2 din 2
2
instalare ubuntu cu parallels pe mac intel
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am instalat cu WMware Fusion versiunea de 64 biti,merge si wireless-ul pe ea smile
singura chestie e ca nu stiu cum sa il fac full screen,daca ii dau full screen din meniul WMware Fusion imi apare asa

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am reusit si cu rezolutia,la vmware fusion e versiunea 1.1.1 si face mai multe decat parallels.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
bobocbbb - 21 Iunie 2008 11:41 PM

am reusit si cu rezolutia,la vmware fusion e versiunea 1.1.1 si face mai multe decat parallels.

Nu inteleg. La ce-ti trebuie wireless la un sistem instalat in masina virtuala? In Parallels ai optiunea “Use Shared networking” care iti permite, daca ai conexiune pe sistemul gazda, sa ai acces la internet.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai in parallels nu mergea….versiunea pe 32 biti si pe powerpc unde e instalat direct nu merge wireless-ul…ma tot chinui sa il fac sa mearga….sper sa ma ajute cineva pana la urma.
poate ca pe intel ar fi mai usor,poate ar fi bune driverele de wireless dar aici e cam greu,trebuie prea multa munca si triplu boot osx windows si linux am inteles ca se strica in final….

Semnătură 

2 din 2
2