La inceput, cand am trecut pe mac, era o chestie care ma enerva foarte tare. Eram obisnuit sa lucrez in firefox pe tot ecranul(tasta F11). Cu timpul m-am obisnuit, si chiar mi se pare mai interesant sa lucrezi pe jumatate de ecran, mai ales atunci cand marimea ecranului iti permite. Dar sunt unele site-uri care sunt mult mai late si mai mari decat normal. Si atunci ar fi interesant sa poti lucra pe tot ecranul. Sau daca ai un ecran mai mic, de exemplu un macbook, e cam dificil sa lucrezi in mod fereastra.
Am gasit un programel simpatic, bazat pe webkit, deci destul de rapid(la plecare e mai rapid decat safari), optimizat pt lucrul in plin ecran. Are cateva functii doar, e foarte simplist, dar e dragut. Se numeste plainview si il puteti gasi aici : http://www.barbariangroup.com/software/plainview_app_1_0
P.S. dupa ce m-am recitit mi-am dat seama ca am scris de parca i-as face publicitate… de fapt vroiam doar sa il impartasesc cu voi, l-am descoperit si eu acum, si mi s-a parut interesant.
Daca nu am postat unde trebuie, imi cer scuze si rog persoanele competente sa repare greseala. Merci