1 din 3
1
Informatii iPhone 3G ...
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Am luat hotararea ca si multi dintre noi CRED ... ca vreau noul iPhone 3G

Am in gand sa-l vand pe cel care il am acum (de de cateva luni 4-5 luni) cel de 16G si sa-mi cumpar ori un 8G sau un 16G varianta 3G

Problema mea :

1. inca nu a aparut nimic pentru deblocare noul iphone ? ... logic lansarea in vanzare e pe 11 iulie ... deci aici mai am de asteptat putin

2. NU pot astepta sa apara in Romania ... pentru simplul motiv de bussines ... am dat pe asta care il am acum 450 euro ... vreau sa reusesc sa-l vand sa-mi recuperez o parte din banii acum cat mai este timp ... si sa iau un iPhone 3G

3. dca il iau din USA ... din cate se stie de cumparat se poate cumpara direct de la apple fara conectare obligatorie ... dar cum il trimite prietenul meu de acolo aici ... prin posta sau cum ... nu ma intereseaza neaparat cea mai ieftina metoda ci cea mai convenabila la timp si pret ... se plateste vama sau cum ? el de cumparat il cumpara dar cum trebuie el sa procedeze ca sa-mi trimita acest nou iphone

4. e mai indicat sa-l cumpar de undeva din europa sa zicem germania ... lund in calcul distantele USA-Romania sau Germania-Romania ? la noi in UE e acelasi sistem ca in USA cumperi iPhone de la apple store si daca vrei il activezi de acasa sau e ca la noi aici in tara nu iesi pe usa magazinului pana nu esti conectat / contract semnat / etc etc ?

Pun aceste intrebari ca sa stiu cum sa actionez ca acum sper sa ma intelegeti cat de fan as fi apple nu am ce face cu 2 buc iPhone si nici nu am chef de cadouri sa dau de 450 euro pentru prietena / familie sau cine stie smile

Voi cei care POATE va ganditi sa faceti aceeasi miscare ... cum va faceti planul de bataie smile

Acum oricat ar fi de frumos vechiul iPhone ca sincer imi place asta pe AL mai mult decat cel pe Plastic ... dar sincer ... viteza 3G nu credeam ca o sa conteze asa de mult pentru mine ... avand in vedere ca folosesc intens functia Mail si Safari

De asta incep sa-mi fac planul de bataie de pe acum ... pt ca dupa cum stim pustime multa care se bestializeaza in gadgeturi dar nu sta informata se gaseste smile si vreau sa vand actualul iphone de 16G (1.1.4) care este in conditie impecabila ... nefrecat cu teme si app inutile ... sa-mi recuperez o parte din bani si sa iau noul 3G

Multumesc si astept cateva sfaturi

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.03.08

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/12597/ arunca pe aici o privire,sigur o sa gasesti rasp la toate intrebarile tare.
uite hai sa iti explic eu ca stiu ca e mult de citit: in america se pare ca in prima luna va fi vandut numai cu activare,dupa aceea sunt mari sanse sa fie vandut la liber,mai asteapta.deblocare momentan nu exista :(..mie imi place iphone 3g o sa apara o gramada de aplicatii pentru el inclusiv soft mai bun pt gps.merita upgrade-ul.toate insa pe rand,se va rezolva cel mai probabil curand cu deblocarea,la fel si activarea.

Semnătură 

[semnatura fara anunturi de vanzare/cumparare]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.02.07

am citit topicul ” iPhone 3G ” in mare ...

da intradevar se pare ca voi ramane cu modelul actual pana la sfarsit ... sfarsitul fiind achizitionarea noului iphone 3G ... deci sigur voi face un cadou de 450 euro cuiva smile

daca nu fac miscarea in limitele de timp necesare destul de rapid se poate mai mult ca sigur sa nu scot pe cel de acum nici macar banii pentru un 8G sau 16G var 3G

ce ramane de facut sa stau cu ochii in 4 sa prind momentul ideal sa fac schimbul

apple spune ca se va vine ” INSTANT ” in cele 22 de tari mari printre care si DE ... incepand cu 11 iulie ... deci e posibil ca pe 12 sa cumpar si eu unul smile ... dar daca e cu conectare obligatorie nu voi putea sa-l cumpar din DE ... si in plus chiar daca as putea sa-l cumpar pana la urma ... cum il deblochez pt RO ... trebuie sa ma asigur inainte de vanzarea celui vechi / cumpararea celui nou ... ca exista soft pentru deblocarea iPhone 3G ... pentru 2.0 Beta este app de deblocare dar sa vedem daca merge deblocarea lui 2.0 Final instalat pe iphone 3G ... da toate se tin in lant

