pachetul imac (ala la 3.992)de pe www. store.apple.ro contine tastatura de aluminiu de aia slim? o sa-mi fac comanda si vreau sa stiu daca are sau nu tastatura si de care are daca are
pachetul imac (ala la 3.992)de pe www. store.apple.ro contine tastatura de aluminiu de aia slim? o sa-mi fac comanda si vreau sa stiu daca are sau nu tastatura si de care are daca are
Păi numai d-alea-s acuma, eventual poate vrei una BT. Te asigur că alea mai vechi, albe, aveau mecanica mai bună, din păcate nu se mai produc.
Păi numai d-alea-s acuma, eventual poate vrei una BT. Te asigur că alea mai vechi, albe, aveau mecanica mai bună, din păcate nu se mai produc.
Pro-urile inca mai vin cu cele vechi… Ar fi pacat sa le inlocuiasca cu slimurile astea cu care eu nu ma pot obisnui deloc in plus jenibil ca cele pe BT nu au NUM PAD-ul… pentru mine fiind indispensabil.
Sa speram ca macar pe pro-uri sa le pastreze pe cele vechi.
P.S. si ma enerveaza ca alea slim sunt foarte foarte usoare.