iPhone HSDPA?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

domne, eu sincer sa zic, nu sunt asa de impresionat de iPhone 3G.. nu zic asta doar pentru ca il am pe cel vechi si sunt invidios pe cei care si-l vor cumpara pe cel nou.. ideea e ca dupa ce am stat si am ascultat toti luni seara ca mamelucii feed-ul ala live audio, chiar ma asteptam la ceva mai surprinzator…
da, are tehnologie 3G, dar videotelefonia este in continua dezvoltare inclusiv la noi in Romania si sa nu aiba o camera in partea frontala mi se pare cam aiurea… nu fiti tentati sa spuneti ca oricum n-am folosi asta pentru ca eu (nu stu despre voi) nu foloseam nici 5% din toate aplicatiile de pe alte telefoane mobile pe care le folosesc pe iPhone acum.. preturile la 3G sunt in continua scadere.
da, are GPS, intr-adevar un plus cu adevarat imbatabil, desi nu am retinut daca are nevoie de conexiune permanenta la WiFi sau nu.. daca da, ar fi chiar bataie de joc smile ca daca ies din bucuresti, adio semnal, nu?
partea cu Word, Xcell, etc, e intradevar folositoare si de mult asteptata si e bine ca o contine si Update 2.0…
in ultima parte, avem Half Price-u de care io zic sa nu ne entuziasmam prea tare pentru ca no sa avem noi parte de pomana d’asta..

Concluzii:
eu ma asteptam si voi astepta poate in generatia urmatoare niste lucruri de bun simt dupa parerea mea.. atunci il voi vinde pe acesta pentru iPhone-ul ce va mai aparea..
HSDPA -  adik 3G e frumos, dar de la 3.2 MB la 7.2 cat are HSDPA (si exista si in Romania) este o diferenta zic eu..
Camera Foto more improoved - recunosc ca face poze destul de dragute, dar la capitolul stabilizator nu e prea buna.. nu va ganditi prea indepartat, cu un telefon mai vechiut, cand faceam o poza mai in miscare, reusea sa prinda cat de cat statica pozitia..
Camera Video… stiu ca exista, dar vorbesc de una built in..
PDF Viewer buit in, la fel ca word-urile, etc.. si nu cele prin mail, cu safari..
Radio buitl in.. poate Nokia si nu poate Apple?
Memoria mai spatioasa.. adik chiar mi-ar prinde bine.. bine ca are ipod classic 160 de giga si nu reusesc sa bage in iPhone macar 32 ca pe Touch…
Sunet si mai bun, pentru ca deeh.. e iphone si se aude cam de cacao pe speaker…
si o posibilitate si mai avansata de a te juca cu pozele gen Minority Report… vorbesc despre asta, pentru ca am si gasit o aplicatie prin installer care face asta.. dar cu o singura poza cu care vine programelul.. ar fii misto o nebunie d’asta built in smile

nu ma intelegi gresit, sunt un fan inrait apple si tocmai d’aia am anumite asteptari.. stim cu totii ca se poate.. sa vedem rezultate!!! smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

stai linistit, nu esti singurul.
toata lumea se astepta la un ichat si capabilitati “full 3g” video.. dar se pare ca se trag inca o data pe c*r.

singuru atu de luat in considerare e gps-ul, in rest e “kicks”..
ca sa nu mai zic de carcasa de plastic. acu un an se batea cu pumnii in piept Jobs ca nu face telefoane din plastic.. dar se pare ca a ajuns anul acesta.e aberant..

