3 din 4
3
need some help!3 problems
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

hmmme vreo gluma sau…....ma duc peste aia iar

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member

grrr va salut din nou,cred ca am rezolvat (cred)sa va explic,  filmele si tot ce e mai mare de memorie(fisiere ce ocupa mult spatius.a.m.d)le cobor in time capsule,buuuuuun ,dintr-o pura coincidenta sau ceva divinitate,la un moment dat capsula a inceput sa dea rateuri adica timp de 2-3 secunde si-a pierdut semnalul sa ii zic asa(eu o folosesc si ca router wi-fi) si chiar in acelasi timp vedem un film cu vlc in incercarea de ami da seama ce se intampla.acum vine"bomba"m-am gandit sa copiez unul din filme in desktop sa vad ce se intampla daca il deschid cu vlc-ul direct de aici siiiiiiiiiii TOTUL OK.am mai copiat vreo 2 sa fiu sigur le-am dat play cu vlc siiiiiiiiii beton vlc-ul meu functioneaza ce parere aveti? cool smile (sper ca se vavedea acest topic pentru viitoarele probleme de genul asta-daca e asta buba)

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

te durea mina sa ne scrii de la inceput toata povestea?
dar p’aia cu tipul care suna la service, ca nu mergea calculatorul, o stii?...

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member

red face stati putin ca doar a fost o pura coincidenta ca am aflat lucrul asta ,daca stiam de la inceput va dati seama ca poate nici nu mai postam aici,imi cer scuze daca v-am dus in eroare sau v-am deranjat in vreun fel a fost fara intentie,imi cer scuze.
acum ca sa nu mai deschid alta discutie
1:ce solutie ar fi pentru a rezolva problema cu hardul extern(capsula)ceva restart?
2 ce pot face sau ce program imi trebuie pentru a reduce marimea pozelor,melodiilor(adica eu daca cobor o melodie care are 3mega o pot reduce la mai putin de un mega?acelasi lucru si pt poze-am o camera hd si pozele ies cam mari de memorie-nu as vrea sa pierd din calitate
ps:imi cer scuze inca odata daca v-am pus pe jar…..un salut tuturor wink

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Aha, asta era cu reducerea “Volumului”!
Pai ii spui lui iTunes sa comprime melodia la un bit rate mai mic.
La fel, ii spui lui iPhoto sa exporte jpeg la rezolutie mai mica.

In ambele cazuri, pierzi din calitate. Vorba aia: si cu… si cu…, nu merge.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da. Dar tu n-ai spus NICIODATA ca vezi filmele prin wireless. Mai uita-te: niciodata!
Ei, spune, noi de unde sa fi ghicit?

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

LOL  cheese  LOL  cheese  LOL  cheese  LOL  cheese

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member

red face aveti dreptate si imi cer scuze inca odata tuturor
totusi ce parere aveti despre solutionarea problemei pt ca tot nerezolvata este downer

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member

cred ca lumea s-a suparat pe mine si nu mai ma baga in seama nimeni,nici o problema dar sa stiti ca nu o sa imi i-au jucariile si o sa plec ci voi ramane aici cu voi…......

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cum adica nerezolvata? Pai n-ai zis ca ai rezolvat-o? Eu nu mai intelg nimic. Daca functioneaza, cum adica nu functioneaza?

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member

shut eye pai nerezolvata adica :daca copiez filmele in desktop merg super(vlc) dar daca continui sa le vad din time capsule care fct wireless mi se intampla aceeasi chestie(intreruperi),de vreo 2 ore tot caut in pag la apple,pe alte forumuri sa vad daca se poate face ceva si singura solutie care am gasit-o e sa schimb frecventa la capsula (802.11n,802.11n-compatibil cu 802.11g s.a.m.d) si canalul de emitere care in momentul schimbarii tre sa fie cu cel putin 5 canale mai in sus sau in jos fata de cel initial(ex. daca ai canalul 6 il schimbi in 11 sau in 1-incerc sa fiu explicit),am incercat cu toate frecventele permise si la fel,chiar mai rau(in frecvente de 2,5 merge mai rau decat in cea 5 care e only 802.11n-necompatibila cu n,g),cam asta e buba-e ceva super ciudat pentru ca ma voi repeta (poate nu are nici o legatura-chiar habar nu am)inainte de a scimba hdd-ul functiona perfect(e posibil sa fie ceva in neregula cu cardul airport?
nu stiu si nu inteleg pt ca in quicktime MERGGGGGGGGGE (vb de wireless)

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nici nu mai stiu ce te doare; poate incerci si tu sa fi mai clar, ca noi sa mergem pe ghicite - mai greu.
Nu mai recitesc ce ai scris, ca nu te inteleg. Asa ca imi cer scuze daca pun intrebari la care ai raspuns.

Banuiesc ca mai vrei sa vezi filmele de pe Capsula. Ce filme ai acolo (ce bitrate)? Poate ca nu face fata airportul, daca ai filme HD.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member

va mai explic o data :am o time capsule de 1tb in care cobor filme ,muzica si altele,aceasta functioneaza wireless(e si router dealtfel),in momentul in care incerc vizionarea unui film cu vlc aceasta functioneaza cu mici intreruperi,cand il deschid cu quick time functioneaza perfect,acum, in momentul in care eu copiez filmul in desktop (sau unde o fi dar in calculator)si il deschid cu vlc functioneaza perfect(bineinteles,la fel si in quick time),vlc e desc din pagina aia cu videolan….,am incercat cu reparare permisiuni disc,am schimbat frecventele de emisie ale capsulei,nici o schimbare
ce ma frapeaza e ca inainte functiona perfect,vorbind de acelasi mod de a viziona filmele(time capsule-film-vlc)
sper ca am fost mai explicit,imi pare rau sa stiti pana la urma o sa il las dracului asa si gata ca incepe sa ma dispere…. shut eye

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator

OK, am inteles smile
E ciudat ca nu vrea cu VLC, dar merge bine cu QT. Deci nu pare a fi de la Capsula sau conexiune, ci de la VLC. Eu am versiunea 0.8.6.h, care e cea mai recenta. Tu? Cu Mplayer cum merge?

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

E clar ca e vorba de o problema de transmisie. VLC face o decodare si o accesare a filmului de pe hardul exterior intr-un fel, QT face altfel. Pentru ca QT e parte din sistem, e posibil s-o faca mai rapid. E, iarasi, posibil ca, daca schimbi wirelessul pe N, sa poti vedea fara hopuri. Un releu g nu poate debita mai mult de 2-2,5 MB/s, practic.
Numai ca, INCA O DATA! Cind te-ai plins NU AI SPUS NICIODATA ca vezi filmele pe wireless! Deci nu te poti plinge ca nu te-am ajutat!
Sa zicem ca cineva nu-si mai simte piciorul. Ii recomandam sa alerge, sa se maseze, sa-si ia pulsul. La sfirsit, ne spune ca are piciorul amputat.
Deci: nu mai repara nimic! Nu mai sterge nimic! Nu mai optimiza nimic. Felul in care calculatorul si hardul comunica e la limita debitului. Daca vezi filme cu bitrate de 1000K, ar trebui sa mearga. La 2000K, nu mai merge. Intreruperile sint din retea! De aia are hopuri!
Iar ei care te-au ajutat normal ca se supara daca daca ii mai si tragi de urechi ca nu ghicesc ceea ce nici tu NU AI PUTUT sa explici doua zile la rind!

3 din 4
3

‹‹ canon powershot 410      un sfat, va rog ››