varul meu are tot un iphone de 8gb 1.1.4 si nu-i mai merge microfonul deloc. A incercat cu reset all settings si chiar cu restore si degeaba. Aveti vreo idee de o solutie?
lucruri pe care le-am sustras din ce-ai mentionat tu aici:
1. ca si tu ai un iPhone de 8GB si trebuia sa fie mentionat
2. ca o data si o data probabil i-a functionat microfonul dar a incetat din…. nush ce cauze…
3. si ca a incercat mai tot ce se putea si nu functioneaza..
e destul de evident ca microfonul se f*tui… nu prea vad ce solutii ar fii, dupa parerea mea cel putin.. o curatare, ceva, desi m-as mira..
Ai tras toate concluziile corect mai putin una: stiu ca e bulit microfonul, dar vroiam sa stiu daca cunoaste cineva pe cineva capabil sa-l repare. Ca am auzit ca ar fi si in Romania oameni capabili.
io nu pot sa iti zic decat acelasi lucru care i l-am zis si lui Altero, parca, mai demult.. intra pe http://www.clickgsm.ro si suna la baietii aia de acolo si intreaba-i de service.. eu de acolo mi-am cumparat iphonu’ pe vremea cand era mult mai ieftin decat acum si am si garantie 2 ani la ei.. garantia iti dai seama ca este pe “sub masa” cum vrei sa-i zici caci nu exista inca un service “autorizat” legitim la noi.. ei au un contract probabil la fel de “legitim” ) cu o firma de service carora le dau iPhonurile in caz ca au probleme… eu n-am avut asa ca nu stiu ce pot sa-ti mai spun.. free probabil ca no’ sa fie, mai ales ca nu l-ai cumparat de la ei, dar barem aflii daca mai are vreo sansa.. ia altul sau se poate repara…
good luck!