sunt curios daca o sa apara hack-uri gen scoase componentele din 3g si puse in carcasa asta de 2g, de aluminiu. ar fi misto.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Faza cu carcasa aia de plastic ma dezamagit profund si ma face sa ma bucur ca am cumparat al doilea (unu de 16gb) chiar cu 5 zile inainte de a fii lansat cel nou smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

pai da.. carcasa de plastic e aiurea… adik, arata dragut, dar mai dragut arata daca era din aluminiu.. nici din punct de vedere ecologic nu stiu cat de bine este, dar nah, sa fie asta ultima dintre probleme.. probabil asta se va zgaria super usor.. eu sunt foarte mandru de modelul de acuma.. singura chestie care-mi place la asta nou, este ca-i mai subtirel in margini smile pentru cei care credeau ca este mai subtirel in totalitate se inseala.. este doar mai subtirel in capete.. acelasi truc pe care l-au aplicat si la Macbook Air smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

iPhone are HSDPA, este principala calitate si motviul pentru care o sa-l cumpar. Din cate stiu eu telefonul stie pana la 3.6Mbps dar chip-ul Infineon 3G suporta si viteze mai mari (probabil disponibile ulterior prin sw update sau noi versiuni).

HSDPA e un termen general care suporta mai multe viteze pentru download. HSUPA este echivalentul pentru upload.
“Current HSDPA deployments support down-link speeds of 1.8, 3.6, 7.2 and 14.4 Mbit/s.”

http://en.wikipedia.org/wiki/Hsdpa

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Si odata cu aceasta “taiere” radicala a pretului cine stie ce au mai “taiat” din punct de vedere calitativ inafara de carcasa metalica sigur mai sunt lipsuri calitative prin el…...

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

ma refer la HSDPA gen cum are noul HTC Touch http://www.htc.com/UK/, suporta viteze de pana la 7.2MB/sec.. iPhone 3G abia spre jumatate.. si desi ce a zis PocoLoco e plauzibil, acum nush daca s-ar fii pretat in halu asta sa mai reduca din punct de vedere calitativ..
oricum, planul lor de marketing “sa faca lumea sa mai vrea” e intelgent, dar totusi, pentru cei care vor mai mult mai repede ce tre sa faca.. sa astepte? :(
se poate domne, se poate!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Pai vom afla in urmatoarele luni cand incepe user reports sa apara…. Pana atunci nu putem decat sa asteptam si sa speculam….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Fundul e de plastic deoarece au încă 2 antene în plus față de ăla vechi - minim 5 antene în total:

GSM quad-band (EU + US)
802.11b/g
Bluetooth
3G tri-band (EU + US + JP)
GPS

Așa cu fund de plastic au avut loc să le facă mai mari și bănuiesc că o să aibă și recepție mai bună.

Dacă băgau toate feature-urile posibile în ăsta, la anul ce mai făceau ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

pai asta era si ideea smile ce mai faceau la anu? cand au aparut atatea tipuri de laptop-uri si credeai ca nu mai are ce sa fie, a aparut Air, subtire cat o revista… la fel se intampla si in cazul lui iPhone, nu? smile daca devin previzibili.. atunci se alge praful si de Apple..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Pretul scazut este doar o iluzie ca defapt abonamentul obligatoriu a crescut cu $10 (aici in USA) deci pe o perioada minima obligatorie de 24 de luni ajungi sa platesti pe el $440 deci mai scump cu $40 decat iPhone 1st gen. si asta numai daca respecti contractul….daca anulezi si vrei sa pastrezi iPhon-ul….sa vedem ce aberatii de penalizari o sa bage. Apple o sa traga de iPhone cateva generatii bune pana o sa scoata unul complet iar foarte multe din lipsurile soft o sa ne faca sa le cumparam din Appstore precum copy/paste…flash…video…mms….si multe altele. Probabil ca iPhone 3 va avea doar camera frontala si memoria marita…...pana atunci ne multumim cu ce ne dau ei.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

omu are drptate.. iar jmecheria cu abonamentele no stiam… na ca sa vezi dracie smile pan’ la urma ii mai scump…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ce naspa…
ce pacaleala - mai bine sa nu le fi cumparat…
smile

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Se cheama marketing baieti, live with it.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

smile)) nicely put eXist raspberry noi inca suntem naivi smile) daca pana si Apple ne fura… ne-ai distrus toate visele smile) gata, imi vand iPhonu smile)

Semnătură 

‹‹ iPhone 3G Unlocked?      Culoare iPhone 3G ››