Probleme cu Roxio Toast
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.03.06

Sunt practic un incepator lumea mac -ului insa vreau sa aflu cate ceva si am un amic care are o masina mai veche un G3 cu sistem 9.1. Pentru ca nu i mai mergea unitatea optica dvd si a luat un box extern pe firewire dar a pus in el in inscriptor dvd LG. Totul bine citeste cd / dvd insa la scriere e o problema pentru ca nici nu am gasit un soft in afara de Roxio Toast Titanium 5.2 si problema e in felul urmator: Unitatea scrie numai cand este copiat un fisier “Toast FireWire Support” in extention din sistem insa dupa .. nu mai citeste sau nu mai initializeaza discul . Poate aveti idee ce trebuie sa setez sau de unde pot lua un alt program de ars de preferat in limba italiana..
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Pune pe G3 Panther sau Jaguar si instaleaza Toast 6 macar
pobabil k pe vremea cand era Toastu 5 pe OS 9 nu era suport pt astfel de unitati

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Incearca 5.2.1 sau 5.2.3!
S-ar putea sa fi updatat driverele.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.03.06

Multumesc de raspunsuri acum daca tot am aflat cate ceva mai indraznesc sa va intreb , pentru a nu cauta ca un disperat, de unde pot lua o alta versiune de program…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
eugenio - 17 Martie 2006 05:04 PM

Multumesc de raspunsuri acum daca tot am aflat cate ceva mai indraznesc sa va intreb , pentru a nu cauta ca un disperat, de unde pot lua o alta versiune de program…

Problema e asta: pe masina ta nu cred sa poti pune Tiger (e prea lent procesorul). Toast 6 (sau 7) nu mai merge in Classic. De aia, updateaza la 5.2.3 (un amic de-al meu a facut-o si le-a vazut). Daca ai probleme – stii tu ce probleme – da-mi un PM si se rezolva!