3 din 3
3
Solutie pentru scoaterea parolei de pe orice mac
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
toma - 28 Iunie 2008 10:47 PM

Hmmm…... interesant. Interesant.

@ toni20.    Dacă huk ti-ar săruta [cenzurat] piciorului, nu-i așa că după aceea ai umbla șchiopătînd puțin de frică să nu-i strivești sărutul? smile

toma, esti un mare magar. mi-ai stricat ziua. eram atat de entuziasmat de Petronel Parizer…nu puteai sa pastrezi poanta asta pt maine? io ce fac maine? le consuma azi pe amandoua?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Păi mîine era rece bre. Se răcea. Ăla își lua ban și se închidea această minunăție de conversație. Și talpa lui huk îmi aduse aminte…. așa… de Nichita. Nu aia bă. Nici asta a noastră. Nichita Stănescu.
  Apropo, vezi că ești offtopic.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.06.08

voi sunteti normali la cap?

Semnătură 

nu am nimic , tre sa stie hotu unde-i pusca!

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 28 Iunie 2008 11:01 PM

Păi mîine era rece bre. Se răcea. Ăla își lua ban și se închidea această minunăție de conversație. Și talpa lui huk îmi aduse aminte…. așa… de Nichita. Nu aia bă. Nici asta a noastră. Nichita Stănescu.
  Apropo, vezi că ești offtopic.

mda, stiu ca adminii vietii n-au pic de simt al umorului si mereu sterg thread-urile misto si banneaza userii simpatici. numai calculatoare, calculatoare si iar calculatoare…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toni20 - 28 Iunie 2008 11:06 PM

Toniță, baga tare! Nu te lasa calcat in picioare!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
Rank
Newbie
Din: 
mediaconvertor - 28 Iunie 2008 11:16 PM
toni20 - 28 Iunie 2008 11:06 PM

Toniță, baga tare! Nu te lasa calcat in picioare!

scuza-ma putin ,ce vrei sa zici? sa ma fac de ras?! , ca ajutor nu primesc deloc

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

dupa cum poti vedea, sunt Sr. Member si am 4 patratele verzi sub avatar + ca sunt din /dev/null. daca io-ti spun sa nu te lasi, inseamna ca stiu ce spun. dreptatea e de partea ta, ai sorti de izbanda! Power to the people!!
io acuma ma duc sa fac baie si cand ies din cada vreau sa te vad invingator!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
Rank
Newbie
Din: 
mediaconvertor - 28 Iunie 2008 11:22 PM

dupa cum poti vedea, sunt Sr. Member si am 4 patratele verzi sub avatar + ca sunt din /dev/null. daca io-ti spun sa nu te lasi, inseamna ca stiu ce spun. dreptatea e de partea ta, ai sorti de izbanda! Power to the people!!
io acuma ma duc sa fac baie si cand ies din cada vreau sa te vad invingator!

ma crucesc cand aud aberatiile voastre (doamne baga-le mintile-n cap ) .... stati linistiti nu sunteti singuri tacniti din lume (ma refer la cei care se rad de mine)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Ah… ce pacat ca trebuie sa se si termine…

3 din 3
3

‹‹ Sunt nou.....HELP plz      incepator ››