Help! “Safari Download Plugin” ptr iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

Am facut-o de oaie, am vrut sa vad ce e cu plugin-ul de mai sus ptr. iPhone, l-am descarcat si fiind cuplat la mac i-am dat din prostia mea si Sync (aveam bifata si sincronizarea cu Bookmars chiar nu mai pot sa ajung la starea initiala sau ce pot sa fac? HELP!
-mentionez am 10.4.11 si nici timecapsule nu am !

[ Modificat: 25 Iunie 2008 02:27 AM de biga ]
 Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

eu ma jur daca am inteles care e problema… ce s-a intamplat cand i-ai dat si sync?

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

pai nu mai am in Bookmarks bar nimic, din paginile favorite - la fel ca in imaginea alaturata si nu stiu ce sa fac sa le aduc la loc ptr. ca in setari nu mai exista - nu-mi ramane decat sa umblu in History si sa culeg cate una…ceea ce o sa-mi ia mult timp ! 10x oricum!

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Și ce legătură are asta cu iPhone și Safari Download PlugIn? Că nici eu nu înțeleg.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Un program (pluginul) i-a busit bookmarkurile din ifon. A dat sync si le-a pierdut pe toate si din mac. Daca il intrebam pe biga daca are backup la boomarkuri o sa zica ca nu, cum se face? Daca il intrebam daca are backup la setarile sistemului cu iBackup o sa zica nu. Time Machine, nope. Backup home folder user, nope. Backup sau sync pe .mac ...yeah right.

Practic le-a sters prin insasi mecanismul de sync normal si acum le vrea inapoi. Eu zic ca nu se poate fara backup prealabil.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Băi, io cred că se poate. Dacă resoftează iPhone-ul, plus jailbreak și tot tacîmul, la prima conectare la iTunes îl va întreba dacă îl vrea ca nou sau back-up. Back-up care există pe undeva prin mațele sistemului, într-un format extrem de greu de descifrat. Dacă alege back-up, în funcție de cînd a fost făcut ultima dată, recuperează ceva. Tot mai bine decît nimic.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

acu am inteles si io care-i baiu’... domne, eu cred ca mai e o solutie.. stiu ca si la firefox pe windows si ar trebui sa fie valabil si in cazul lu’ safari, sa fie prin niste foldere mai ascunse pe undeva un fisier care sa contina bookmark-uri anterioare.. asa cum si iTunes pastreaza playlist-uri mai vechi.. pe Windows, nebunia asta se gasea pe undeva prin Docs & Users, dar pe Mac, nici ca-m avut prea mult timp si de ce sa caut.. in principiu ar trebui sa fie valabila treaba asta, tot ce-ar trebui sa faci, e sa gasesti fisieru ala si sa il treci la bookmarkuri active, el acum fiind trecut intr-un fel de history al safari-ului.. io o sa ma uit, ca m-ai facut si pe mine curios si daca ii dau de cap, va anunt..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

m-am uitat asa rapid prin foldere si prin library n-am gasit nimic, insa am gasit in Apps dand Show Package Contents la Safari -> Contents -> Resources -> English -> cateva foldere intitulate Bookmarks, New Bookmarks, New BookmarksRSS.. tind sa cred ca si astea ar putea avea o legatura cu ce ai avea tu nevoie, dar sunt incriptate intr-o extensie ciudata si habar nu am cum so’ deschid.. o sa ma mai uit smile

Semnătură