2 din 4
2
iPhone din SUA -  what to do?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

la vodafone?
sau la orange?

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

In ceea ce priveste At&t;cica o sa fie 599 8G si 699 16G, pret fara contract dar nu specifica nicaieri ca se poate folosi in alta retea ci doar ca nu te legi la cap cu ei, dar se pare ca telefonul este tot blocat pe reteaua lor deci daca nu-l decodezi tre’sa iei serviviul tot de la At&t;....faza buna e ca-l poti cumpara cu contract pe 199 sau 299 apoi anulezi contractul dupa perioada de proba de 30 de zile, platesti clauza de contract adica 175 de coco si pastrezi iPhone-ul…..deci mai ieftin cu 200 si ceva decat pretul lor la liber…..dar ramane de vazut…..inca nu e clara treaba.
Aci zice mai bine http://www.engadget.com/2008/07/01/atandt-announces-iphone-3g-pricing-plans/

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Nu stiu daca ai inteles bine… Eu am auzit ca la intreruperea contractului dupa 30 de zile esti obligat sa RETURNEZI telefonul PLUS acea taxa. Deci nu ai decat de pierdut. Si, daca te gandesti un pic…asa ar fi si logic. Doar nu crezi ca oamenii aia sunt chiar fraieri… smile

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member

Dupa cum am spus….INCA NU E CLARA TREABA…..iar faza cu esti obligat sa returnezi telefonul daca anulezi dupa cele 30 de zile, nu inteleg de ce ti se pare tie normala chestia asta si sa mai platesti si 175 clauza…..deci ai dat banii pe tel la inceput 200 plus 175 clauza ....intrerup contractul dupa 30 de zile ca nu mai vreau si sunt si obligat sa RETURNEZ telefonul…deci o chestie d’asta sa ma coste 375 plus 100 abonament pe luna folosita…. deci in opinia ta ar fi NORMAL sa returnez telefonul…..si sper ca nu te astepti sa mai primesti si ceva bani pe tel dupa 30 zile….nu cred ca At&t;va schimba formatul de contract sau sa mareascataxa de anulare special pentru iPhone….. daca returnezi INAINTE de 30 de zile le dai tel-ul inapoi si nu platesti nici o penalizare iar ei iti dau banii inapoi pe tel. mai putin taxa de restock daca esti peste 14 zile daca esti sub 14 zile nu platesti nimik….DAR e inca devreme….mai sunt 10 zile si inca se pot schimba multe….

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Pai ideea e in felul urmator: semnezi un contract, care are clauze de penalizare (ca multe alte contracte) ce se aplica in cazul renuntarii la el inainte de termen. Cum ar veni, oamenii incearca sa se asigure ca nu faci contractul ala exact pentru motivul pe care-l vizezi si tu: de a lua doar aparatul. Ei incearca sa te atraga in reteaua lor cu acest iPhone, nu au nici un interes sa le faca vanzare celor de la Apple fara sa castige. Iar treaba cu plata telefonului la inceput…nu prea e asa cum pare la prima vedere: ei cer 200$ pe un telefon + semnarea contractului pe cand telefonul la liber este 500$. Deci telefonul costa mai mult decat dai tu pe el de fapt…acel pret este subventionat. Chiar de tine, ca vitor client…. wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

ok…de unde stiti voi cum o sa fie contractul cu aifonu?

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Pai tocmai, ca nu stim. Ne dam cu parerea. Vom afla pe 11 iulie…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

stai ca eu nu prea sunt in tema ...
din cate stiu eu (nu stiu daca stiu bine) la noi nu apare pe 11 iulie nu ? si daca il lanseaza pe 11 iulie tot nu se rezolva nimica, trebuie sa vina aici ca sa stim cu totii care e şpilul !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

cand am vrut si eu un iphone, my fkg american friend pleaca incoace pe 10 (deci ratez…)
i-as fi aruncat o intrebare, da va afla numai cand revine pe meleagurile sale

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

La noi nu se lanseaza inca, mai avem de asteptat. Dar pe 11 iulie se va lansa in State si inca in cateva tari din lume. Atunci vom afla cu siguranta daca speculatiile de pana acum se adeveresc sau nu. Vom vedea daca se poate cumpara iPhone 3G din SUA la liber si cu ce pret. Probabil ca si din Europa se va putea cumpara la liber, la acelasi pret, doar ca in euro (desi in Elvetia se anunta preturi mai bune decat in UE). Din cate am inteles eu insa…ca si la primul iPhone, nici acesta nu va fi complet liber. El este blocat in reteaua celui care ti-l vinde doar ca nu e activat la cumparare. Pare complet aiurea treaba asta, dar am vazut si in trecut ca se poate…asa ca ne putem astepta la orice.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
cridaro - 03 Iulie 2008 02:43 AM

Pai ideea e in felul urmator: semnezi un contract, care are clauze de penalizare (ca multe alte contracte) ce se aplica in cazul renuntarii la el inainte de termen. Cum ar veni, oamenii incearca sa se asigure ca nu faci contractul ala exact pentru motivul pe care-l vizezi si tu: de a lua doar aparatul. Ei incearca sa te atraga in reteaua lor cu acest iPhone, nu au nici un interes sa le faca vanzare celor de la Apple fara sa castige. Iar treaba cu plata telefonului la inceput…nu prea e asa cum pare la prima vedere: ei cer 200$ pe un telefon + semnarea contractului pe cand telefonul la liber este 500$. Deci telefonul costa mai mult decat dai tu pe el de fapt…acel pret este subventionat. Chiar de tine, ca vitor client…. wink

Deci treaba e simpla….deaia platesti “early termination fee” 175 de coco plus 100 abonamentul pe luna respectiva….in opinia lor ramai cu un tel blocat in reteaua lor….deci in total 475 toata distractia…..dar ramai cu telefonul…..cam asta ar fi si pretul real nesubventionat dar ei au pus 100 peste tocmai pentru a incuraja contractele pe 2 ani si semnarea pe loc pentru ca si daca-l cumperi la 599 fara contract tot blocat in retea e si tot de la ei tre’sa cumperi servicii….eu sunt cu At&t;de cativa ani si cam asta e procedura…..nu cred ca se va schimba pentru iPhone…

uite ca zice ai aici ceva de genul….http://gizmodo.com/5021186/dont-buy-an-unlocked-iphone-from-att-just-cancel-a-new-contract

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member

Mda, fiecare cu parerea lui. Lucrurile sunt interpretabile si nu vom sti exact cum este decat dupa 11 iulie. Dar cu siguranta telefonul va fi blocat in reteaua lor chiar daca-l iei fara contract, o chestie pentru care Apple are nota 2 la purtare din partea mea, indiferent cat de fomisti sunt actionarii aia ai lor. Steve Jobs a cedat cam mult teren in ultima vreme…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator

esti tu sigur ca e blocat daca-l iei fara conectare?
sa nu exageram…
si sa nu facem confuzii - nu de la apple o sa cumperi tu terminalul ala

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

Din pacate…am inteles ca este deja o treaba confirmata de anumiti operatori (printre care si AT&T;): terminalele vandute fara contract sunt totusi blocate in reteaua operatorului. Mi se pare chiar foarte exagerata o asemenea masura, sper sa nu fie decat un zvon. Dar confuzii sigur nu fac: un producator care-si vinde produsul doar prin intermediul altora desi dispune de o retea de retail internationala…are un motiv foarte bun pentru a face asta. Care sa fie acesta, oare? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator

marketing se cheama motivul… e foarte bun smile
iar terminalele vindute fara conectare si contract, nu pot fi blocate
de aia sunt si mai scumpe

2 din 4