2 din 3
2
Informatii iPhone 3G ...
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
virus_luci - 13 Iunie 2008 10:06 PM

@ LST: 450 euro=1650 lei pe un iPhone care e vechi ? no way ... daca iti iei 10-11 milioane pe el e bine ... sper sa-l dai cu pretul asta

ti-l poti lua si de la orange cu abonament, nu trebuie sa-l importi din alta tara (dar trebuie sa astepti ... nu stiu cat, dar nu putin oricum)
parerea mea este sa astepti, sa vezi daca se va vinde la liber undeva in lumea asta, daca apare metoda de deblocare, si sa nu te grabesti aiurea
eu cred ca asta e ambitie de om indragostit, de iPhone smile, mereu vrei ceva mai bun (mai ales in dragoste LOL )
daca bussinesul tau e asa de important, poti opta pentru un blackbery (mie-mi plac, am avut inainte de iphone) pana iti achizitionezi iPhone 3G

bafta !

Nici nu visez sa-l vand cu cat l-am luat doar nu traiesc in utopia smile

Dar la un simplu search pe google vedem ca un iPhone de 16G NOU costa min 2000 ron in magazinele din RO

NOARMAL ca NU vreau sa-l vand cu atat ... nici macar cu cei 450 euro cat am dat pe el ... atunci cand o veni momentul

Dar ma sperie si noile preturi ... de 199$ cel de 8G var 3G ... sau .... 299$ cel de 16G var 3G

Prin eliminare ... pretul actualului meu iPhone ... va scadea dramatic chiar daca are sa zicem max 6 luni ... la o faza de genul asta daca o sa iau 200 euro pe el va fi bine smile sa zicem

Deci logic ... trebuie sa prind exact momentul in care imi vand actualul iPhone ... sa scot macar banii sa-mi iau noul iPhone 16G var 3G ... macar atat visez smile

Chiar daca pierd bani la aceasta afacere ... adica am cumparat cu 450 euro l-am folosit 6 luni si cu banii de pe el la vanzare cumpar un tel de 200 euro smile adica var 3G

Aici ma refer cand ma ingrijoreaza situatia

Si e posibil sa ies bine la afacerea asta chiar si cu bani in plus daca stau cu ochii in 4 smile ... ca teribilisti sunt pe lume mai mult decat banuim smile

Important e sa prind momentul ... cand zic asta ma refer ... confirmare aparitie soft de deblocare al noului ipgone 3G si gasirea situatiei ideale de achizitie si se pare ca situatia ideala este USA in nici un caz UE

Si nu inteleg de unde s-a ajuns sa imi recomanzi blackberry ...

Eu am zis asa :

iPhone - pe care il am ... e un iPhone folosit mai mult in plan bussines nu FUN ... nu am instalat nici o tema nici un soft / app inutila in mare e exact ca atunci cand l-am scos din cutie ... tinut in husa etc etc ... ma refer nu a fost frecat aiurea ... in afara de anumite app utile nimic ... nu vreau sa zic e mai bun ca nu am instalat fel de fel de app pe el ... nu are asta importanta ... dar sunt unii care si-au busit iPhone - le datorita incompetentei si frecusului aiurea

Deci in nici un caz nu vreau alt telefon

Deja sunt dependent de activitatile cu “degetul” smile ... atat la telefoane cat si in alte situatii smile cand folosesc alte telefoane apas ca un incompetent pe ecran ... tind sa nu observ prezenta tastaturii / butoanelor

Da deci atentie mare sa prind momentul cand fac schimbul de scule smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Deci voi investiti in tehnologie nu ca sa o folositi, ci doar ca sa o aveti?! ... Eu asa inteleg, cand cineva spune ca trebuie sa-si scoata banii pe actualul telefon. De ce sa investesc, si sa ma astept sa-mi scot aceasi bani sau 70% din el, cand eu l-am folosit un an?! ... Unde-i gluma si umorul in asta? ... Tehnologia este sa o folosesti, d-asta investesti in ea… Nu te astepta sa-ti “scoti banii”.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

altfel, ‘nu se merită’... smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

