domne, eu sincer sa zic, nu sunt asa de impresionat de iPhone 3G.. nu zic asta doar pentru ca il am pe cel vechi si sunt invidios pe cei care si-l vor cumpara pe cel nou.. ideea e ca dupa ce am stat si am ascultat toti luni seara ca mamelucii feed-ul ala live audio, chiar ma asteptam la ceva mai surprinzator…
da, are tehnologie 3G, dar videotelefonia este in continua dezvoltare inclusiv la noi in Romania si sa nu aiba o camera in partea frontala mi se pare cam aiurea… nu fiti tentati sa spuneti ca oricum n-am folosi asta pentru ca eu (nu stu despre voi) nu foloseam nici 5% din toate aplicatiile de pe alte telefoane mobile pe care le folosesc pe iPhone acum.. preturile la 3G sunt in continua scadere.
da, are GPS, intr-adevar un plus cu adevarat imbatabil, desi nu am retinut daca are nevoie de conexiune permanenta la WiFi sau nu.. daca da, ar fi chiar bataie de joc
ca daca ies din bucuresti, adio semnal, nu?
partea cu Word, Xcell, etc, e intradevar folositoare si de mult asteptata si e bine ca o contine si Update 2.0…
in ultima parte, avem Half Price-u de care io zic sa nu ne entuziasmam prea tare pentru ca no sa avem noi parte de pomana d’asta..
Concluzii:
eu ma asteptam si voi astepta poate in generatia urmatoare niste lucruri de bun simt dupa parerea mea.. atunci il voi vinde pe acesta pentru iPhone-ul ce va mai aparea..
HSDPA - adik 3G e frumos, dar de la 3.2 MB la 7.2 cat are HSDPA (si exista si in Romania) este o diferenta zic eu..
Camera Foto more improoved - recunosc ca face poze destul de dragute, dar la capitolul stabilizator nu e prea buna.. nu va ganditi prea indepartat, cu un telefon mai vechiut, cand faceam o poza mai in miscare, reusea sa prinda cat de cat statica pozitia..
Camera Video… stiu ca exista, dar vorbesc de una built in..
PDF Viewer buit in, la fel ca word-urile, etc.. si nu cele prin mail, cu safari..
Radio buitl in.. poate Nokia si nu poate Apple?
Memoria mai spatioasa.. adik chiar mi-ar prinde bine.. bine ca are ipod classic 160 de giga si nu reusesc sa bage in iPhone macar 32 ca pe Touch…
Sunet si mai bun, pentru ca deeh.. e iphone si se aude cam de cacao pe speaker…
si o posibilitate si mai avansata de a te juca cu pozele gen Minority Report… vorbesc despre asta, pentru ca am si gasit o aplicatie prin installer care face asta.. dar cu o singura poza cu care vine programelul.. ar fii misto o nebunie d’asta built in ![]()
nu ma intelegi gresit, sunt un fan inrait apple si tocmai d’aia am anumite asteptari.. stim cu totii ca se poate.. sa vedem rezultate!!!