Legat de vanzari si cumparari
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.01.07

La rubricile vanzare cumparare nu s-ar putea diferentia un pic in subcategorii?... de genul iPHONE, POWERMAC - MACPRO, POWERBOOK-uri, etc…fiecare cu accesorii, ca e o asa ametzeala de nu-mi vine sa pierd vremea cautand ceva…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ar fi nasol pentru cei care nu caută neapărat ceva anume, dar vor să mai vadă ce se vinde/cumpără. Vor fi nevoiți să dea X clicuri prin Y categorii.
Așa au supraîmpărțit pe categorii secțiunea de Mac pe forumul Softpedia și de atunci eu nu mai dau pe acolo decât foarte rar. E obositor de browsuit așa. Părerea mea.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
graphiX - 23 Iunie 2008 08:00 PM

La rubricile vanzare cumparare nu s-ar putea diferentia un pic in subcategorii?... de genul iPHONE, POWERMAC - MACPRO, POWERBOOK-uri, etc…fiecare cu accesorii, ca e o asa ametzeala de nu-mi vine sa pierd vremea cautand ceva…

ia uite…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.01.07

Intr-un fel ai si tu dreptate. Dar probabil n-ai fost atent. Rubrica Mac de pe softpedia e un microforum “macuser like”. Ar fi fost chiar distractiv sa combini vanzari cumparari cu discutii despre probleme hardware si noutati software toatea acestea referitor la toate produsele comercializate de Apple Inc. Eu sunt de parere ca totusi cine vrea o memorie sau o componenta sau chiar un sistem referitor la anumita categorie.. desktop de ex., sa nu fie nevoit sa caute prin tone de Powerbook - posturi sau iPhone’uri posturi… Iar in alta ordine de idei nu te impiedica nimeni sa dai un clik pe iPhone sau oricare alta rubrica sa vezi ce a mai aparut nou. Chiar cred ca e de ajutor sa vezi ... ce se mai vinde in iPHONEURI, sau PowerMac-uri sau Powerbookuri… etc…
In fine… pana la urma mai bine toate la gramada in stilul cosurilor cu reduceri din supermarketuri, decat un microstore second-life organizat.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
graphiX - 23 Iunie 2008 08:54 PM

Intr-un fel ai si tu dreptate. Dar probabil n-ai fost atent. Rubrica Mac de pe softpedia e un microforum “macuser like”. Ar fi fost chiar distractiv sa combini vanzari cumparari cu discutii despre probleme hardware si noutati software toatea acestea referitor la toate produsele comercializate de Apple Inc. Eu sunt de parere ca totusi cine vrea o memorie sau o componenta sau chiar un sistem referitor la anumita categorie.. desktop de ex., sa nu fie nevoit sa caute prin tone de Powerbook - posturi sau iPhone’uri posturi… Iar in alta ordine de idei nu te impiedica nimeni sa dai un clik pe iPhone sau oricare alta rubrica sa vezi ce a mai aparut nou. Chiar cred ca e de ajutor sa vezi ... ce se mai vinde in iPHONEURI, sau PowerMac-uri sau Powerbookuri… etc…
In fine… pana la urma mai bine toate la gramada in stilul cosurilor cu reduceri din supermarketuri, decat un microstore second-life organizat.

Volumul de tranzacții de pe forum nu atinge cine știe ce nivel care să justifice ceea ce sugerezi tu. Dacă ar fi așa, atunci da, o reorganizare pe căprării ar fi justificată. Așa cum arată acum, nu prea văd rostul.
Țin minte că am luat un TV tuner acum vreo 7 luni fără să vreau să cumpăr așa ceva, mi-a aprins o luminiță și a ajuns cadou de Crăciun pt fi-meo care s-a bucurat. Asta fiindcă așa, într-o doară, mi-am zis să văd ce mai vinde macuseru autohton.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

si eu care credeam ca folositi functia aia din imagine…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Dacă cei care vând lucruri ar scrie mai îngrijit subiectele mesajelor - ar fi mult mai ușor.

Acest forum NU are ca scop comercializarea produselor - forumurile de vânzări și cumpărări sunt doar tolerate la cererea utilizatorilor și încă mai există datorită unei votului unei minime majorități a administratorilor.

Uita, ca să îți satisfacem cererea, promitem de acuma să ștergem instant toate thread-urile de vânzări care nu explică clar în subiect ce se comercializează - ești mulțumit graphiX ?

PS: cei cu thread-uri șterse - știți cui să-i mulțumiți acuma ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.06.06

Ca sa existe o comunitate, aceasta are nevoie de un punct comun. Aici acest punct comun este reprezentat de produsele Apple Inc. si conexe. Ca sa nu fie doar dragoste platonica, aceste produse trebuie sa sara din reviste/site-uri pe masa/in buzunarul utilizatorilor. Forumul de vanzari este una din caile prin care poate fi atinsa starea de “proprietar de Apple”. Si ca in viata reala, pasiunea mai trebuie si intretinuta cu ceva parale. Asa ca vanzarile si cumpararile au si ele rostul lor clar pentru functionarea si dezvoltarea comunitatii. Este oare cineva care nu a vandut sau cumparat ceva vreodata pe forum (ma refer la cei cu un numar semnificativ de post-uri si cu vechime mare)?
Concluzia: luati-o ca un rau necesar daca nu va place dar lasati lumea sa tranzactioneze. Puristii si elitistii sunt in general baieti buni dar stiti cum se intampla in comunitatile inchise, degenereaza.