[ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

hai sa va mai dezmortesc putin, caldura mare ce sa ii faci,tocmai stau in fata incantatorului meu mac care pe zi ce trece ma fascineaza si mai mult(deja a inceput femeia sa se indoiasca de alegerea facuta ca ea mi la cumparat)si cum va spuneam, aici cu o buna bericioaica rece,  tocmai am dat peste un site cu avataruri
(profile.imageshack.us/images/tag/avatar) si mi-am adus aminte ca tembelul ala de pisoi din avatarul meu era animat si acum intrebarea:
cum pot descarca un avatar animat si cum fac sa il pun la avatarul meu dar sa functioneze….......daca e vreo chestie super simpla si eu nu mi-am dat seama sa nu ma mustrati red face

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

scuzati era avatare nu avataruri acum mi-am dat seama de cu atatea limbi straine te incurci in ele ...... wink

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

Animat n-are cum sa fie pentru ca e .jpg (static).

Cel mai bine ar fi daca ai uploada din nou avatarul pe imageshack sau gravatar.com si ai pune link-ul primit dupa upload, la pagina ta de profil.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

oh oh ia uitati-va la ursulakis(discutii generale) la icoan lui ca nu e statica MERGE ADICA SE MISCA cam asta as vrea eu si va repet ca dragutul ala de pisoi cand l-am coborat era animat se misca dupa muzica pe care o asculta cam asta as vrea eu daca e posibil…...(iq-ul meu lasa de dorit? cateodata da ....)

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Mr. Boly:
1) se poate pune avatar animat - există însă niște restricții de mărime a fișierului (sunt afișate în fereastra de upload avatar din panoul tău de control de pe forum)
2) Mut threadul ăsta la sugestii & reclamații deoarece NU are nici o legătură cu OSX - fii și tu mai atent când postezi ce postezi unde postezi
3) Statistic vorbind - userii cu avataruri animate pe acest forum primesc cel mai puțin ajutor de la ceilalți deoarece avatarele animate sunt enervante pentru majoritatea lumii.
4) Chiar trebuie la fiecare mesaj pe care îl postezi să pui și câte o poză la întâmplare ? Administratorii trebuie să facă back-up la toate atașamentele bune & rele și deja arhiva cu poze atașate a forumului are 827Mb care trebuiesc copiați în fiecare săptămână manual.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

red face in primul rand schimbarea avatarului in unul animat nu avea legatura doar cu acest forum ...eu am cerut o parere
in al doilea rand nu am stiut ca de fiecare data cand pun o poza voi faceti backup ,imi cer scuze si voi elimina deocamdata pozele sau doar cand chiar e necesar
in al treilea rand ai dreptate in mare parte m-am grabit putin ca de obicei…...........

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Boly - 29 Iunie 2008 11:19 PM

oh oh ia uitati-va la ursulakis(discutii generale) la icoan lui ca nu e statica MERGE ADICA SE MISCA cam asta as vrea eu si va repet ca dragutul ala de pisoi cand l-am coborat era animat se misca dupa muzica pe care o asculta cam asta as vrea eu daca e posibil…...(iq-ul meu lasa de dorit? cateodata da ....)

te-ai prins ca multi dintre noi blocam animatiile astea?
smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

aici e problema ca nu,nu m-am prins,m-i s-a parut putin ciudat ca nimeni nu foloseste asa ceva dar…...chestia cu iq-ul….oricum am inteles care e problema in fond si gata subiect incheiat…un salut tuturor

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

boly are dreptate, de ce nu putem avea avatar animat? aici imi miroase a cenzura…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

ce-aveti mah? puneti animate cat va place. Dacu zicea doar ca noi/eu dau click dreapta, block image…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

si eu smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Eu n-am block image în click dreapta dar tind să fiu mult mai strict cu cei cu avatare animate când vine vorba de aplicarea regulamentului ... Da’ nu interzic nimănui să-și pună LOL

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
dracia - 04 Iulie 2008 02:56 AM

boly are dreptate, de ce nu putem avea avatar animat? aici imi miroase a cenzura…

si tu ai dreptate smile
de ce nu poti sa pui? unde te incurci?
smile

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Scuze ca ma bag si eu in seama, dar tu ce crezi ca este mai important cand postezi ceva, ca ochiul cititorului sa parcurga cu atentie ce scrii aici, sau sa tot fuga pe avatarul tau animat? Eu cred ca blocarea asta te ajuta.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

Xanthrax, nu te uita atunci in partea din stanga…tu oricum esti concentrat pe text. nu? smile

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

multumesc si voua mad    si voua wink 
sper sa intelegeti ce vreau sa spun

Semnătură 

Camionagiu