Cel mai mare trust de presă scrisă din Germania
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

........ trece pe Mac. Cu cățel, cu purcel, de la Mac pro la iPhoane. E vorba de Axel Springer AG iar știrea am citit-o colea. E vorba de vreo doișpe mii de computere și se pare că vor avea toată gama în afară de server. O fi ăsta un pas înainte pentru Apple sau un mare șut în c*r pentru MS?  AG va fi cel mai mare client european al Apple și al doilea din lume (primul e gugăl). Bravos!

PS Care ziceai bre că ai acțiuni la Apple și vrei să le vinzi? smile Cît dai snopu’?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
toma - 06 Iulie 2008 12:01 AM

........ trece pe Mac. Cu cățel, cu purcel, de la Mac pro la iPhoane. E vorba de Axel Springer AG iar știrea am citit-o colea. E vorba de vreo doișpe mii de computere și se pare că vor avea toată gama în afară de server. O fi ăsta un pas înainte pentru Apple sau un mare șut în c*r pentru MS?  AG va fi cel mai mare client european al Apple și al doilea din lume (primul e gugăl). Bravos!

PS Care ziceai bre că ai acțiuni la Apple și vrei să le vinzi? smile Cît dai snopu’?

Acuma, fără să fiu prea acid, să știi că presa e NUMAI scrisă, eu încă nu știu de vreun post radio-TV scos la presă. E drept, sintagma „presă scrisă” se cultivă pe malul Dîmboviței, dar te asigur că presa e numai și exclusiv scrisă, că de aia e presă, de la Gutenberg încoace și de la precursorii săi chinezi, uitați de lume.
tot acid, eu știam că marile trusturi de presă (scrisă, cum ziceam) cultivă mac-uri în bătătură, că nemții ăia nu le cultivau e eroarea lor, le-a venit mintea la Kopf.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

In 1980 cand, ce-i drept nu prea erau calculatoare in general, Apple detinea o cota de piata de 15.8%. The very best ever eva’...

Daca o tine in ritmul actual e posibil ca in 3-4 ani sa-si depaseasca recordul… smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
o_mores - 06 Iulie 2008 04:54 AM

In 1980 cand, ce-i drept nu prea erau calculatoare in general, Apple detinea o cota de piata de 15.8%. The very best ever eva’...

Daca o tine in ritmul actual e posibil ca in 3-4 ani sa-si depaseasca recordul… smile

Fără Bill la cîrmă s-ar putea să nu mai fie așa greu. Apple a căzut relativ brusc fără Steva p-acolo, și-a revenit cînd a revenit și Steve.
Acuma, zic și eu, nu prea văd cum o singură companie să ia locul unei puzderii de producători de calculatoare care rulează Windows, uneori Linux. Cum să facă? Doar dacă vinde licența de producție, cum a mai făcut odată și apoi s-a răzgîndit. Eu nu cred că va face așa ceva, după cum nu cred că Apple va putea avea o piață globală de, să zicem, 45 %, mi se pare imposibil. Dacă începe șă vîndă licențe de producție și altora, atunci nu va mai fi Apple, va cădea, inevitabil, în vulgarul produsului curent și ieftin.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

axel springer are citeceva si in romania smile
care unele erau pe macuri, deja…
un comunicat de presa, judecat la modul absolut, nu inseamna nimic
doar o reclama gratuita si pentru trustul de presa si pentru apple = se va vorbi o vreme de ei