Probleme cu microfonul
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.05.08

varul meu are tot un iphone de 8gb 1.1.4 si nu-i mai merge microfonul deloc. A incercat cu reset all settings si chiar cu restore si degeaba. Aveti vreo idee de o solutie?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

lucruri pe care le-am sustras din ce-ai mentionat tu aici:
1. ca si tu ai un iPhone de 8GB si trebuia sa fie mentionat smile
2. ca o data si o data probabil i-a functionat microfonul dar a incetat din…. nush ce cauze…
3. si ca a incercat mai tot ce se putea si nu functioneaza..
e destul de evident ca microfonul se f*tui… nu prea vad ce solutii ar fii, dupa parerea mea cel putin.. smile o curatare, ceva, desi m-as mira..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.05.08

Ai tras toate concluziile corect mai putin una: stiu ca e bulit microfonul, dar vroiam sa stiu daca cunoaste cineva pe cineva capabil sa-l repare. Ca am auzit ca ar fi si in Romania oameni capabili.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

io nu pot sa iti zic decat acelasi lucru care i l-am zis si lui Altero, parca, mai demult.. intra pe http://www.clickgsm.ro si suna la baietii aia de acolo si intreaba-i de service.. eu de acolo mi-am cumparat iphonu’ pe vremea cand era mult mai ieftin decat acum si am si garantie 2 ani la ei.. garantia iti dai seama ca este pe “sub masa” cum vrei sa-i zici caci nu exista inca un service “autorizat” legitim la noi.. ei au un contract probabil la fel de “legitim” smile) cu o firma de service carora le dau iPhonurile in caz ca au probleme… eu n-am avut asa ca nu stiu ce pot sa-ti mai spun.. free probabil ca no’ sa fie, mai ales ca nu l-ai cumparat de la ei, dar barem aflii daca mai are vreo sansa.. ia altul sau se poate repara…
good luck! smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

‹‹ Culoare iPhone 3G      Sync iPhone ››