backuplist+
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Rob du Toit, autorul lui Birthday Book, ne propune și o nouă versiune de aplicație pt backup, posibil la fel de bună ori, cine știe, chiar mai bună decît iBackup (Martin Jahn), eu fiind un admirator al acesteia din urmă. Îmi fac însă datoria să semnalez și această aplicație a lui du Toit, care pare OK.
Avertizez că testarea unei aplicații de backup se face ÎN TIMP, poate lua luni de zile pînă te convingi că, într-adevăr, nu păcălește. Cel mai bine se testează la reinstalare curată, cu formatarea partiției și recuperarea datelor de pe discul de backup, oricare ar fi acela. Pînă vă convingeți că backuplist+ e ceea ce ai nevoie, fă backup dublu, și cu backuplist+ și „ciobănește” sau cu orice altceva, dar nu lăsa doar soarta să decidă. Eu zic că nu păcălește, dar aveți grijă. Altfel, autorul a mai creat și Brithday Book, mi se pare și asta simpatică.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…