2 din 3
2
Canon 450D - ce parere aveti despre el?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

nikon??? uiti de marcile care au facut revolutie… de exemplu, ziaristii (majoritatea) au minolta smile... nikon sunt comerciale, nu neaparat “foarte bune”.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: arad
Macuser din: 01.04.08

imi place 1000D dar nu am gasit mai ieftin ca si 450D..ati gasit voi undeva?m-as bucura sa gasesc unu la un pret mai mic decat 450D..ati cumparat careva de pe http://www.prestigecamera.com ? is cele mai ieftine aparate dar se pare ca nu-s seriosi deloc..recomandati-mi un site de unde (site american) sa le iau cat de ieftin se poate si totodata sa aiba si un rating bun

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
pămătufu’ - 20 Iunie 2008 09:32 PM

nikon??? uiti de marcile care au facut revolutie… de exemplu, ziaristii (majoritatea) au minolta smile... nikon sunt comerciale, nu neaparat “foarte bune”.

am vazut mai demult intr-un reportaj pe cei de la REUTERS avand numai canon-uri…nu stiu nimic despre minolta dar am un var la cluj care are studio de prelucrare video-audio si foto si mi-a zis ca astea 2 is in top..acuma socotiti voi…ca eu deja ma pun wink

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: Zalau
Macuser din: 17.06.08

@pamatufu’: Nikon are calitatile lui si nu cred ca e mai prejos decat Canon sau alt brand. Discutiile pro si contra nu cred ca au sens, e ca si Mercedes vs BMW si atatea altele. Iti place un brand si gata, sau un anume model te da gata. E simplu wink.

Oricum, am inteles ca stanley a ales deja Canon: go for it! Body-ul ales de tine e OK, cu bune si mai putin bune. Lentila 18-55 e iar OK, nu greseti daca o iei. Daca te apuci de asta, vei stii sigur in timp ce iti doresti. Personal, folosesc Nikon si pot sa-ti spun ca mai am in uz lentila de pe vremea filmului, un prapadit de 28-80. Cred ca e printre cele mai ieftine zoom-uri scoase de Nikon de-a lungul timpului. Acum am si F1.4, dar tot sunt momente in care folosesc zoom-ul ala. Lentilele profesionale sunt o avere si trebuie sa STII ca vrei sa le cumperi si ai nevoie de ACEA lentila. Calitatea obiectivelor “prapadite” e ca poti invata cu ele si ca poti afla exact unde vrei sa ajungi. Deci nu cred sa gresesti in alegerea ta.

Unde mai pui ca la tine, obiectivele Canon sunt “gratis”. Ar trebui sa fii fericit pentru asta!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cred că glumiţi! Nikon e la bătaie cu Canon şi nu există nici un profesionist care să jure că unul e mai bun decît altul!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

18-55 si asa vine in pachet, incearca intai cu lentila asta, apoi pe masura ce nevoile cresc vei putea lua si altele. eu mi-am facut treaba cu 450D la vremea respectiva
bhphoto.com poate te ajuta

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
stanley - 20 Iunie 2008 09:33 PM

imi place 1000D dar nu am gasit mai ieftin ca si 450D..ati gasit voi undeva?m-as bucura sa gasesc unu la un pret mai mic decat 450D..ati cumparat careva de pe http://www.prestigecamera.com ? is cele mai ieftine aparate dar se pare ca nu-s seriosi deloc..recomandati-mi un site de unde (site american) sa le iau cat de ieftin se poate si totodata sa aiba si un rating bun

poate ne spui si unde l-ai gasit de cumparat 1000D-ul, la orice pret, el nefiind lansat inca din cate stiu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
.ral:cr - 20 Iunie 2008 11:53 PM
stanley - 20 Iunie 2008 09:33 PM

poate ne spui si unde l-ai gasit de cumparat 1000D-ul, la orice pret, el nefiind lansat inca din cate stiu.

http://www.digitalrev.com/en/canon-eos-1000d-digital-slr-camera-body-3815.html

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Păi, asta e o precomandă!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Depine carui tip de fotografie vrea Stanely sa se dedice. Foto Jurnalism-Canon, Foto Expeditii in Amazon sau Galapagos-Nikon, Nunti-Sony, Samsung, Canon. Vrei ceva intre, un workhorse de metal. bun la tavaleala, du-te cu Pentax. Orice altceva: macro, studio, arhitectura, necesta cheltuieli auxiliare pe obiective dedicate, filtre, lumini, etc, sau top pro camera, ca sa nu mai vorbesc de format mediu, sau larg. Personal am 3 Nikonuri (unul pe film, si doua digitale) dar nu pot sa afirm ca sunt mai bune sau mai rele ca si corespondentele Canon. Daca esti mind set (hotarat) pe Canon, go ahead, la urma urmei, fotograful si momentul conteaza.

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

la urma urmei, fotograful si momentul conteaza.

la urma urmei te contrazici. nu exista firma dedicata pentru anumite tipuri de fotografie, si in niciun caz cum le-ai clasificat tu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

comparatia asta poate te ajuta sa iti faci o idee ,nu e chiar aparatul tau,dar .....e tot ce am gasit

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Boly - 28 Iunie 2008 04:39 PM

comparatia asta poate te ajuta sa iti faci o idee ,nu e chiar aparatul tau,dar .....e tot ce am gasit

Dar de ce ai facut poza, in loc sa faci captura de ecran? (Command+3 sau Command+4)

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

pai e luata dintr-o revista red face (macworld)

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05
.ral:cr - 28 Iunie 2008 04:11 PM

la urma urmei, fotograful si momentul conteaza.

la urma urmei te contrazici. nu exista firma dedicata pentru anumite tipuri de fotografie, si in niciun caz cum le-ai clasificat tu.

Zau!... Nu exista firma dedicata… Pai fotografiile de pe luna, Applo 1968 s-au facut cu… si numai cu…, 50 de ani de la infintarea ONU (toti presedintii lumii adunati gramada) s-a facut cu…si numai cu…, National Geographic (revista, nu canalul TV) prefera…,si daca lasam Photoshopul deoparte, sunt obiective “dedicate” cu control perspectivei “special” pentru cladiri sau interioare. Spre deosebire de Canon, Nikon tinde sa-si pastreze acelasi sistem de montare al obiectivului in camera, la fel si Pentax. Uite un motiv pentru care nu am ales Canon. Ia da-mi tu exemplu de o camera buna la toate, si vino tu cu o clasificare mai desteapta… Sa vezi ce noduri in papura mai gasesc si eu…Ideea era sa-i sugerez lui Stanely, sa fie hotarat si nu oscilant, si cu riscul de a ma repeta, nu
exista o camera buna la toate, exista in schimb fotograf experimentat. Unde e contradictia?

Abstract
Alterare
Animale
Arhitectura
Arta
Astro fotografie
Calatorie
Concerte
Copii
Documentar
Evenimente
Flori