3 din 4
3
iPhone din SUA -  what to do?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Hehe, evident. De fapt, marketingul este doar metoda prin care se ajunge la adevaratul motiv: profitul (foarte mare). Am fost mereu convins ca Steve Jobs este genul de om care nu trage cu dintii de profit dar in acelasi timp este nevoit sa-si multumeasca actionarii si uite asa se duce in curtea Apple o epopeica batalie de principii. Dar…poate ma insel…

Oricum, sper sa te auda Papa-Steve si sa dea aifoane si la liber (neblocate pe nici o retea din lumea asta), chiar daca vor costa $600…

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

blocate, neblocate vor fi scumpe ca naiba!
am citit si eu si cred ca ne apropiem de 600$ pt cele de 16. in fine.

de decodat merg. zibri a decodat gold masterul pe un ipod, deci pt iphone o sa mearga si el. nu e panica

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

In USA {in Chicago SIGUR} nici una din companiile mari nu vinde telefoanele DEblocate…. cu discount sau la pret intreg, nesubventionat sau oricum l-am numi….
Daca platesti pretul intreg singurul avantaj e ca NU esti legat de contract si platesti abonamentul de la luna la luna….asta e singurul avantaj…Inainte de iPhone daca doareai sa calatoresti international si sa folosesti tel-ul pe o retea diferita le ziceai treaba asta si ti se dadea un cod de decodare cu instructiunile necesare prin SMS….eh cu iPhonul nu e valabila treaba….cica prin Franta e o lege ca orice tel tre’sa se vanda si deblocat….dar prima versiune de iPhone era vreo 900 de dolari….iPhone-ul nu o sa se vanda deblocat in USA oficial cel putin in primii 5 ani se pare ca atat sunt legati Apple de At&t;.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

haha ce o sa rad, sigur vine steve pe 10 iulie si zice ca si-a schimbat strategia LOL
vinde aifoane la tot globu cu 2 sute de parai la liber !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
virus_luci - 04 Iulie 2008 01:49 AM

haha ce o sa rad, sigur vine steve pe 10 iulie si zice ca si-a schimbat strategia LOL
vinde aifoane la tot globu cu 2 sute de parai la liber !

Daca se intampla asta Luci promit ca-ti aduc unul cadou cand vin pe 15….

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

tot forumu e martor . . . daca poti cumpara ifon cu 200 para fara contract te astept cu 2, (unu cadou de la tine si unu ti-l platesc)

steve trăi-ţi-ar familia macar 1 zi tine “oferta” asta ca sa ma fac si eu cu un ifon nou-nout smile

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member

OK…Daca se intampla chestia asta….promit ca unu e cadou si al doilea e la pretul lui adica 200….macar sa fie asa ca ma scot de la celelalte….sa te auda bunul Steve…

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member

Hai mai baieti, lasati basmele. Voi sigur credeti in existenta extraterestrilor si a femeilor bune la suflet. smile Sa fim seriosi, NU se va intampla asa ceva…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08
giorgioromany - 04 Iulie 2008 09:35 AM

OK…Daca se intampla chestia asta….promit ca unu e cadou si al doilea e la pretul lui adica 200….macar sa fie asa ca ma scot de la celelalte….sa te auda bunul Steve…

$200+tax

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cridaro - 04 Iulie 2008 02:00 PM

Hai mai baieti, lasati basmele. Voi sigur credeti in existenta extraterestrilor si a femeilor bune la suflet. smile Sa fim seriosi, NU se va intampla asa ceva…

aceeasi parere o am si eu despre ce discutatia voi cu abonamentele si . . . toate clauzele
so . . .

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRank
Jr. Member
cridaro - 04 Iulie 2008 02:00 PM

Hai sa nu ne scoatem ochii cu ce credem fiecare…..tu crezi ca e normal sa platesti clauze si daune si toate cele si sa ramai si fara telefon….mai bine cred in ET si si femeia perfecta…..GLUMESC FRATE….
E doar un telefon si e clar ca si Apple si At&t;au chef de vrajeli si de lugu-lugu, trag cu dintii de el cat se poate ca sa scoata cashcaval, in curand o sa mai vedem inca o generatie cu camera pe fata si available in mai multe culori si o s-o luom iar de la cap cu discutiile si uite cum mai fac ei ceva bani….faza buna e ca s-a creat o competitie pe piatza si uite ca si Samsung si Lg vin tare din spate…..deci sa nu fim surprinsi cand o sa vedem adevaratul iPhone killer la liber si complet cu toate cele….
Pana atunci….stam ca coada ca toata lumea….camp out la Apple Store.

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member

Tin minte acum cativa ani cand toata concurenta anunta iPod killers. Din pacate pt ei…nu prea le-a iesit pasenta. Poate cu exceptia celor de la iRiver care aveau intr-adevar produse foarte bune, chiar peste iPod din anumite puncte de verere. Dar nici pana in ziua de azi asa ceva nu exista (iPod sau iPhone killers). Si cred ca asta se datoreaza tocmai “starii de spirit” ce inconjoara produsele Apple, acestui pathos cu care dezbatem fiecare miscare a lor. Apple are in spate o comunitate, nu doar o multime oarecare de consumatori…

Ah, sa nu uit…tine-mi si mie un loc la coada… wink

[ Modificat: 04 Iulie 2008 05:35 PM de cridaro ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member

Da asa e…. si pana la urma urmei e produsul lor si o sa-l vanda cum vor ei nu obliga pe nimeni sa vina sa-l cumpere…dupa parerea mea aci in USA si-au facut cat de cat datoria fata de fani….Apple l-a salat la 200 iar At&t;a pus planul de 149.99 UNLIMITED (voice/data/sms)....deci fata de Europa si Canada eu zic ca pretul e destul de dulce…vorbesti, stai pe net sau dai mesaje pana sare bateria din el fara surprize la bill sau sa astepti sa se faca seara sa ai minute free…

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.05.08

giorgio armany….poti sa imi aduci si mie un iphone din america pe 15 cand vii?
vreau unul….si vreau sa imi aduca cineva:)

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRank
Jr. Member

Pai tocmai asta se dezbate aici frate…daca o sa-l putem cumpara la liber….cica si la pretul de 599 sau 699 tot blocat in retea o sa fie…iar soaftele de decodare sunt doar zvonuri pana acum….eu o sa-mi iau unul pe contract pe bune ca l-am avut pe primul si sunt OK pentru upgrade dar in RO cred ca tot cu iPhone-ul vechi o sa-mi fac treaba….daca merge vreo varianta o sa-mi gasiti postul la vanzari sa scot si eu de-o ciorba de burta.

Semnătură 

Cu respect..G.

3 din 4
3