@ toni20. Dacă huk ti-ar săruta [cenzurat] piciorului, nu-i așa că după aceea ai umbla șchiopătînd puțin de frică să nu-i strivești sărutul?
toma, esti un mare magar. mi-ai stricat ziua. eram atat de entuziasmat de Petronel Parizer…nu puteai sa pastrezi poanta asta pt maine? io ce fac maine? le consuma azi pe amandoua?
Păi mîine era rece bre. Se răcea. Ăla își lua ban și se închidea această minunăție de conversație. Și talpa lui huk îmi aduse aminte…. așa… de Nichita. Nu aia bă. Nici asta a noastră. Nichita Stănescu.
Apropo, vezi că ești offtopic.
Păi mîine era rece bre. Se răcea. Ăla își lua ban și se închidea această minunăție de conversație. Și talpa lui huk îmi aduse aminte…. așa… de Nichita. Nu aia bă. Nici asta a noastră. Nichita Stănescu.
Apropo, vezi că ești offtopic.
mda, stiu ca adminii vietii n-au pic de simt al umorului si mereu sterg thread-urile misto si banneaza userii simpatici. numai calculatoare, calculatoare si iar calculatoare…
dupa cum poti vedea, sunt Sr. Member si am 4 patratele verzi sub avatar + ca sunt din /dev/null. daca io-ti spun sa nu te lasi, inseamna ca stiu ce spun. dreptatea e de partea ta, ai sorti de izbanda! Power to the people!!
io acuma ma duc sa fac baie si cand ies din cada vreau sa te vad invingator!
dupa cum poti vedea, sunt Sr. Member si am 4 patratele verzi sub avatar + ca sunt din /dev/null. daca io-ti spun sa nu te lasi, inseamna ca stiu ce spun. dreptatea e de partea ta, ai sorti de izbanda! Power to the people!!
io acuma ma duc sa fac baie si cand ies din cada vreau sa te vad invingator!
ma crucesc cand aud aberatiile voastre (doamne baga-le mintile-n cap ) .... stati linistiti nu sunteti singuri tacniti din lume (ma refer la cei care se rad de mine)