1.pt altero,am aceeasi versiune ca a ta descarcata din videolan….. iar cu mplayer am incercat si merge mult mai rau
2.pt iaru,va rog din suflet sa ma credeti si sa ma scuzati,puneti-va in locul meu,sunt un incepator , de multe ori ma grabesc,gresesc,softul meu vine(venea ca acum l-am pus pe english)in spaniola,anumite aplicatii care le descarc din internet vin in engleza,imi lipsesc anumite notiuni de baza (ex .script nu stiam ce inseamna la ce se refera a trebuit sa stau sa caut pe net ce inseamna sau mai bine zis cand eu folosesc script ce anume face calculatorul si lista ar putea continua),asa ca am ceva lacune la ora de a utiliza macul deci sunt putin cam varza
3 discutia asta a degenerat intr-o invalmaseala de opinii si idei(din vina mea)dar va repet ca ce am descoperit aseara (copiere desktop-vlc-vazut bine filme)a fost pur si simplu o coincidenta si sa va spun de ce :capsula asta nemernica de la un timp a inceput sa faca figuri adica pret de cateva secunde isi pierde semnalul apoi revine si atunci m-am gandit ca poate fi una din cauzele problemei mele si am copiat unul din filme in desk si a mers(de ce va spun ca m-am gandit la asta:pt ca filmele,majoritatea vin in rar si le descomprin si unrar da ok deci nu poate fi vorba de filmul sau fisierele descarcateadica vreau sa spun ca nu vine deja bulit filmul)
4.un salut tuturor userilor si mii de scuze
ps.am sa dau un restart capsulei sa vedem daca continua sa mai faca figuri ,o sa va tin la curent
asta e cea ce voi face de acum incolo dar voi ce ati face in locul meu cand sa zicem in cazul asta o aplicatie merge perfect si la un moment dat incepe sa faca figuri?banuiesc ca cei ca dvs(mediaconvertor,altero,dacu,cattus,psergiu,iaru…..........)stiind ce trebuia sa faca pot rezolva o problema de cele mai multe ori dar eu?.............oricum un foarte multumesc din inima tuturor…......zilele urmatoare voi scrie un mail celor de la macworld spain si sa vedem poate iese ceva de acolo ......mai stii…..thanks very much
aveti dreptate si e ceea ce voi face ,o las naibi(sa nu zic altceva ca nu e voie) in pace si cand o da dracii in ea o duc la reparat
acum serios imi pere rau pentru neintelegerile provocate,va multumesc oricum tuturor….....un salut
ps dacule ce zici poate il vede si cattus sa nu mai zica…...stie dansul
acum sa va arat cine boly, e cel mic,cel mare e flucky prietenul lui
boly revine in scena ....cu aceeasi problema:o sa incerc sa fiu explicit…tocmai am vb cu un foarte bun prieten al meu si i-am explicat problema de la inceputul acestei discutii….si mi-a spus ceva care m-a pus pe ganduri…va cer parerea… mi-a spus ca una dintre cauze ar putea fi viteza hard-diskului si cum eu tocmai am schimbat hd si nu stiu ce mi-au pus aia acolo vreau sa va intreb :exista vreo legatura si daca da cum as putea afla ce disc am avut inainte si ce disc am acum ,sa fac o comparatie sau daca nu alte idei privind la ceea ce mi-a povestit vechiul meu prieten
ce parere aveti
stati sa va mai spun una, dupa ce am trimis msj de mai sus m-am gandit sa incerc si cu alt player(cu mplayer nu vroia)si am coborat movist din macupdate si…..... merge fratilor asa ca ...........nu stiu ce sa mai zic,oricum o sa incerc sa scap de obsesia asta ca de cand am descoperit nu ma gandesc la altceva…..o sa incerc alternative asa cum a spus si mediaconverter si vad ca deocamdata cea mai buna e movist….
o alta mica problema ca sa nu mai deschid alt topic….altero mi-a dat un raspuns dar nu fct (sau nu am inteles bine)......eu am o camera (hd)care imi scoate pozele la 2,3,4 mb si ce as vrea e sa le pot face mai mici ca si spatiu sa zic asa adica sa le pot reduce de la 3mb spre exemplu la 500 kb….imi tre un program ceva sau se poate face din iphoto ........thanks all of you
ps.prietenul ala al meu mi-a zis ca el le face asa le deschide in paint(vb de windows)si dupa asta le salveaza ca si jpeg dupa care sterge originalul….........
stiti de ce vreau sa resize anumite poze ,pt ca sunt multe siteuri care nu iti permit uploada imagini mai mari de…...kb sper ca am fost explicit va salut