Un amic are o problema cu MacBook. A avut instalat Photoshop CS3 si Elements si a vrut sa stearga Elements. El crede ca a avut succes dar acum nici CS3 nu se mai deschide, primeste un Crash Report. A reinstalat CS3 dar problema nu a disparut.
Daca aveti vreo sugestie as fi recunoscator.
...din Apps e varianta traditionala sa dezinstalezi, dar cu toate astea nu stergi de cat 50% din tot ce are programul… daca de exemplu ai vers fara licenta si dupa 30 de zile expira, p’orma daca il vei reinstala, el tot expirat iti va ramane… ca sa il faci sa functioneze din nou sau in cazul tau pur si simplu sa functioneze trebuie sa stergi toate fisierele legate de el.. dupa ce ai dat un search la “Adobe” in Searchlight si ai ras tot, dute in Library, p’acolo si sterge de-asemenea din Logs, detaliile despre instalari, etc.., si inclusiv folderul Adobe daca mai e.. mai cerceteaza ca mai sunt cateva mai ascunse daca nu ma insel.. daca am timp, le caut eu structura mai detaliata si le postez aici.. sper sa il ajute pe prietenul tau.. salut!
Sau cel mai simplu, “Applications/Utilities/Adobe Installers/Add or Remove Adobe Creative Suite 3…...”
A facut si asta, din cate isi da seama se para ca nu mai are nici o urma de Photoshop (CS3 or Elaments) in computer. Si totusi la instalare CS3 nu functioneaza. Se incarca OK dar in loc de welcome screen primeste Crash Report.
E o copie cu licenta.
A facut search pt. Adobe, Elements or CS3 (nu in Spotlight ci in Finder, desi nu cred ca are vreo importanta). cUM POATE FI SIGUR CA NU MAI ARE NICI UN FOLDER SAU FISIER CARE SA CREEZE PROBLEMA?
Va multumesc inca odata.
Exista pe orice CD/DVD de Photoshop ... un fisier text in care iti spune cum sa dezinstalezi “de mana” orice pachet Adobe. Iti da o lista cu fisierele si locatiile lor. Daca nu ai CD/DVD-ul ... gasesti aceasta informatie pe site-ul Adobe.
daca avea cs3 ce ia venit sa bage si ellements?
intreb ca mai am un specimen la serviciu care a facut acelasi lucru…
n-a stiut sa-mi raspunda.
ras sistemul si pus din nou, este cea mai buna solutie. data viitoare sa mai citesca si el acel “read me file” sau “how to install?”, ar fi aflat ca la adobe nu sint acceptate de sistem doua versiuni diferite ale aceluiasi program, sau doua versiuni de cs.
Cum, domnule, sa razi sistemul?
A facut o prostie, de acord!
Uite cum se face:
1. Cu OnyX, faci toate elementele invizibile vizibile.
2. Dai “Find” si cauti toate folderele care contin Adobe sau CS3.
3. Le arunci la cos.
4. Faci iar invizibilele invizibile.
5. Reinstalezi.
Cum, domnule, sa razi sistemul?
A facut o prostie, de acord!.
tot vor ramine gunoaie… si chiar daca nu, sa admit acest lucru, tu ai impresia ca daca nu a fost in stare sa citesca un read me, o sa-i iasa bine altele? cu onyx daca nu sti ce faci… te arzi de nu te vezi!
probabil ca daca va trece iar prin calvarul setarilor si configurarilor de programe… poate va invata sa citeasca inainte de a face ceva aiurea.
cind greseai ceva la scoala, nu te punea sa mai umpli 2 pagini cu ceva… asa ca pedeapsa?! ca poate inveti! este acelasi lucru.
A facut si asta, din cate isi da seama se para ca nu mai are nici o urma de Photoshop (CS3 or Elaments) in computer. Si totusi la instalare CS3 nu functioneaza. Se incarca OK dar in loc de welcome screen primeste Crash Report.
E o copie cu licenta.
A facut search pt. Adobe, Elements or CS3 (nu in Spotlight ci in Finder, desi nu cred ca are vreo importanta). cUM POATE FI SIGUR CA NU MAI ARE NICI UN FOLDER SAU FISIER CARE SA CREEZE PROBLEMA?
Va multumesc inca odata.
daca e sigur ca a facut uninstall, ar trebui sa mearga
ce scrie totusi in crash report-ul acela?
daca avea cs3 ce ia venit sa bage si ellements?
intreb ca mai am un specimen la serviciu care a facut acelasi lucru…
n-a stiut sa-mi raspunda.
ras sistemul si pus din nou, este cea mai buna solutie. data viitoare sa mai citesca si el acel “read me file” sau “how to install?”, ar fi aflat ca la adobe nu sint acceptate de sistem doua versiuni diferite ale aceluiasi program, sau doua versiuni de cs.
spor la “next”!
Habar n-am ce i-a trebuit, eu am Elements pe al meu si nu am simtit nevoia de mai mult pt. ce folosesc eu.