2 din 3
2
Solutie pentru scoaterea parolei de pe orice mac
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.06.08
Cattus Thraex - 28 Iunie 2008 04:50 PM
toni20 - 28 Iunie 2008 04:09 PM

va multumesc din tot sufletul ca sunt catalogat ca un tampit , etc, cat ceream ajutor de la uni care se pricepeau la mac cereau bani cu caruta , si cand vin cu o solutie hop repede cu diverse neclaritati , si in special pt hug , nush cine naiba esti tu dar esti un pierde vara ...

uite ce imi scrie:

Stai man, ca nu inteleg. CARE E PROBLEMA TA?
Ca ti-am dat calificativ negativ? Daca nici acum nu intelegi de ce… mi-e mila de tine. Am petrecut un sfert de ora sa-ti explic de ce.

“Ceilanti” vor bani? Macuserii se ajuta intre ei fara bani. Pe tine nu te-as ajuta nici daca te-ai ineca in fata mea intr-o balta de pisat. Cred ca cea mai buna clarificare pentru tine ar fi: “Lasa-te de ce nu stii sa faci!!!!”

va rog un singur lucru , daca am gresit (dupa cum vad se pare) oferiti-mi o solutie ,daca tot zice madam “hug” ca se ajuta macuserii intre ei , si inca ceva ,am dat cuiva teapa?,am scris pe forum la okazii foarte clar ceva ... cu ce gresesc oare de dau de natarai?

Eu zic să iei Novocaină, poate te calmezi. Dacă mai iei și cîteva lecții de limba română, cu atît mai bine. Ieșim toți cîștigați.

e cineva sanatos la cap pe forum?

Semnătură 

nu am nimic , tre sa stie hotu unde-i pusca!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 

va rog frumos , ce aveti cu mine?

ce tot aveti cu limba romana , tre sa fiu extra intelectual?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.03.08

daca stii sa scrii (se invata in clasele I-IV) nu inseamna ca esti intelectual..nu avem nici un “hug” pe forum,poate ne zici tu cine este….

Daca tot %u201Evinde%u201D solutii periculoase luate de pe net, macar ar putea sa invete engleza pe care o traduce cu picioarele! Daca aveti un Mac pe care vreti sa-l busiti, apelati la el!
Raspuns: a evadat nebunu si se crede justitiaru lu peste , daca tut esti in putere dute la apple sa ma reclami , un tampit care chiar nu are ce face

calmeaza-te,oricum licitatia aia a fost menita ca sa se stranga cat mai multe calificative,sa mai adaug ca promovezi furturile mac-urilor?

Semnătură 

[semnatura fara anunturi de vanzare/cumparare]

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 
0vidiu - 28 Iunie 2008 05:12 PM

daca stii sa scrii (se invata in clasele I-IV) nu inseamna ca esti intelectual..nu avem nici un “hug” pe forum,poate ne zici tu cine este….

Daca tot %u201Evinde%u201D solutii periculoase luate de pe net, macar ar putea sa invete engleza pe care o traduce cu picioarele! Daca aveti un Mac pe care vreti sa-l busiti, apelati la el!
Raspuns: a evadat nebunu si se crede justitiaru lu peste , daca tut esti in putere dute la apple sa ma reclami , un tampit care chiar nu are ce face

calmeaza-te,oricum licitatia aia a fost menita ca sa se stranga cat mai multe calificative,sa mai adaug ca promovezi furturile mac-urilor?

in mare parte ai dreptate cu calificativele (ce ar fi rau in asta ?,sunt primul care o face?) imi cer scuze pt greseala “huk” este userul , totusi imi ofera cineva un raspuns clar….. CU CE AM GRESIT?

in cea cu promovarea furturilor imi cer scuze de potentialele victime dar nu e vina mea ca sunt furate (sa nu mi spuna cineva ca citeste hotu pe forum si se duce la primu mac si il fura smile)  )

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: 

imi pare rau,uite asa fac oamenii rost de n calificative si te trezesti cu tepe,nu ma refer in special la tine….licitatia ta a primit report ca sa incheiam si discutiile care nu isi au rostul

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 

deci in final am cazut d fraier , va multumesc .

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

ohoo, ce-i aici? nu-mi vine să cred la ce discuţii aţi ajuns. Sincer mă aşteptam la ceva constructiv. Toţi de aici ştim că exista Reset Pasword pe dvdul/cdul de osx, sau se face clean install - la asta era aluzie. Sincer îmi pare rău că miştocăreala de aici a ajuns şi pe okazii.ro pe calificativul omului ăsta, care, în inocenţa lui în ce priveşte macurile e posibil chiar să fi avut intenţii bune - ştiţi cum e - a descoperit omu ceva de care s-a lovit a vrut sa facă share. Apropo n-a cerut bani pe asta.
Încă odată - mă aşteptam la o discuţie constructivă nicidecum la dat cu pietre în halul ăsta.
Una peste alta, totuşi calificativul negativ pe care l-ai dat tu huk nu cred că are legatura cu licitaţia în sine - în principiu ai primit ce ţi s-a promis şi cu specificarea sursei. Mie mi se pare licitaţia corect încheiată, mai ales că puteai să-l atenţionezi pe mail de ce a greşit, nu aşa in public. Cred că ai greşit.

