Salut. Am si eu o intrebare si sper ca am postat unde trebuie.
Am un PC cu windows vista si folosesc foarte mult itunes si quicktime. Imi puteti spune ce tre sa instalez ca sa ma pot uita la divx-uri in quicktime?
Mersi.
P.S.: sunt sanse sa apara variante noi de Macbook pro anu asta sau pot sa-mi iau din SUA in Octombrie varianta Februarie 2008?
divx pack il am instalat, dar pe linkul ce mi l-ai dat sunt doar pentru mac codecuri. Xvid codec probabil ca mi l-ar trebui dar cand sa-i dau download era .dmg…
divx pack il am instalat, dar pe linkul ce mi l-ai dat sunt doar pentru mac codecuri. Xvid codec probabil ca mi l-ar trebui dar cand sa-i dau download era .dmg…
Pe pagina scria:
The latest DivX Codec (Win or Mac) lets you play DivX video in QuickTime Player and also consists of improved tools for the utmost encoding quality and performance, making it the best choice to convert or create your own DivX video content.
Stiu, dar prefer quicktime decat media player pe simplul motiv ca in QT poti edita putin. Aa, si vreau QT doar pt divx…la DVD-uri ma uit cu HD DVD PLAYER de la Toshiba:)