Cer sfat !
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: arad
Macuser din: 01.04.08

buna tuturor! am bucuria sa va anunt ca am devenit mebru al macuser.ro cu drepturi depline smile am intrat in posesia unui imac nou de 20” de 2,4GHz cumparat de la noumax..am la el 1Gb RAM si as vrea sa imi mai iau ink 1 sa fie 2Gbram…ce memorie e compatibila cu aceste imacuri?unde sunt mai ieftine?dati-mi oferte…va multumesc..m-as bucura daca m-ati contacta pe gtalk (.)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Zalau
Macuser din: 17.06.08

Felicitari pentru achizitie. Sa-l stapanesti / folosesti cu placere.

Cinteste aici despre meomorii.. inclusiv pt iMac. Gasesti si referinte la site-uri din .ro
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/7338/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
stanley - 29 Iunie 2008 02:19 PM

buna tuturor! am bucuria sa va anunt ca am devenit mebru al macuser.ro cu drepturi depline smile am intrat in posesia unui imac nou de 20” de 2,4GHz cumparat de la noumax..am la el 1Gb RAM si as vrea sa imi mai iau ink 1 sa fie 2Gbram…ce memorie e compatibila cu aceste imacuri?unde sunt mai ieftine?dati-mi oferte…va multumesc..m-as bucura daca m-ati contacta pe gtalk (.)

De ce nu i-ai întrebat direct pe flăcăii de la Noumax? Chiar se pricep…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI
Macuser din: 08.05.06

daca l-ai cumparat din magazin probabil ai garantie deci o sa facu upgrade tot la ei pt a pastra garantia….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

nu. garanatia nu are nimic de-aface cu upgrade-ul memoriei. atata timp cat nu deschizi imac-ul (carcasa spate) nu pierzi nici o garantie. deci comanda-ti numai memoriile pe net si pune-le singur.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

‹‹ incepator      BrokenStones ››