@ LST: 450 euro=1650 lei pe un iPhone care e vechi ? no way ... daca iti iei 10-11 milioane pe el e bine ... sper sa-l dai cu pretul asta
ti-l poti lua si de la orange cu abonament, nu trebuie sa-l importi din alta tara (dar trebuie sa astepti ... nu stiu cat, dar nu putin oricum)
parerea mea este sa astepti, sa vezi daca se va vinde la liber undeva in lumea asta, daca apare metoda de deblocare, si sa nu te grabesti aiurea
eu cred ca asta e ambitie de om indragostit, de iPhone, mereu vrei ceva mai bun (mai ales in dragoste
)
daca bussinesul tau e asa de important, poti opta pentru un blackbery (mie-mi plac, am avut inainte de iphone) pana iti achizitionezi iPhone 3Gbafta !
Nici nu visez sa-l vand cu cat l-am luat doar nu traiesc in utopia ![]()
Dar la un simplu search pe google vedem ca un iPhone de 16G NOU costa min 2000 ron in magazinele din RO
NOARMAL ca NU vreau sa-l vand cu atat ... nici macar cu cei 450 euro cat am dat pe el ... atunci cand o veni momentul
Dar ma sperie si noile preturi ... de 199$ cel de 8G var 3G ... sau .... 299$ cel de 16G var 3G
Prin eliminare ... pretul actualului meu iPhone ... va scadea dramatic chiar daca are sa zicem max 6 luni ... la o faza de genul asta daca o sa iau 200 euro pe el va fi bine
sa zicem
Deci logic ... trebuie sa prind exact momentul in care imi vand actualul iPhone ... sa scot macar banii sa-mi iau noul iPhone 16G var 3G ... macar atat visez ![]()
Chiar daca pierd bani la aceasta afacere ... adica am cumparat cu 450 euro l-am folosit 6 luni si cu banii de pe el la vanzare cumpar un tel de 200 euro
adica var 3G
Aici ma refer cand ma ingrijoreaza situatia
Si e posibil sa ies bine la afacerea asta chiar si cu bani in plus daca stau cu ochii in 4
... ca teribilisti sunt pe lume mai mult decat banuim
Important e sa prind momentul ... cand zic asta ma refer ... confirmare aparitie soft de deblocare al noului ipgone 3G si gasirea situatiei ideale de achizitie si se pare ca situatia ideala este USA in nici un caz UE
Si nu inteleg de unde s-a ajuns sa imi recomanzi blackberry ...
Eu am zis asa :
iPhone - pe care il am ... e un iPhone folosit mai mult in plan bussines nu FUN ... nu am instalat nici o tema nici un soft / app inutila in mare e exact ca atunci cand l-am scos din cutie ... tinut in husa etc etc ... ma refer nu a fost frecat aiurea ... in afara de anumite app utile nimic ... nu vreau sa zic e mai bun ca nu am instalat fel de fel de app pe el ... nu are asta importanta ... dar sunt unii care si-au busit iPhone - le datorita incompetentei si frecusului aiurea
Deci in nici un caz nu vreau alt telefon
Deja sunt dependent de activitatile cu “degetul”
... atat la telefoane cat si in alte situatii
cand folosesc alte telefoane apas ca un incompetent pe ecran ... tind sa nu observ prezenta tastaturii / butoanelor
Da deci atentie mare sa prind momentul cand fac schimbul de scule