ca fapt divers sa stii ca si eu am tendinta de a apasa cu degetul pe ecranul altor telefoane ... noroc ca pe langa iphone il mai am pe “batranul” nokia si ma pune la respect

din punctul meu de vedere este o mare FIŢĂ sa-ti cumperi tehnologie si s-o lasi de-o parte, si am prieteni care asta fac, isi cumpara ultimele telefoane/laptopuri doar sa fie ei mai deosebiti (asta fara nicio aluzie)
daca te hotarasti sa-ti vinzi iPhoneul, contacteaza-ma ! (suna a anunt matrimonial dar nu e LOL )

si ca incheiere: pretul ifonului 3G are in spate multe alte “jmecherii” care va face , ca pretul platit pe un ifon 3G la achizitionare sa se dubleze sau poate sa se tripleze in 2 ani de abonament !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@virus_luci

ai o problema cu afirmatiile de genul ” FITZE ” ... fitze fata de cine ... ce crezi ca umblu cu iPhonul legat la gat sau pus pe frunte ... sau Doamne ajuta ... sar femeile din textile pe strada ca am eu iPhone smile

il am bagat intr-o husa ... il tin in borseta sau buzunar

daca merg la terasa sau la bar nu-l scot pe masa

nu ma adun pe la colturi de bloc sa ma joc tetris cu spectatori in jurul meu

ce intelegi tu prin fitze

la 30 de ani si frant de munca de dimineata pana seara crezi ca-mi mai arde sa ma sparg in figuri la femei si la baitzasi pe la terase sau colturi de blocuri ???

smile

nu e nimic de genul asta ... simpla motivatie ... 3G ... desi nu ma incanta spatele de plastic

folosesc FOARTE INTENS partea de internet de la iPhone si ma incanta foarte mult sa beneficiez de acest atu in plus ... e o diferenta considerabila de viteza din punctul meu de vedere

nu am inteles niciodata de ce nu a aparut de la inceput iphone impreuna cu 3G

Deci voi investiti in tehnologie nu ca sa o folositi, ci doar ca sa o aveti?!

cred ca de la inceput am mentionat ca din punct de vedere tehnologic sunt interesat de 3G ... ce vrei sa fac sa stau acasa pe modem ca sunt fidel tehnologiei proaste sau sa-mi trag fibra optica ... si daca reusesc sa vand cu 1000 euro vechiul modem unui somalez smile sa nu fac asta ca e rau ???

iar pt cei care nu inteleg care e faza ca vrei sa vinzi ce ai cumparat acum 1 an sa-ti recuperezi banii sau o parte din ei si sa-ti ei altceva

nu stiu poate voua va dau banii mami sau tati dar eu muncesc pentru fiecare letzcaie si atata timp cat pot scoate bani pe ceva vechi ca sa ma ajute sa iau ceva nou am sa o fac

nu fortez pe nimeni sa faca o alegere daca vrea sa cumpere ce am de vanzare cumpara daca nu ... NU

ce sunt idiot ... sa dau cadou sau sa arunc in sertat iPhone var 1 si sa scot bani din buzunar sa iau noua var de iPhone

cine vrea si gandeste asa sa o faca eu unul NU fac si gandesc asa

[ Modificat: 20 Iunie 2008 02:12 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Sunt de acord cu LST dar băi ”tată”, așa frânt de muncă cum ești (de dimineață până seara), ”băi” ai un chef de scris, nu glumă. (în fiecare post)  tongue wink

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Ǻﭏdяei - 20 Iunie 2008 02:05 AM

Sunt de acord cu LST dar băi ”tată”, așa frânt de muncă cum ești (de dimineață până seara), ”băi” ai un chef de scris, nu glumă. (în fiecare post)  tongue wink

