Am luat hotararea ca si multi dintre noi CRED ... ca vreau noul iPhone 3G
Am in gand sa-l vand pe cel care il am acum (de de cateva luni 4-5 luni) cel de 16G si sa-mi cumpar ori un 8G sau un 16G varianta 3G
Problema mea :
1. inca nu a aparut nimic pentru deblocare noul iphone ? ... logic lansarea in vanzare e pe 11 iulie ... deci aici mai am de asteptat putin
2. NU pot astepta sa apara in Romania ... pentru simplul motiv de bussines ... am dat pe asta care il am acum 450 euro ... vreau sa reusesc sa-l vand sa-mi recuperez o parte din banii acum cat mai este timp ... si sa iau un iPhone 3G
3. dca il iau din USA ... din cate se stie de cumparat se poate cumpara direct de la apple fara conectare obligatorie ... dar cum il trimite prietenul meu de acolo aici ... prin posta sau cum ... nu ma intereseaza neaparat cea mai ieftina metoda ci cea mai convenabila la timp si pret ... se plateste vama sau cum ? el de cumparat il cumpara dar cum trebuie el sa procedeze ca sa-mi trimita acest nou iphone
4. e mai indicat sa-l cumpar de undeva din europa sa zicem germania ... lund in calcul distantele USA-Romania sau Germania-Romania ? la noi in UE e acelasi sistem ca in USA cumperi iPhone de la apple store si daca vrei il activezi de acasa sau e ca la noi aici in tara nu iesi pe usa magazinului pana nu esti conectat / contract semnat / etc etc ?
Pun aceste intrebari ca sa stiu cum sa actionez ca acum sper sa ma intelegeti cat de fan as fi apple nu am ce face cu 2 buc iPhone si nici nu am chef de cadouri sa dau de 450 euro pentru prietena / familie sau cine stie ![]()
Voi cei care POATE va ganditi sa faceti aceeasi miscare ... cum va faceti planul de bataie ![]()
Acum oricat ar fi de frumos vechiul iPhone ca sincer imi place asta pe AL mai mult decat cel pe Plastic ... dar sincer ... viteza 3G nu credeam ca o sa conteze asa de mult pentru mine ... avand in vedere ca folosesc intens functia Mail si Safari
De asta incep sa-mi fac planul de bataie de pe acum ... pt ca dupa cum stim pustime multa care se bestializeaza in gadgeturi dar nu sta informata se gaseste
si vreau sa vand actualul iphone de 16G (1.1.4) care este in conditie impecabila ... nefrecat cu teme si app inutile ... sa-mi recuperez o parte din bani si sa iau noul 3G
Multumesc si astept cateva sfaturi