Dfe strikes again…: http://tgwbd.org/darwin/boot.html
Nu am de gand sa o comentez…doar asa ca sa stiti ca va apare o noua versiune de Vmware care v-a virtualiza Leopard server perfect legal…
[Adăugat poll.]
[ Modificat: 30 Iunie 2008 07:21 PM de Administrator ]
Permite licenta OS X Server instalarea pe calculatoare virtuale/ non-Apple?
Eu parca asa stiam…posibil sa gresesc…nu am o copie ca sa ma lamuresc…daca are careva…
Oricum Dfe lucreaza pentru Vmware…stirea nu prea are treaba cu hack(desi este posibil si chiar se lucreaza…)...ci tine mai mult de lumea opensource/virtualizare, iar faptul cu nu poti virtualiza un asa bun SO mi se pare o crima…restul se pot numai apple e mai cu mot…
Ma rog am zis ca nu comentez asa ca ma abtin, daca nu prezinta interes topicul poate fi foarte bine sters…
nu te hazarda!..
exista un precedent la perechea Mercedes-Benz/SsangYong…. (niste penibilitati dpdv estetic , dar “Powered by Mercedes-Benz”)
Nu mă hazardez. SsangYong primesc de la Mercedes modele de motoare vechi de două generații. Dacă Apple va oferi producătorilor OEM un OS X Panther, ok. Și ca să nu fiu înțeles greșit, nu folosesc exclusiv macuri. Folosesc pe lângă macuri și Windows XP, Windows Vista și rareori Linux (Ubuntu); am și un PC. Cu toate astea, sper ca OS X pe PC să rămână în veci pururi o utopie. Nu din exclusivism ci din precauție. Când te amesteci în tărâțe, te mănâncă porcii.
Dfe strikes again…: http://tgwbd.org/darwin/boot.html
Nu am de gand sa o comentez…doar asa ca sa stiti ca va apare o noua versiune de Vmware care v-a virtualiza Leopard server perfect legal…
[Adăugat poll.]
Am mai tot pritocit tema asta.
Atît timp cît Apple va vinde produsele sale soft NUMAI pt produsele sale hard, x86/hackintosh va rămîne ca atare, un domeniu al entuziaștilor…
Dacă Apple se va dedide să vîndă MAC OS X pt orice PC, atunci va deveni subiect închis, de vreme ce l-a deschis Apple.
Zau daca va inteleg…stirea era despre Vmware si virtualizarea OS X, intradevar titlul topicului este un pic malitios(nu m-am putut abtine) insa e derivat dintr-o alta discutie avuta aceea ca vmware dupa ce l-a curtat pe netkas asta le-a tras clapa si s-a combinat cu efix…si acum si-a luat teapa..ceva de genul asta.
Daca nu sunteti interesati de virtualizarea OS X este ok, o trec si pe asta la subiect tabu si gata, mare branza…insa nu o dati iar in osx86 si hackintosh ca nu despre asta era vorba(desi deja este posibila treaba cu ajutorul nesperat a lui Dfe)
Tu ai dat click pe linkul pus de tine? Pe bune!
Primul rand: “The booter now has the ability to load additional kernel extensions from a ramdisk supplied by a multiboot loader. The ramdisks are supplied in the form of Multiboot modules.”
Apoi urmeaza 10 (zece) pagini de text. Iar tu nu zici nimic de ce ar trebui sa citim 10 pagini sa intelegem despre ce e vorba. Daca tu numesti asta stire… ai pierdut de mult contactul cu realitatea…
Zau daca va inteleg…stirea era despre Vmware si virtualizarea OS X, intradevar titlul topicului este un pic malitios(nu m-am putut abtine) insa e derivat dintr-o alta discutie avuta aceea ca vmware dupa ce l-a curtat pe netkas asta le-a tras clapa si s-a combinat cu efix…si acum si-a luat teapa..ceva de genul asta.
Daca nu sunteti interesati de virtualizarea OS X este ok, o trec si pe asta la subiect tabu si gata, mare branza…insa nu o dati iar in osx86 si hackintosh ca nu despre asta era vorba(desi deja este posibila treaba cu ajutorul nesperat a lui Dfe)
Vorbesc strict în numele meu: nu cred că soarele răsare de la Cupertino. Dar aș fi împotriva OS X pe PC. Am explicat mai sus de ce. Personal consider că nu tre’ să iei la modul personal fiecare observație. Atâta timp cât îți păstrezi intervențiile în limite general acceptate, nu văd care-i problema. Consideri că ai ceva de spus? Dă-i ‘nainte și susține-ți punctul de vedere, nu te victimiza.
Păi, fratello, orice abordare a MAC OS X în afara cadrului legal oferit de Apple e hackintosh, indiferent că îl numești așa ori nu.
Nu că am fi pudibonzi… dar văz că ne învîrtim în jurul codiței.
P.S. titlul sondajului e și el clar: proiectul OSX86 și hackintosh sau înseamnă altceva?
[ Modificat: 01 Iulie 2008 03:29 AM de Cattus Thraex ]
Huk nu vreau sa intru in polemica iar…mi-a ajus.
Pe acel blog prima stire este importanta…nu trebuie citit to blog-ul, daca stii ce impiedica virtualizarea OS X atunci stii si de ce stirea este asa importanta, daca vrei sa o numesti stire.
Cattus Thraex poate sunt eu bou insa vreau sa vad si eu unde naiba scrie ca este interzisa virtualizarea OS X,in speta Leopard Server, mai ales ca nu se modifica absolut nimic…nici macar masina aia virtuala instalata si apoi cadrul legal Apple nu este identic valabil in toate statele lumii, vezi vanzarea de iphoane decodate deja in UE, implicit si Romania…
Iar Pool-ul nu l-am facut eu…altcineva mi-a editat postul….
Eu am votat: “Da, foarte interesante.” deoarece nu strica nici cate o stire de felul asta din cand in cand…..
Ce mi se pare foarte interesant si consider ca merita dezbatut este faptul ca ultimele “incursiuni” in EULA lui Apple nu au avut un “raspuns” juridic din partea lui Apple inca.
Firme castiga deja banii din OSX pe PC iar Apple tace din gura cea ce deja ma pune si pe mine pe ganduri…..... hmm…. tare mi frica mie de “Snow Leopard” asta si modificarile “under the hood” a lui Stevie.