2 din 2
2
creare ouline text in quark
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu e problema indesignului atunci…
problema e la rip sau setarile acelea cu care faci postscriptul ca sa distilezi…
din moment ce exportul in pdf este corect, eu zic ca mai bine folosesti calea asta, cu setarile din High Quality print la care poti scoate compresia de la poze si sa-ti faci bleedul acolo de cit ai nevoie
wink

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

deci fisierul ps l-am distilat pe mac nu pe rip cu adobe distiller. si de ce sa nu fie problema indd? din moment ce nu face ceva corect. iar salvarea in pdf si tiparirea de acolo este empirica. la fel am putea sa spunem ca salvez pdf il razterizes in photoshop il fac tiff si dau print din quark. nu inteleg de ce nu merge. nu este nici o setare “extra” dat fiind faptul ca sunt lucrari care merg pe rip fara probleme. daca vrei iti arat. am vb cu cei care fac softul pentru rip. mi-au cerut ps l-au distilat ei, nu in rip, la fel cum am facut eu si au avut aceeasi prb. teoretic daca unele lucrari merg fara problema atunci altele dc nu? cum am scris ma sus am incercat multe variante sa identific care este buba, dar fara rost. in fond si pdf este un fisier ps care se obtine prin distilare. am fisierul ps poate tu stii sa il distilezi mai bine. are 78 mb. il pun pe ftp daca vrei.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu te certa cu mine…
ai dreptate, e un soft de 2 lei
mai bine merge corelul

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
dacuBurebista - 26 Iunie 2008 06:13 PM

nu te certa cu mine…
ai dreptate, e un soft de 2 lei
mai bine merge corelul

nu ma cert cu tine. este opininea mea. din moment ce pe indd din cs 2 nu am avut asemea probleme. am avut acelasi rip si atunci. uite intre tipm am gasit ceva. fisirul on cauza are place de indd. daca dau print la fisierul original si nu fac place intr-un alt fisier este ok. dar atunci ce rost mai are pot face place la fisiere indd intr-un alt fisier indd daca nu pot sa dau un print corect.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

De cand lucrez in CS3 niciodata nu am avut bube de genul asta. Se prea poate ce a spus dacul sa ai probleme in setarile de la distiller sau de ce nu sa nu se fi instalat corect. Crede-ma ca toate lucrarile (80% din ele) le dau din INDD si nu am intampinat nici o problema. Si cred ca aici pe forum mai gasesti DTP-isti care sa-ti confirme.
Daca nu e cu banat pune indd (cu tot cu package) pe un ftp sa vedem daca si pe la altii face asa.
PM me with details

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

2 din 2
2

‹‹ Automatizare in IND CS2      Plug-ins ››