Ford Racing 2 este probabil cel mai bun simulator de masini care a apatut pe mac, alaturi de 4X4 Evo 2
Gameplay-ul e excelent, nu ca la F1 sau Total Immersion Racing unde abia te ti pe pista
Ford Racing 2 este probabil cel mai bun simulator de masini care a apatut pe mac, alaturi de 4X4 Evo 2
Gameplay-ul e excelent, nu ca la F1 sau Total Immersion Racing unde abia te ti pe pista
mie mi-a placut din totdeauna nfs pe pc. diferente intre ford racing 2 si nfs? as vrea sa il iau jocul si vreau sa stiu o parere
se poate juca in retea, are ceva de gen single player, sau la nfs mai era o sectiune unde aveai niste bani, iti luai masina, o upgr., curse, cam care ar fi diferentele in ideea asta
dar sa revenim, eu voiam sa stiu pt mac de ford racing, jocurile nu mi se par ca merita atat de mare atentie incat sa imi iau ceva separat mai mult decat face computerul meu. poate doar ceva portabil, da, psp
La 4x4 Evo 2 ai optiuni de updrade o gramada. ajungi sa iti faci un MonsterTrak de 2000 cp de zboara de pe traseu. are optiune de single player si in retea. merge si pe OS 9
Ford Racind are optiune de single player si daca nu ma insel si de multiplayer, dar nu am incercat-o. n-am avut cu cine. nu poti face upgrade, dar poti alege din mai multe modele de Ford (de oras, 4x4, prototipuri, nascar…)
unul din cele mai bune jocuri cu masini pe mac este nascar 2003, atat ca si grafica, cat si ca realism. Il poti gasi pe torrente sau la un pret mai mult decat rezonabil pe Aspyr, parca. Urmeaza insa un joc cu raliuri, care se anunta mai tare decat RBR (Richard Burns Rally), care este tatal lor. Din pacate n-a ajuns niciodata pe mac…