De ce pagina arata diferit (elemente diferite) si este si interpretata gresit (elementele apar aiurea) in IE?!
Da stiu ... IE nu e cel mai bun browser dar unii il folosesc uneori… mai ales cand faci management la niste routere wireless si Firefox se comporta ciudat… Safari de windows nu mai zic…
Ce este si mai ciudat este ca daca folosesc IE cu o mica modificare in care el se raporteaza ca Firefox (te ajuta uneori cand incerci sa vezi cum arata unele pagini care ofera interpretare diferita in functie de browser)... totul arata ok…
E cumva o conspiratie ca oamenii sa nu mai folosesca InternetExplorer ... :D o conspiratie macuser… ca asa… o conspiratie generala (benefica zic eu) oricum exista
PS.
1.Si ca o miiiiiica problema… de ce and scriu user name-ul si dau “TAB” nu ma duce la parola…?! (TAB te duce la casuta de “remember”) Asta la capitotul “mai catolic decat Papa”
2.De ce sub numele tau la fiecare post… PM are colturile patrate… toate butoanele au colturile rotunde in rest… vad eu. (Firefox… in IE nici nu apare…)
3.Mai e o problema la Mesaje citite cand esti logat iconita din colt apare “scalata” nu pixel to pixel si arata ciudat… (Firefox… in IE nu cred ca mai are rost sa mai spun)