Ca o concluzie finala ... daca nu vreau sa ma trezesc cu 2 buc iPhone in casa smile sa stau cu ochii in 10 directii smile)

merci mult

Ar fi misto sa avem un Topic ceva unde sa se posteze numai informatii reale pe aceasta tema ... verificate ... despre ceea ce se intampla date clare de lansare in vanzare in USA / UE / etc etc .... modalitati de achizitionare cu / fara conectare ... modalitati transport ... asta pana ajunge si la noi in RO

[ Modificat: 13 Iunie 2008 06:17 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
0vidiu - 13 Iunie 2008 05:51 PM

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/12597/ arunca pe aici o privire,sigur o sa gasesti rasp la toate intrebarile tare.
uite hai sa iti explic eu ca stiu ca e mult de citit: in america se pare ca in prima luna va fi vandut numai cu activare,dupa aceea sunt mari sanse sa fie vandut la liber,mai asteapta.deblocare momentan nu exista :(..mie imi place iphone 3g o sa apara o gramada de aplicatii pentru el inclusiv soft mai bun pt gps.merita upgrade-ul.toate insa pe rand,se va rezolva cel mai probabil curand cu deblocarea,la fel si activarea.

Nu cred că va fi vândut vreodată oficial de Apple la liber! Asta ar însemnă să își bată joc de clienții ăia care-l cumpără în prima lună, așa ceva nu face Apple.

În Europa am înțeles că sunt câteva țari care îl vor vinde la liber dar cu prețul lui + contravaloarea abonamentului pe 24 luni. Ceea ce nu e foarte convenabil. Acum vă dați seama că fiecare dintre noi filosofăm… multe se vor da peste cap în timp, vor fi probabil oportunități…, cine știe!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

va fi vîndut exact după aceleași rețete de până acum: cu abonament și blocare în rețeaua operatorului - la un preț, și mai scump fără blocare

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 13 Iunie 2008 07:35 PM

va fi vîndut exact după aceleași rețete de până acum: cu abonament și blocare în rețeaua operatorului - la un preț, și mai scump fără blocare

Nu am știut că poți cumpără tel. cu abonament la At&t;dar să plătești un preț mai mare și să îl poți folosi și cu T-Mobile, Verizon etc.

Sau tu te-ai referit la țari din Europa?; știu că în State asta nu s-a întâmplat!

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

In Italia o sa se vanda de pe 11 iulie si la liber, pentru 499 Euro cel de 8GB.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
Ǻﭏdяei - 13 Iunie 2008 07:39 PM
dacuBurebista - 13 Iunie 2008 07:35 PM

Nu am știut că poți cumpără tel. cu abonament la At&t;dar să plătești un preț mai mare și să îl poți folosi și cu T-Mobile, Verizon etc.

Sau tu te-ai referit la țari din Europa?; știu că în State asta nu s-a întâmplat!

pai ai vazut pe site decind va fi vindut in romania, nu?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Păi în România în ”decursul acestui an”; în niciun caz pe 11 iulie :(

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

@ LST: 450 euro=1650 lei pe un iPhone care e vechi ? no way ... daca iti iei 10-11 milioane pe el e bine ... sper sa-l dai cu pretul asta

ti-l poti lua si de la orange cu abonament, nu trebuie sa-l importi din alta tara (dar trebuie sa astepti ... nu stiu cat, dar nu putin oricum)
parerea mea este sa astepti, sa vezi daca se va vinde la liber undeva in lumea asta, daca apare metoda de deblocare, si sa nu te grabesti aiurea
eu cred ca asta e ambitie de om indragostit, de iPhone smile, mereu vrei ceva mai bun (mai ales in dragoste LOL )
daca bussinesul tau e asa de important, poti opta pentru un blackbery (mie-mi plac, am avut inainte de iphone) pana iti achizitionezi iPhone 3G

bafta !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

oo da, mai ales asta BOLD :D

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.05.08

LST, cu cat vrei sa vinzi iphone-ul tau actual?

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.03.08

stati sa vedeti ca oricum se vor ieftinii tare cele vechi

Semnătură 

[semnatura fara anunturi de vanzare/cumparare]

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

cam cat va costa un iphone vechi dupa aparitia iphone 3G?

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
0vidiu - 17 Iunie 2008 01:20 AM

stati sa vedeti ca oricum se vor ieftinii tare cele vechi

Ovidiu, cu cat vinzi ipod touch 8 GB? E cel cu update-ul de ianuarie?

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Tarife iPhone 3G in Germania:
http://www.t-mobile.de/iphone/showTariffs.do

Preturi intre 1 si 250 EUR si abonamente intre 29 si 89 EUR.

1 din 3
1