ford racing 2 sau ceva gen nfs
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

a jucat cineva ford racing 2 sau ceva gen nfs?

ce-as mai juca un nfs dar pe mac parca nu au…. daca s-ar fi hotarat cu porsche 5 ar fi fost ceva…

ma intereseaza o parere despre un joc cu masini, as vrea sa joc unul, cine a jucat?  asta pe mac!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 

da, pacat ca nu este nfs pentru mac. incearca 4x4 evolution 2

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

Ford Racing 2 este probabil cel mai bun simulator de masini care a apatut pe mac, alaturi de 4X4 Evo 2
Gameplay-ul e excelent, nu ca la F1 sau Total Immersion Racing unde abia te ti pe pista

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
STef… - 26 Octombrie 2005 01:59 PM

Ford Racing 2 este probabil cel mai bun simulator de masini care a apatut pe mac, alaturi de 4X4 Evo 2
Gameplay-ul e excelent, nu ca la F1 sau Total Immersion Racing unde abia te ti pe pista

mie mi-a placut din totdeauna nfs pe pc. diferente intre ford racing 2 si nfs? as vrea sa il iau jocul si vreau sa stiu o parere

se poate juca in retea, are ceva de gen single player, sau la nfs mai era o sectiune unde aveai niste bani, iti luai masina, o upgr., curse, cam care ar fi diferentele in ideea asta

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

eu mi-am luat playstation 2.
si gata.

mac-ul meu (pbook g4) e prea lent si nu sunt jocuri pentru el la noi in magazine.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu as fi optat mai rpd pt consola sony psp.

dar sa revenim, eu voiam sa stiu pt mac de ford racing, jocurile nu mi se par ca merita atat de mare atentie incat sa imi iau ceva separat mai mult decat face computerul meu. poate doar ceva portabil, da, psp

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

La 4x4 Evo 2 ai optiuni de updrade o gramada. ajungi sa iti faci un MonsterTrak de 2000 cp de zboara de pe traseu. are optiune de single player si in retea. merge si pe OS 9

Ford Racind are optiune de single player si daca nu ma insel si de multiplayer, dar nu am incercat-o. n-am avut cu cine. nu poti face upgrade, dar poti alege din mai multe modele de Ford (de oras, 4x4, prototipuri, nascar…)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Salut,

unul din cele mai bune jocuri cu masini pe mac este nascar 2003, atat ca si grafica, cat si ca realism. Il poti gasi pe torrente sau la un pret mai mult decat rezonabil pe Aspyr, parca. Urmeaza insa un joc cu raliuri, care se anunta mai tare decat RBR (Richard Burns Rally), care este tatal lor. Din pacate n-a ajuns niciodata pe mac…

D.Cs.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Comparativ cu NFS, Ford Racing 2 este asemanator cu Hot Pursuit 2. Daca il gasesti, joaca-l, nu vei regreta.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

‹‹ WOW      starcraft ››