graphiX - 23 Iunie 2008 08:54 PM
Intr-un fel ai si tu dreptate. Dar probabil n-ai fost atent. Rubrica Mac de pe softpedia e un microforum “macuser like”. Ar fi fost chiar distractiv sa combini vanzari cumparari cu discutii despre probleme hardware si noutati software toatea acestea referitor la toate produsele comercializate de Apple Inc. Eu sunt de parere ca totusi cine vrea o memorie sau o componenta sau chiar un sistem referitor la anumita categorie.. desktop de ex., sa nu fie nevoit sa caute prin tone de Powerbook - posturi sau iPhone’uri posturi… Iar in alta ordine de idei nu te impiedica nimeni sa dai un clik pe iPhone sau oricare alta rubrica sa vezi ce a mai aparut nou. Chiar cred ca e de ajutor sa vezi ... ce se mai vinde in iPHONEURI, sau PowerMac-uri sau Powerbookuri… etc…
In fine… pana la urma mai bine toate la gramada in stilul cosurilor cu reduceri din supermarketuri, decat un microstore second-life organizat.
Volumul de tranzacții de pe forum nu atinge cine știe ce nivel care să justifice ceea ce sugerezi tu. Dacă ar fi așa, atunci da, o reorganizare pe căprării ar fi justificată. Așa cum arată acum, nu prea văd rostul.
Țin minte că am luat un TV tuner acum vreo 7 luni fără să vreau să cumpăr așa ceva, mi-a aprins o luminiță și a ajuns cadou de Crăciun pt fi-meo care s-a bucurat. Asta fiindcă așa, într-o doară, mi-am zis să văd ce mai vinde macuseru autohton.