intrebare urgenta
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: arad
Macuser din: 01.04.08

pachetul imac (ala la 3.992)de pe www. store.apple.ro contine tastatura de aluminiu de aia slim? o sa-mi fac comanda si vreau sa stiu daca are sau nu tastatura si de care are daca are

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
stanley - 23 Iunie 2008 11:48 PM

pachetul imac (ala la 3.992)de pe www. store.apple.ro contine tastatura de aluminiu de aia slim? o sa-mi fac comanda si vreau sa stiu daca are sau nu tastatura si de care are daca are

Păi numai d-alea-s acuma, eventual poate vrei una BT. Te asigur că alea mai vechi, albe, aveau mecanica mai bună, din păcate nu se mai produc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: arad
Macuser din: 01.04.08

imi place aia slim de aluminiu..mi-ar palcea sa fie de aia in pachet..nu-mi trebuie BT

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
Cattus Thraex - 24 Iunie 2008 12:41 AM
stanley - 23 Iunie 2008 11:48 PM

Păi numai d-alea-s acuma, eventual poate vrei una BT. Te asigur că alea mai vechi, albe, aveau mecanica mai bună, din păcate nu se mai produc.

Pro-urile inca mai vin cu cele vechi… Ar fi pacat sa le inlocuiasca cu slimurile astea cu care eu nu ma pot obisnui deloc in plus jenibil ca cele pe BT nu au NUM PAD-ul… pentru mine fiind indispensabil.
Sa speram ca macar pe pro-uri sa le pastreze pe cele vechi.
P.S. si ma enerveaza ca alea slim sunt foarte foarte usoare.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.