Am incercat sa gasesc o categorie unde se prezinta noii membri pe acest forum dar nu am gasit. In decembrie am achizitionat primul mac dar nu l-am folosit pentru ca l-am si pus pe container. Saptamana asta am intrat in posesia lui (in Romania).
Realizez acum ca nu stiu mare lucru despre OS X sau mac-uri in general. Daca aveti recomandari cu ce aplicatii sa instalez, ar fi bine primite.
Am configuratia urmatoare: PM G5 Quad cu 4.5gb ram, 74gb 10,000rpm wd raptor pt. OS, 250gb 7,200rpm pt date.
Am instalat Mozila firefox 1.5.0.1, Office for mac, Photoshop CS2 (ca pentru asta l-am cumparat) si Aperture.
salve printre noi.depinde pentru ce vrei sa-l folosesti sau ce ai de gand sa faci. daca nu stii noi nu te putem ajuta? poate vrei dopar sa te joci. decide.
bun venit in lumea apple - si, daca esti din bucuresti, poate o sa ne si vizitezi la una din intilnirile noastre
cit despre ce vrei sa mai instalezi, ia-le pe rind / cind o sa ai nevoie de o aplicatie, instaleaza atunci
abia cind o sa muncesti pe el o sa-ti dai seama cite-ti mai trebuie
l-am luat pentru editare foto dar m-ar interesa sa am si aplicatii bune pentru orice utilizator (widgets etc). Am uitat sa spun ca am luat si VLC-ul - dar n-am putut vedea un videoclip cu el, si nu stiu de ce.
bine ai venit la bord. iti recomand cu caldura pentru vizionare de filme, si fisiere video in general , MPlayer OS X. By the way, felicitari pentru alegerea facuta. Chiar ai o super masina!
Am incercat sa gasesc o categorie unde se prezinta noii membri pe acest forum dar nu am gasit. In decembrie am achizitionat primul mac dar nu l-am folosit pentru ca l-am si pus pe container. Saptamana asta am intrat in posesia lui (in Romania).
Realizez acum ca nu stiu mare lucru despre OS X sau mac-uri in general. Daca aveti recomandari cu ce aplicatii sa instalez, ar fi bine primite.
Am configuratia urmatoare: PM G5 Quad cu 4.5gb ram, 74gb 10,000rpm wd raptor pt. OS, 250gb 7,200rpm pt date.
Am instalat Mozila firefox 1.5.0.1, Office for mac, Photoshop CS2 (ca pentru asta l-am cumparat) si Aperture.
Salut
Adrian
cu așa sculă, cred că ne bați mai pe toți p-aci. e mult de spus… vino pe 30 martie (ultima joi din lună) la Salamandra House, chiar la ieșisrea din metro Grozăvești, ieșirea dinspre Carrefour, pe la 6 seara ne adunăm. vin oameni acolo cu scule mai portabile. e locul de adunare lunară, văd că a prins, e locul potrivit. pînă atunci, urmează principiul „totdeauna cînd apeși un buton se întîmplă ceva”!
bun venit, acum cateva luni si eu am deschis un topic la fel, si tot in decembrie mi-am luat mac. i-am terorizat pe baieti cu intrebari.
e tare treaba cu ramu
l-am luat pentru editare foto dar m-ar interesa sa am si aplicatii bune pentru orice utilizator (widgets etc). Am uitat sa spun ca am luat si VLC-ul - dar n-am putut vedea un videoclip cu el, si nu stiu de ce.
VLC merge, in general, excelent, nu stiu insa cum se comporta pe mactel-uri, unele aplicatii nu merg deloc, cica… (deocamdata), vezi pe site-ul lor ce zice de universal binary.