle, logo-uri de firme cunoscute, ca sa nu te dai ca esti de la respectiva firma. Cum definesc ei care-s alea cunoscute, nu stiu.
Oricum, Apple e cunoscuta in Romania: sa ne bucuram!
Pai nu methodine, baiatu’ nu a vrut sa-mi faca tricoul pentru ca nu fac imprimeuri cu sigle, logo-uri de firme cunoscute, ca sa nu te dai ca esti de la respectiva firma. Cum definesc ei care-s alea cunoscute, nu stiu.
Oricum, Apple e cunoscuta in Romania: sa ne bucuram!
Tocmai asta iti ziceam, nu fac pentru ca in spatele unei sigle sta un manual de identitate, si le este frica sa faca asa tam-nesam, la orice necunoscut, care nu e de la Apple Romania:)
ca se face misto peste tot la tv de orice personalitate nu se mai ia nimeni, ca in masini se fura din buzunare nu mai zice nimeni nimic, dar tricouri nu pot imprima ca poate cine stie? au toate pozele care le folosesc in imprimeuri cumparate cu licenta? sa fim seriosi
ca se face misto peste tot la tv de orice personalitate nu se mai ia nimeni, ca in masini se fura din buzunare nu mai zice nimeni nimic, dar tricouri nu pot imprima ca poate cine stie? au toate pozele care le folosesc in imprimeuri cumparate cu licenta? sa fim seriosi
Dati unu un mail la Apple I.M.C. Romania sa intrebati daca printarea unui tricourilor lu logo-ul cu marul pentru uz personal este ok. Si ne dati reply-ul aicea sa il printam sa il aratam la imprimerii.
sunteti copii - va coboriti la mintea unuia care imprima tricouri?
cine sa va dea raspuns si la ce intrebare? poate va treziti ca va trebuie si aprobare de la mediu, ca nu atacati stratul de ozon…. sau de la ministerul agriculturii, ca importati mere
...sunt atitia oameni mai destepti dacit fraierul ala, care sa nu refuze o comanda de ... (citeva zeci?) de tricouri, nu credeti?
Eu nu ma gandeam la fraierul ala, ci ca poate ar fi util un raspuns de la Apple IMC pentru cei din Suceava, daca isi pun si ei probleme din astea existentiale…