Rog un admin să închidă acest topic - nu cred că-şi mai are rostul în felul ăsta.
Mulţam

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
toni20 - 28 Iunie 2008 05:46 PM

deci in final am cazut d fraier , va multumesc .

Fratello, că tot pierdem timpul sîmbăta asta, măcar pune-ți semnătura cum trebuie:

așa nu:
nu fi bou ca majoritatea ,fi magar ca ai cu ce te mandri
așa da:
nu fi bou ca majoritatea, fii măgar, că ai cu ce te mândri

Ești, de altfel, singurul sănătos pe acest forum, restul sîntem niște idioți, în plus și bolnavi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

@costas: calificativul este negativ pentru ca NU am primit solutia promisa. Pasii descrisi adauga un user, nu reseteaza parola. Mai mult, “solutia” omite pasi importanti de siguranta si o recomandare aberanta de a sterge userul vechi, fara a specifica cum se pot recupera datele.

Sunt prea multe probleme pentru a considera ca am primit ce am licitat.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie
Din: 

calificativul este negativ pentru ca NU am primit solutia promisa. Pasii descrisi adauga un user, nu reseteaza parola. Mai mult, “solutia” omite pasi importanti de siguranta si o recomandare aberanta de a sterge userul vechi, fara a specifica cum se pot recupera datele.

Sunt prea multe probleme pentru a considera ca am primit ce am licitat.

auzi madam da pt ce naiba ai licitat tu ? , vad ca esti si prost pe deasupra ,intr-un post anterior tu ai recunoscut ca ai licitat la misto ! , solutia este aceasta , nu-s geniu dar nici vre-un tampit ,
apropo vad ca altu se ia de semnatura mea ,hai baiatu ca vad ca stiti romana ,ce inseamna aceea expresie in limbajul metaforic?
. multumesc doamne ca am gasit idioti de care sa ma amuz , o spun cu placere pentru ca cand or sa se iveasca situatii asemanatoare sa fiti facuti d oaie ca si mine

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

@huk
ok ai dreptate dar de asta exista forum pe licitaţia cu pricina, acolo puteai iniţia o discuţie constructivă, publică de altfel. Cred ca ai greşit recurgând la măsura extremă (mă refer la calificativul negativ). E adevărat că omu a reacţionat violent dar se putea raspunde cu altă măsură. E de obicei trec la măsurile extreme atunci când chiar nu mai e altă soluţie.
Atât. Sper să închidem subiectul.

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
Din: 

incerc sa ajut si eu lumea cat pot si in schimb o iau in bot de la cativa care nu au ce face .... sa va fie rusine la cei care nu stiti sa apreciati un lucru ,, apropo huk poate dau de tine intro zi si ai sa mi pupi [cenzurat] piciorului .....

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: 

alo,nu crezi ca te crezi cam tare?vii de pe nu stiu ce porcarie de site si incepi pe aici sa te tragi de sireturi cu noi?nu ma intereseaza/nu ne intereseaza ce ai de impartit cu huk dar daca vrei sa ne/sa ii zici ceva,atunci fa-o frumos,nu suntem pe maidan….daca nu stii sa te exprimi,mai bine cauti alt loc (vezi coltul blocului,poate ai succes)
bine ca te crezi tu magar si noi suntem niste boi,da nici nu stiu ce mai cauti pe aici..esti mult prea destept pentru noi,nu te-am putea intelege la adevarata ta valoare!!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Hmmm…... interesant. Interesant.

@ toni20.    Dacă huk ti-ar săruta [cenzurat] piciorului, nu-i așa că după aceea ai umbla șchiopătînd puțin de frică să nu-i strivești sărutul? smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
Rank
Newbie
Din: 

metafora se referea la faptul ca nu s ca majoritatea , doar ca ma laud doar cu ce pot ...

cred ca pe ziua de azi am reusit sa vad niste posesori sau asa zisi posesori de apple care sunt mai prosti pshihic decat uni oameni de rand ....

apropo eu nu am nimic cu huk,  ci dansu cu mine ,el ma provocat tot el va trebui sa o termine….

Semnătură 

2 din 3
2

‹‹ Sunt nou.....HELP plz      incepator ››