Hai, că revin: fă toate invizibilele vizibile cu OnyX.
Apoi caută toate FOLDERELE care conţin în nume Adobe.
Apoi toate fişierele care conţin (nu contents) în nume CS3.
Rade-le. Apoi, tot cu OnyX, refă invizibilele vizibile invizibile la loc.
Reinstalează/ O să meargă.
Hai, că revin: fă toate invizibilele vizibile cu OnyX.
Apoi caută toate FOLDERELE care conţin în nume Adobe.
Apoi toate fişierele care conţin (nu contents) în nume CS3.
Rade-le. Apoi, tot cu OnyX, refă invizibilele vizibile invizibile la loc.
Reinstalează/ O să meargă.
Hm… Tu spui cum ai face tu care știi ce trebuie să faci! Eu am dubii că tot asta ar fi și soluția pt el, dovadă că de ceva timp nu a reușit. Și, cum zicea și haris, dacă nu a avut răbdare să citească un readme, crezi că va avea succes altfel? Zice că a folosit uninstall. Cred că l-a folosit după ce a șters manual unele fișiere. Ca atare, dacă e să meargă pînă la capăt, să încerce ce i-ai sugerat cu Onyx și ștersul manual. Nu e o garanție, dar - dacă tot a ajuns aici - măcar va învăța cum se face de la a la z prin metoda asta.
Draga Cattus, merge. probat cu doi amici care au pus trial, au pus cracuit, apoi, cind si-au cumparat, tot asa, s-au zgiriat pe ochi. Si subsemnatul tot asa s-a zgiriat. Dar a mers. Merge.
Singura surpriza neplacuta poate fi Version Cue. Dar in CS2, nu in CS3.
Draga Cattus, merge. probat cu doi amici care au pus trial, au pus cracuit, apoi, cind si-au cumparat, tot asa, s-au zgiriat pe ochi. Si subsemnatul tot asa s-a zgiriat. Dar a mers. Merge.
Singura surpriza neplacuta poate fi Version Cue. Dar in CS2, nu in CS3.
Singura veste buna din povestea asta e ca nu a trecut pe windows. I-am transmis ce ar trebui sa incerce.
Acum imi spune ca are o alta problema. E intr-o lima straina pe care din fericire o vorbesc destui pe aici.
Disk Utility started.
Verifying volume “Macintosh HD”
Checking HFS Plus volume.
Checking Extents Overflow file.
Checking Catalog file.
Incorrect block count for file 4210.emlx
(It should be 4 instead of 0)
52 %)
Checking multi-linked files.
Checking Catalog hierarchy.
Checking Extended Attributes file.
Checking volume bitmap.
Checking volume bitmap.
nor repair”,0)
Checking volume information.
The volume Macintosh HD needs to be repaired.
Error: The underlying task reported failure on exit
Disk Utility stopped verifying “Macintosh HD” because the following error was encountered:
The underlying task reported failure on exit
1 HFS volume checked
Volume needs repair
În cazuri d-astea, trebuie să ruleze Disk Utility de pe DVD-ul de sistem: face boot de pe el ca și cum ar instala, dar se duce la Utilities și rulează de acolo. Dacă nici așa nu ajunge la capăt, e nasol, trebuie să reinstaleze de la zero.
Deși poate lucra și așa, nu îi recomand, poate fi semnul unei crize majore a sistemul. Halt.
Se pare ca toata problema era un plugin. A sunat omul la Adobe si l-au tot transferat si tinut in hold pana cand cineva i-a spus sa stearga un plugin. A sters si merge brici.
Multam de ajutor tuturor. Pot sa spn ca aici am invatat si eu cum se face uninstall in Mac.