Asta e ma relaxeaza seara cand ajung acasa sa bag un pahar de vin rece si scriu / citesc / sa ma uit la un film

le fac in functie de ce am chef in acea zi

sa scriu ma relaxeaza smile

stiu ca in marea majoritate exagerez cu scrisul dar asta e sunt o persoana COMUNICATIVA

smile:):)

mai degraba de asta sar femeile din textile la mine nu ca am iPhone ci ca sunt Comunicativ

dar ce-i mult strica smile

[ Modificat: 20 Iunie 2008 02:13 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu am facut referire la tine LST, “să mor io” smile , am zis asa in general

iphone 3G n-au scos de prima data pentru ca in state nu era inca functional acest serviciu, plus ca era primul iTelefon de la apple, nu puteau investi in tehnologie si sa dea rateu ... asa au studiat piata au vazut ca merge treaba si cu iPhone 3G isi cam bat joc de oameni, am folosit un cuvant prea dur,cred, dar aia de la apple stiu ce-i cu politicile astea (nici pe mine nu ma incanta spatele ala de plastic) ... asta e eu astept iTelefonu urmator

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Păi decît să ne certăm, ia mai bine un cîntec vesel să cîntăm. Ia vedeți că a apărut un ghid super de folosire a noului iPhone 3G. Luați de citiți.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile potcoavele înaintea calului smile

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Este hotie curata un iphone 3G la liber in Italia costa cel de 8GB
499 euro si iPhone 3G de 16GB 569 euro.
Apple isi bate joc de tarile europene cu preturile practicate aici. La fel si la computere am cumparat saptamana trecuta un Macbook din state la 1500 USD (3555 RON) acelasi computer la noi costa 5498 RON. Hotie si aici este de vina numai celor de la Apple US pentru ca permit diferente asa de mari de pret intre produsele vandute in US si cele din Europa.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

OK

deci clar trebuie sa cumparam numai din USA daca vrem sa iesim mai convenabil smile

daca noul 3G se va vinde in acelasi sistem la fel ca si primul model ... prin Apple Store

si daca apare un soft ok pt deblocare

e clar imi iau noul iphone din USA

daca se va vinde in alt sistem ... desi nu cred sa se schimbe politica apple asa de rapid ... dupa cum s-a observat in ranjetul lui Steve cand a zis : ” am vandut numai in 6 tari oficial iPhone dar credeti-ma este peste tot in lume “

ei sunt super multumiti de aceste vanzari nu cred ca se vor pune multe bete in roate

sa speram smile

eu unul e clar daca e sa cumpar noul iPhone trebuie sa-l iau clar la pretul de USA nu de UE

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Din pacate nu prea cred ca se va vinde in US pe sistemul existent din ce se aude politica este ca la cumparare sa se faca si contractul pe 2 ani asa cum se face si in Europa. Asa ca slabe sanse sa poti sa-l cumperi la pretul de 299 USD fara abonament :(

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

LST !!? in proportie de 99% nu o sa mai fie posibila cumpararea ifonului de la Apple Store ... si 1% cine stie poate astia de la apple viseaza urat intr-o noapte si-l lasa la liber
chiar daca vrei sa-l cumperi de la apple store, intai semnezi contract cu firma de telefonie si dupaia ai ifonu in brate ...

eu la orange nu ma mut .... asa ca sa-mi traiasca iphone-ul asta 1st gen ...

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

@LST

Luând în calcul ce a zis Daniel, adaug eu:

Where to buy:

iPhone is available in 8GB and 16GB1 models at Apple Retail Stores and AT&T;Stores.

Ceea ce înseamnă că nu îl poți cumpăra online, deci… crește relevanța la ce a zis Daniel.

@virus_luci   Te-ai referit la faptul că nu va mai fi posibilă cumpărarea prin Apple ONLINE Store, se pare.

Cât despre cumpărarea fără abonament, oficial inpracticabilă. Când cumperi telefonul (in State ma refer), ești obligat să închei un contract, nu ești obligat să activezi telefonul însă (poți face asta de acasă prin iTunes). Dacă nu activezi telefonul cu AT&T;în termen de 30 de zile, se consideră că ai reziliat contractul înainte de termen (2 ani) și ți se impune o taxă de reziliere a contractului înainte de termen (nu știu cât e la ei, la noi in România la Orange era înainte 300 USD)

[ Modificat: 20 Iunie 2008 03:57 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

2 din 3
2