1 din 3
1
Canon 450D - ce parere aveti despre el?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: arad
Macuser din: 01.04.08

m-ar interesa sa stiu daca are cineva asa ceva..sa-mi spuna daca merita sa iau unu..

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

ce obiectiv? e mai important decat “body”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

obiectiv de 18-55 si 75-300..de la canon amandoua..18-55 mi destul deocamdata

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Am experiență cu aparatele și obiectivele Canon. 450d merită cu siguranță dar lentilele pe care le-ai ales nu sunt tocmai ok, 18-55 în special e slăbuț rău.

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Jose Rodolfo - 19 Iunie 2008 08:13 PM

Am experiență cu aparatele și obiectivele Canon. 450d merită cu siguranță dar lentilele pe care le-ai ales nu sunt tocmai ok, 18-55 în special e slăbuț rău.

eu cred ca mie mi-s destule lentilele astea..nu le cumpar..mi le da mie sa le folosesc..nu fac poze la nunti si nu-s pe profil..il iau doar ca imi place..poate ca bag multi bani in el dar multa vreme nu o sa mai cumpar un alt aparat foto..poate peste 7-8 ani :D

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

450 e destul de scump din cate stiu, si din cauza asta se merita sa mai investesti putin intr-unul dintr-o clasa superioara.
oricum, e doar parerea ta ca ai sa-l tii 8 ani asa cum e smile

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
.ral:cr - 19 Iunie 2008 09:35 PM

450 e destul de scump din cate stiu, si din cauza asta se merita sa mai investesti putin intr-unul dintr-o clasa superioara.
oricum, e doar parerea ta ca ai sa-l tii 8 ani asa cum e smile

am gasit la 740$..nu cred ca o sa-mi iau altul prea repede…imi place ca e compact,12mp (desi de la 8 nu se prea vede diferenta), si poti sa vezi live pe LCD..mi-ar placea si 1000D de la canon dar e mai scump si inferior la 450

[ Modificat: 19 Iunie 2008 09:59 PM de stanley ]

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

desi de la 8 nu se prea vede diferenta

smile Zici tu că nu se vede?

si poti sa vezi live pe LCD

Dacă iei un dslr pentru că se vede live pe LCD, arunci banii pe geam. I-ați un compact! Un G9 sau un S5.

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca l-ai gasit, ia-l
daca te mai gindesti, uita-te si la Sony DSC-R1
wink

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 30.11.07

La banii la care e un 450D, mai pui putin si-ti iei un 40D, mai degraba.

Sau un 400D si niste sticle mai bune wink

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Amatorii nu inteleg niciodata ce e aia sticla de aparat. Dar, daca ai de gind sa faci poze la nunti, atunci sa stii ca, dupa ce se raceste petrecerea, nuntasii devin, brusc, extrem de pretentiosi. Apoi, obiectivul asta are, la 50 mm, diafragma 5,6. Absolut insuficient pentru “caldura” portretului si viteza instantaneului. In loc sa-ti iei un (inutil) 70-300, fa mai bine asa: http://www.f64studio.ro/det.php?id=416&pid=4625
sau: http://www.f64studio.ro/det.php?id=416&pid=4646
sau: http://www.f64studio.ro/det.php?id=416&pid=4606
sau: http://www.f64studio.ro/det.php?id=416&pid=3009
sau: http://www.f64studio.ro/det.php?id=416&pid=1524
Dupa cum vezi, sint citeva sticle care acopera (partial) plaja dorita de tine, dar in conditii de calitate incomparabil mai bune!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Cam tot ce ti s-a raspuns pana aici e adevarat. Trebuie tinut insa seama si de alte aspecte cum ar fi banii pe care ii vei investi nu prea tarziu dupa ce l-ai luat. Vei vedea ca obiectivul nu te satisface in toate situatiile, vei cauta accesorii (cele de la Canon sunt destul de scumpe) Pana una alta, daca esti un fotograf amator dar pretentios, este bun. Daca vrei sa-l ai pe cel mai “tare”, esti departe de el, asa ca cel mai bun e cel pe care ti-l poti permite si cu care stii sa fotografiezi. Cat despre   live view, crede-ma ca nu-l vei folosi prea des, se preteaza la fotografia de studio ceea ce nu cred ca este cazul. Aici, 40 D se recomanda. Cat despre luminozitatea obiectivului, este un aspect de care trebuie sa tii seama, te vei lovi de asta daca esti amator de “nacro”.
Sfatul meu: nu te lasa descurajat. Am facut poze excelente cu Smena 8.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

pe mine m-ar tenta un fuji s100fd…

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
pămătufu’ - 20 Iunie 2008 08:03 PM

pe mine m-ar tenta un fuji s100fd…

poate ca e bun dar din cate stiu eu cele mai bune-s nikon si canon..si iau canon pt ca nu o sa dau bani pe lentile, le primesc gratis

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

740$ e bine, eu am luat un 350D la vremea lui cu mai mult. na, atunci era cel mai bun entry level si l-am vrut eu pe ala, dar acum nu mai recomand un entry level scump daca sunt altele mult mai ieftine.
1000D o sa fie mai ieftin decat 450D pentru ca e inferior.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Ca si aparat “BODY” este unul destul de bun. Mie personal imi este destul de greu cu el, m-am obisnuit cu 20D, 30D care se manevreaza mai altfel.
Despre sticla putem sa stam de vorba ore in sir, de la pareri la opinii si inapoi la pareri. Din ce am observat fiecare utilizator are parerea lui in ceea ce privesc obiectivele aici intervenind si utilizarea lor in varii conditii de lumina timpi de declansare de care utilizatorul are nevoie. Un obiectiv de nunti nu va fi multumitor pentru un fotograf animalier la fel cum un fotograf de studio (de produs) va avea alte cerinte de la sticla.
Pentru hobby obiectivele alese sunt destul de ok, desi profesionistii vor sari ca arsi de pe scaune.
HOBBY vs. PRO diferenta de cateva zeci de mii de euro pana la urma. Si pana la urma pe parcurs vei vedea ce-ti lipseste ce-ti mai trebuie. Fraze de genul “Mooaaama ce misto ar fi fost sa am acum unul mai luminos/teleu/macro/fish eye”.
Eu personal ma invart in lumea teleurilor 300 up si-mi place foarte mult sa fotografiez de aproape cu ele, si…. ce misto ar fi fost sa am unul mai luminos… etc. etc. etc.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

1 din 3
1

‹‹ Format video ITunes      canon powershot 410 ››