De ce pagina arata diferit (elemente diferite) si este si interpretata gresit (elementele apar aiurea) in IE?!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.03.07

De ce pagina arata diferit (elemente diferite) si este si interpretata gresit (elementele apar aiurea) in IE?!

Da stiu ... IE nu e cel mai bun browser dar unii il folosesc uneori… mai ales cand faci management la niste routere wireless si Firefox se comporta ciudat… Safari de windows nu mai zic…

Ce este si mai ciudat este ca daca folosesc IE cu o mica modificare in care el se raporteaza ca Firefox (te ajuta uneori cand incerci sa vezi cum arata unele pagini care ofera interpretare diferita in functie de browser)... totul arata ok…

E cumva o conspiratie ca oamenii sa nu mai folosesca InternetExplorer ... :D o conspiratie macuser… ca asa… o conspiratie generala (benefica zic eu) oricum exista smile

PS.

1.Si ca o miiiiiica problema… de ce and scriu user name-ul si dau “TAB” nu ma duce la parola…?! (TAB te duce la casuta de “remember”) Asta la capitotul “mai catolic decat Papa”
2.De ce sub numele tau la fiecare post… PM are colturile patrate… toate butoanele au colturile rotunde in rest… vad eu. (Firefox… in IE nici nu apare…)
3.Mai e o problema la Mesaje citite cand esti logat iconita din colt apare “scalata” nu pixel to pixel si arata ciudat… (Firefox… in IE nu cred ca mai are rost sa mai spun)

[ Modificat: 22 Iunie 2008 03:53 PM de samov ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Cu Mozzila Firefox nu ai problema aceasta. Incearca, daca tot vrei sa folosesti IE, sa-l setezi pe Unicode UTF 8, din View.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Este, evident, o conspirație, un master plan la care au contribuit securitatea, miliția, KGB-ul, FBI-u, CIA și, desigur, Mossad-ul.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

sub coordonarea microsoft… smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

la OTV cu problmea asta, sa faca Dl. Dan Diaconescu lumina!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Era spus sub forma de gluma “o conspiratie generala (benefica zic eu)”...

Am spus totul doar in speranta de a ajuta site-ul sa corecteze unele mici bug-uri. Si folosesc mai multe browsere… ajuta cand vrei ca site-ul tau sa arate ok pt marea majoritate a vizitatorilor.

Observatiile raman in picioare din simplul fapt ca sunt probleme care se manifesta… cine crede in conspiratii, mult noroc in dezlegarea misterului.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Poate te ajută primul post din acest topic

Zice nenea knockout ”PS: va rog fara prea multe comentarii despre IE6„

Cred că știa că urmează să pui tu întrebarea asta!!!

La fel de eronat se vede și de pe 7, dar nu are relevanță intrebarea ta, sau critica ta pusă pe un forum de utilizatori de Mac. Normal că nu vor construi site-ul cu grijă sporită pentru a merge pe IE.

Eu nu am un Mac dar nu mă aștept să-mi rezolv problemele Pc-ului meu pe un forum destinat utilizatorilor de Mac-uri!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

samov, personal ti-am inteles gluma si din cauza asta mi-am permis sa postez comentariul anterior. azi am stat 5h ca sa fac un site sa se vada OK in IE 6. in toate celelalte browsere era ok dar in IE 6 nu. cu alte cuvinte, ma f…ut in el de IE. si ma bucur ca siteul nostru arata nashpa pe IE. si siteul (mult spus site) personal se vede ca un cur (pe alte browsere se vede ca 1/2 de cur) pe IE dar nu dau 2 bani pe asta

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

OOOK… ce sa mai spun.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Deci - fă upgrade la un browser ma bun. Nimeni nu se va obosi vreodată să facă macuser.ro să arate bine pe IE - și dacă insistă lumea mult o să îl facem să afișeze doar o pagină cu link-uri către download-urile de Firefox, Opera & Safari când este accesat de pe IE.

Butonul de MP este pătrat “că nu era loc” să-l facă rotunjit.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

‹‹ avatar      Legat de vanzari si cumparari ››