Sync iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Salut. Am cautat pe site dar nu am gasit :( Cum sa fac sa sincronizez iPhone-ul dar sa reusesc sa dau jos tote pozele de pe el. Ca imi zice ca daca il sincronizez acum pierd toate pozele si bla bla….Vreau sa le dau jos si vreau sa urc ce poze vreau eu pe el…....Merci frumos

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

mai citeste-ti o data post-ul si spune din nou ce vrei smile te contrazici singur.. de ce daca le stergi si dai sa pui altele te deranjeaza ca le sterge pe cele vechi? tu daca ai selectat anumite foldere cu poze si ai scos altele, este normal sa-ti apara mesajul respectiv.. dar nu te impiacienta pentru ca iti va sterge doar ce-ai selectat tu sa stearga.. si le ve adauga pe cele selectate.. am fost pe-aproape? :p

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
FlorinZ - 18 Iunie 2008 01:28 AM

Salut. Am cautat pe site dar nu am gasit :( Cum sa fac sa sincronizez iPhone-ul dar sa reusesc sa dau jos tote pozele de pe el. Ca imi zice ca daca il sincronizez acum pierd toate pozele si bla bla….Vreau sa le dau jos si vreau sa urc ce poze vreau eu pe el…....Merci frumos

Selectează Photos din iPhone (din cadrul iTunes).
Deselectează ”Sync Photos from: ”.
Selectează Apply.
Apoi selectează ”Sync Photos from:” , alege folderul din computer cu care vrei să se sincronizeze iPhone-ul în ceea ce privește pozele și gata!

Referitor la mesajul primit când vrei să sincronizezi…, dacă ai poze pe iPhone ce au fost sincronizate cu alt computer, acelea le vei pierde.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

eu cred ca se refera la pozele pe care le-a facut cu ifonu. gresesc ?
daca nu gresesc ... sa stii ca pozele pe care le-ai facut cu ifonu nu vor fi sterse indiferent de calculatorul dupa care vei face sync ...
daca gresesc imi pare rau ... si faci ce ti-a zis Andrei (cu caractere…. ciudate smile )

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

smile Deci: de cind am telefonul nu l-am sincronizat decit o singura data si anume cu PC-ul (acolo aveam numerele in adress bok). Acum l-am sincronizat cu Mac-ul. Am ales la sync doar contacts in prima faza, dar cind am vrut sa ii dau si la photos mi-a zis ca tot ce e pe iPhone va fi sters. Am inteles ce a zis Andrei. Am sa vad ce am sa fac. Merci oricum de help

Semnătură 

iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

pai si eu ce ti-am zis ? daca pozele sunt facute cu ifonu nu-ti fa griji ca nu le pierzi
daca ai poze puse din sync-ul trecut dupa windows, atunci pozele alea o sa le pierzi smile

intelegi ?

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Inteleg inteleg….merci Cred ca am s asincronizez cu Win din nou (ca sa nu pierd pozele) si apoi am sa il sincronizez numai cu Mac-ul ...... si gata smile

Semnătură 

iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb