1.vlc-problema-adica dupa ce acum vreo luna am scimbat hdd-ul pt ca a crapat a trebuit sa instalez totul din nou s.a.m.d bun acum dupa ce am reinstalat vlc-ul filmele nu mai ruleaza bine adica se intrerup pret de 1-2 secunde,ciudat e ca se intrerupe doar imaginea (nu e gluma)si sunetul merge in continuare(mentionez ca am descarcat vlc de vreo 6 ori din site-uri diferite bineinteles dupa ce l-am sters l-am reinstalat)si alta problema ar fi ca traducerile raman in urma (am incercat cu mai multe traduceri diferite si la fel)
2.e legat de problema 1 adica ,cand rulez acelasi film in quick time merge perfect(fara intreruperi)dar nu prea il folosesc pt ca nu stiu cum sa pun titrarile
3.all2mp3 nu imi fct adica l-am instalat si nu pot converti fisierele sau nu stiu imi poate da cineva ceva detalii sau un alt program pt asa ceva ca am ceva muzica si as vrea sa mai reduc din marimea fisierelor ca sunt mai toate ,de la 3mb in sus
Va multumesc anticipat(sunt iar eu boly….......)
Inainte de instalarea VLC, ai folosit cumva scriptul de dezinstalare?
Sau, pur si simplu, ai aruncat VLC-ul vechi?
Incearca MAX: http://sbooth.org/Max/
nu ,nu am folosit nimic pentru ca nu stiu(rusinica),doar l-am aruncat la trash,l-am golit(trashul)si am instalat.stii ce e ciudat ca inainte de aschimba hdd-ul(nu stiu daca are vreo legatura sau nu)fct bine(vlc-ul)
iti mai spun odata ca nu am stiut si eu doar am dus vlc in trash l-am golit de forma sigura si l-am reinstalat de fiecare data din alt site gandindu-ma (in mintea mea de newbie)ca poate fi una din cauzele proastei fct a vlc-ului.de toate cele 6 ori functiona de acelasi mod adica filmele se intrerup (1-2 sec),dar cu quick time nu deci banuiesc ca e problema de reproductor atat cat pot intelege eu ,pt ca va cer parerea din necunostinta de cauza(am un an cu macul -2,3 ore zilnic,cand sa invat atatea lucruri cand habar nu aveam de nimic cand l-am luat)
Deci… cred că e a doua oară cînd mă repet. Ţi-am spus cum să procedezi, e aşa complicat?
Dă jos DMG-ul cu VLC. Deschide-l. Acum, uită-te la ce ţi-am spus. Chiar e greu?
nu e de ras dar hai sa o accept de data asta,ca nu sstiu daca s-a nascut cineva invatat…....dar,in fine oricum multumesc de ajutor,am facut ce mi-ati spus si .....stupoare totul merge la fel cu intreruperi adica
Hm. Imposibil. Pe bune. Imposibil. Ar trebui sa ne spui ce ai mai instalat sau ai mai facut.
VLC merge din prima. QuickTime merge mai greu decit VLC. Esti primul caz de malfunctiune a VLC.
Dar, daca nu merge (si te cred ca nu merge) iata un alt program: http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html
Dupa ce-l dai jos (atentie, ia versiunea de OS X), instaleaza si aceasta fonta, sa poti vedea subtitrarea! Fonta trebuie instalata in Library/Fonts.
Si inca o intrebare: VLC-ul pe care l-ai dat jos este DE AICI? http://www.videolan.org/vlc/download-macosx.html
Nu cumva ai luat un VLC vechi, de PPC?
Şi, fraţi macuseri, nu vă răstiţi la Boly, dacă e chiar piuştiul din fotografie!
nu e de ras dar hai sa o accept de data asta,ca nu sstiu daca s-a nascut cineva invatat…....dar,in fine oricum multumesc de ajutor,am facut ce mi-ati spus si .....stupoare totul merge la fel cu intreruperi adica
VLC nu merge niciodată prost. Evident, nu putem șpti cu ce alte aplicații te-ai „jucat”, cum fac mulți, omițînd să spună exact ce e mai important. Cîteva exemple doar săptămîna asta.
Dacă ai un comportament lent/prost pe ansamblu, salvezi frumos tot ce trebuie și reinstalezi de la zero, apoi vezi - pas cu pas - unde-i hiba.
fratilor nu stiu ce sa mai zic ,iarule am facut intocmai ce mi-ai spus si…... mai rau merge cu mplayer,va jur ca nu e nici gluma nici misto nici nimic de genul asta,am probat iar cu quicktime si merge super e aici o chestie atat de ciudata ca imi vine sa il sparg(era o gluma acum e parte din viata mea)in legatura cu celelalte probleme ceva idei?(aaa poate va ajuta cu ceva acum cateva zile am desc pluginul pt vlc de aici din wiki de la altero pt a vedea meciurile on line)
si… iaru aceea e fetita mea
A! OK, era ff dragut(a).
Bun, e clar ca e ceva gresit. Daca nu ai NIMIC important, reinstaleaza tot! Erase&Install;.
O sa-ti spuna TOTI macuserii: VLC si MPlayer nu dau gres! E ceva ce nu pricep.
tot adica tooooooooooot?pai de abia am instalatacum o luna tot pt ca ti-am zis ca am schimbat hdd-ul si a trebuit reinstal,f important nu pream ca e cam totul in time capsule si daca e nevoie mai pun acolo ce imi trbuie…ce chestie ciudata nu inteleg de ce dracu merge cu quick si cu celelalte nu