6 din 7
6
sigla (nu logo) Apple
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

in 30 de min cica o sa aiba oferta gata… nu prea se straduie…

oricum, incantator accent grin

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

Am avut la un moment dat un job la o firma de productie publicitara, va pot pune in legatura cu cineva de acolo daca sunteti interesati de imprimarea tricourilor si achizitionarea lor ( se lucreaza cu o gama destul de diversa, de exemplu Fruit of the loom sunt foarte ok ca si material si relativ ca si pret ).
Calitatea imprimarii este foarte buna ( serigrafie, videoflex, etc).

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Wow, suna bine Fruit of the Loom!
Stai sa vedem ce iese din Suceava.
Dar oricum, cred ca nu ar fi rau sa avem inca o oferta. Mai vorbim.

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Administrator

In Suceava am sunat si cica nu s-au pregatit sa-mi raspunda. O sa mai incerc luni dar ori nu sunt interesati de o comanda asa de mica ori asa fac ei afaceri…  mad

Am cam pierdut speranta, dar… poate. Daca exista alternative eu zic sa intrebam.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

Si totusi, daca cineva e interesat de pontul meu sa-mi de-a un PM pentru detalii.
Avantaje: se lucreaza si cu tiraj mai mic, se pot procura tricourile direct fara alte intermedieri, nu se vor intampina probleme de genul “aaaa, noi nu imprimam asa ceva ca poate ne trezim chemati in judecata de Apple”, locatie - Bucuresti.

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

yes man - cere-le un pret pentru 50 si 100 de tricouri / asa ne putem face o parere

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Administrator

Dupa lupte seculare am aflat preturi la Suceava:
Tricou la baza gatului bumbac simplu (disponibil alb/negru): 96.000 orice marime barbateasca.
Tricou la baza gatului blabla + elastan (material mai bun) disponibil doar alb: 112.000 orice marime barbateasca.
Tricou tip POLO (guler, buzunar) (disponibil alb/negru): 152.000 orice marime barbateasca.

Inscriptionare mar aprox 10X10 cm alb pe negru sau negru pe alb: 18000 prin imprimare sau 0.8 Euro pentru broderie (dar cu dimensiuni mai mici, nu poate broderie la dimensiunea aia).

Toate preturile sunt fara TVA!

Expediere: 200-300.000 prin curier in 24 de ore pntru Bucuresti (pret pentru tot pachetul).

Daca vreti sa facem asa, pot cere o mostra de material (desi nu stiu la ce ar folosi fara sa ne intalnim), si eventual deschid un topic in care fiecare se inscrie cu nr de tricouri, culoare, dimensiune, ce mai trebuie.

N-am intrebat cat de XXXL e XXXL-ul dar a zis marimi barbatesti, pot sa mai sun la nevoie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Administrator

Stai un pic, sa intreb si eu la firma lui Graft; am incercat azi, dar nu am reusit.
Sa avem inca o oferta, sa avem de unde alege.

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

vreau si io tricou
sa facem lista - sau anunt pe prima pagina

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

looool

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRank
Member
Din: București

În nici un caz așa !!!
...ghey rău poza

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

@huk: mi-ar place tare broderia, ceva 5 x 5? alb pe negru ar fi belea!

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRankRank
Administrator

Hai sa strangem si cealalta oferta, apoi decidem. Daca e Suceava, cum am mai zis, facem lista cu ce vrea fiecare.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am vorbit cu omul, i-am trimis pe mail detalii (i-am trimis ca model chestia propusa de dacu, dar vom hotari impreuna cum vor arata tricourile in final). Pare sa aiba o gramada de variante de materiale si preturi, sa vedem ce imi raspunde.

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

oare e posibil sa avem ceva gata pina pe 30, la intilnire?

6 din 7
6