COSMOTE
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

aveți careva cosmote?

eu am vrut sa imi cumpar, dar am auzit ca nu merge bine!!
nu poți suna nu poti fi sunat, se aude rau!!

ce stiți?

aruncativa cu pareri.

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: IS

Depinde si in ce celula te afli, daca vrei sa folosesti cartela intr-un campus studentesc, unde mai sunt inca vreo 2000 de cosmonauti… smile - o sa ai probleme. In rest, eu folosesc din ianurie fara nici o problema, merg apleurile rapid, nu se intrupe. Iar preturile sunt f ok, ca sa nu mai vorbim de optiunea cu 2000 de minute, care practic te lasa sa vorbesti “moka” in retea… wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

suportul tehnic este foarte prost, iar la valul de conectari pe care l-au atras cu campania promotionala, apar frecvent suprasaturari ale retelei / asa ca majoritatea au gratuitati pe care nu le pot folosi / asa ca gindeste-te bine la ce vrei sa folosesti acel abonament….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 14.10.05

Povesti!
Am cosmote(fost cosmorom) din 2004cred sau chiar din 2003 nu mai stiu exact.
Se aude beton din cauza frecventei de 1800 apoi nici odata nu am avut eroare de conectare nici chiar acum decind a inceput “valul de conectari”.
Apoi eu ca abonat vechi mai am baza apelului de 20 de secunde adica daca vorbescsub un minut si nu “papa” tot minutul intreg si multe altele…
Succes

Semnătură 

NUMAI MAC !!! Sa-si manance altii nervii cu windows! tongue rolleye tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu sunt chiar povesti. poate ai fost mai norocos sau nu dai telefoane dar eu am incercat sa telefonez dupa un astfel de nr de curand si nu a mers in repetate randuri seara respectiva…

poate depinde si de zona? daca nu scria dacu ce a scris, scriam eu…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Cred ca imi voi lua cartela !!

din cate am inteles
Inainte de explozia de useri mergea super bine!!
imi voi lua cartele, chiar daca in primele luni va merge mai greu!!
cred ca vor largi acoperirea! shi va merge mai bine.
shi pretul e beton shi minute multe!!!

Sper sa mai gasesc!

oferta este valabila doar pana in 31 martie

Semnătură 

Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
calimac - 19 Martie 2006 07:59 PM

Cred ca imi voi lua cartela !!

din cate am inteles
Inainte de explozia de useri mergea super bine!!
imi voi lua cartele, chiar daca in primele luni va merge mai greu!!
cred ca vor largi acoperirea! shi va merge mai bine.
shi pretul e beton shi minute multe!!!

Sper sa mai gasesc!

oferta este valabila doar pana in 31 martie

Pina la cele 2000 de minute, a fost oferta cu 2E lunar timp de 18 luni. Mai intai a fost din decembrie pina pe 4 ianurie, dupa aia pina pe 15 ianuarie, dupa aia pina pe 4 februrie si in final promotia a fost extinsa pina pe 20 si ceva februarie.

Asa o sa fie si cu astea 2000 de minute, nu de alta, dar daca ar mai dura doar 10 zile, nu vad de ce sa fi umplut tot orasul cu panouri “revolutionare”... grin

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

bafta tuturor celor care folosesc si celor care vor folosi aceasta retea… cum spuneam, gindeste inainte sa actionezi

ps - suportul tehnic al unei retele de telefonie poate fi schimbat sau imbunatatit; problema este in cit timp

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

http://jeg.stuffo.info/view.php?ID=168

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

salut,

am facut un grup la YahooGroups despre cosmote2000.
“Discutii despre optiunea Cosmote2000. Agenda telefonica cu membri. Sfaturi si trucuri. Bazar si condica de reclamatii. Un grup pentru schimb de informatii despre userii Cosmote2000. “Suna un prieten!” - de data asta pe bune!”

L-am facut pentru ca am luat cartela si mi-am dat seama ca nu am cum sa aflu care dintre prietenii sau cunoscutii mei are numar cosmote.

Plus ca am cautat inainte informatii despre cei care aveau deja si a trebuit sa intru pe vreo cinci forumuri… Hai sa concentram informatia si sa nu lasam Cosmote sa ne insele.

bagati-va si voi daca vreti:
- fie intrati aici: http://groups.yahoo.com/group/cosmote2000/
- fie trimiteti un mail gol la .

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

am ionteles ca doarf pana in 24 Martie se mai pot activa cartelele de COSMOTE

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cobilanschi - 20 Martie 2006 12:08 AM

salut,

am facut un grup la YahooGroups despre cosmote2000.
“Discutii despre optiunea Cosmote2000. Agenda telefonica cu membri. Sfaturi si trucuri. Bazar si condica de reclamatii. Un grup pentru schimb de informatii despre userii Cosmote2000. “Suna un prieten!” - de data asta pe bune!”

L-am facut pentru ca am luat cartela si mi-am dat seama ca nu am cum sa aflu care dintre prietenii sau cunoscutii mei are numar cosmote.

Plus ca am cautat inainte informatii despre cei care aveau deja si a trebuit sa intru pe vreo cinci forumuri… Hai sa concentram informatia si sa nu lasam Cosmote sa ne insele.

bagati-va si voi daca vreti:
- fie intrati aici: http://groups.yahoo.com/group/cosmote2000/
- fie trimiteti un mail gol la .

saaaaau putem vorbi foarte bine si aici…
si pana la urma ce iti ofera cosmote? 2000 de minute in retea?
si acum ce? nu cred ca au acoperire decat in orasele mari, te duci un pic pe munte gata, sa dus!

de acum 1-2 ani inainte eu zic ca alea 2000 de minute nu se justifica, mai ales ca toti vor cosmote. isi mai aminteste cineva de centul de la connex? erau cartele si se vorbea de le cadea reteaua aproape zilnic, cum va fi acum? este mai dezvoltat cosmote decat connex?

ma indoiesc ca va fi cum am mai zis de acum incolo 1-2 ani…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

+ ca cosmote = nontelefon = servicii proaste asa ca…..