1 din 2
1
hmmm IX
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

...
miss me?
eram pe cale sa scriu despre unii soferi care, in perindarile lor pe sosele, noaptea, tin cu tot dinadinsul sa vada biciclistii , chiar echipati corespunzator pentru deplasarea pe timp de noapte,
deci sa le vada omusoru si sa le numere cariile aprinzand faza lunga…aseara era sa dau cu bicicleta dupa unu dina asta….
daaaaar
o alta treaba imi suscita interesu,
probabil aflu printre ultimii

http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7488009.stm

adica…
io nici nu vreu sa ma gandesc cine si ce castiga la procesu ala.
ci privesc problema altfel…
daca viacom are dreptu sa ceara asta…
inseamna ca are de unde…
deci oare cata informatie legata de iuzari si comportamentul lor se afla stocata si gata a fi folosita in scop de santaj, de ce nu.. sau discreditare ....
numa tre sa dai in judecata pe cine trebe sau sa stii pe cineva care cunoaste pe cineva ce s-a culcat cu cineva ce are acces la log-uri.

de la mine…
pentru nenea Google ....
mi jena ...
iar barba cu :
facem research prin profilele userii nostri tocmai ca sa putem imbunatati serviciile noastre ...
e barba.

... nenea Google mere pe gheata subtire….
si cu incalzirea globala.. nu stim cand asta crapa…
nah , comentati…

[ Modificat: 07 Iulie 2008 06:26 PM de Administrator ]
 Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Destul de greoi de citit ceea ce ai scris aici.

Cei de la Viacom, într-adevăr, detectează aproape tot ce înseamnă materiale de-ale lor pe YouTube și ți le elimină fără permisiunea YouTube.
Am uploadat multe materiale din Mind of Mencia și mi-au fost eliminate toate mai puțin ăsta

Fiecare dintre cele două corporații au o dreptate interpretabilă...

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

pe mine nu ma intere foarte tare treaba cu video pe youtube ...
daca este e fun si mai pun si io de alea facute de mine…e oki. insa pot trai si fara ...
dar,
ma cam nelinistete faptul ca la “comanda” cineva iti poate baga mana in meil sau sa iti vaza profilu construit de ei pe informatiile ce le au in urma searchurilor date de tine prin motoru lor de cautare si are acces la multa infotmatie care e strict personala…
deci pe scurt daca ai deviatiile tale…sunt si ar trebui sa fie ale tale…
eh e mai clar?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se pare că nu ai citit articolul cu atenție sau nu l-ai înțeles cum trebuie. Acele detalii care sunt cerute de cei de la Viacom se referă la utilizatorii YouTube și la video-urile pe care ei le-au vizionat în cadrul site-ului Youtube. Nu are nicio legătura cu Google Mail. Se vorbește de Google deoarece YouTube este a celor de la Google.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
synapse - 06 Iulie 2008 04:21 PM

ma cam nelinistete faptul ca la “comanda” cineva iti poate baga mana in meil sau sa iti vaza profilu construit de ei pe informatiile ce le au in urma searchurilor date de tine prin motoru lor de cautare si are acces la multa infotmatie care e strict personala…
deci pe scurt daca ai deviatiile tale…sunt si ar trebui sa fie ale tale…

Da, dar pentru cultivarea “deviaţiilor” TALE tu foloseşti serviciile LOR, iar ei ţi le oferă în anumite condiţii. Câţi dintre noi citim cu atenţie acele “terms and conditions”?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

dap, Tudore…
nu ti se pare oleaca nedrept daca io am o boala de ciuperci la picioare farmacista sa spuna la cine o intreaba cu ce sufar?
cat despre terms and conditions tu ai citit?
http://www.google.ro/intl/ro/privacy.html
(si) io da….
si nu ma bucura de loc…
dar, daca io folosesc din toate serviciile lor searchu.. si le vad reclamele ar trebui sa fim chit…
insa pentru unii nu e destul si logurile lor pot fi accesate de cine “are nevoie” pentru ca avem terms and conditions…
mie mi se pare ca nu avem un deal aici
si cred ca o sa imi fac propriul motor de cautare…
smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

aa domu administrator schimbati va rog titlu postului.
trebuia sa fie hmmm IX…
ca sa pot sa il gasesc mai usor cu google…(hihihi)
saru’ mana
smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

mare multamire pentru schimbarea titlului.
deci?
solutia?
ne facem server fiecare?
si ne punem meilurile in compu din pod?
si ne securizam?
paranoia?
sau asta ar fi solutia ca sa nu te trezesti cu surprize atunci cand ai un biznis…
sau o boala , sau o deviatie.
smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Londra
Macuser din: 30.04.08

synapse! ce ascunzi? ce nu vrei sa vada big brother de la google? :D

ideea e ca in era satelitilor gps, a cardurilor cu chip si cnp-ului scanat cand intri sau iesi din tara, tu chiar crezi ca mai conteaza ca nenea google poate sa-ti dea search in e-mail? “privacy” e nu mit frumos, mai ales in era post 9/11. e frumos din partea noastra sa credem in povestea asta de adormit copii, dar suntem cam naivi.

ma rog, parerea mea normala. smile

Semnătură 

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@synapse

Am să mă repet (spre rușinea ta) pentru ați opri psihoza.

Se pare că ai o problemă cu interpretarea textului din știrea ta, asta în caz că ai înțeles limba engleză, sau dacă ai citit articolul la care faci referire.

Acel articol nu se referă la Google Mail sau Google Search. Se referă strict la YouTube și la funcția search pe care au utilizat-o membrii YouTube în interiorul site-ului.

Cum ar putea Viacom să de-a în judecată Google pentru copywrite în funcție de search-ul tău pe Google Search ? mad

Ca să îți clarific detalii despre articolul pe care tu l-ai promovat…
Google (proprietarul YouTube) trebuie să cedeze către Viacom detalii despre felul în care utilizatorii YouTube au folosit serviciile puse la dispoziție de YouTube, inclusiv ceea ce s-a căutat folosind funcția search DIN CADRUL SITE-ului Youtube. Aceștia vor avea și detaliile IP-ului, video-uri uploadate și șterse ulterior.

Toate aceste informații vor fi folosite doar de către Viacom, în sistem propriu (adică nu se fac publice), pentru a prezenta în instanță dovezi solide că Google (prin Youtube) a facilitat promovarea materialelor care erau supuse legilor copywrite-ului.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
nyuszi - 08 Iulie 2008 02:00 AM

synapse! ce ascunzi? ce nu vrei sa vada big brother de la google? :D

ideea e ca in era satelitilor gps, a cardurilor cu chip si cnp-ului scanat cand intri sau iesi din tara, tu chiar crezi ca mai conteaza ca nenea google poate sa-ti dea search in e-mail? “privacy” e nu mit frumos, mai ales in era post 9/11. e frumos din partea noastra sa credem in povestea asta de adormit copii, dar suntem cam naivi.
ma rog, parerea mea normala. :)

Ne reapucam sa scriem scrisori? Ca mai acum 10 ani cu hartia si creionul. Ne ducem pana la persoana vizata si ii comunicam direct sensibilul subiect. Ne vom imprumuta Casete, VHS-uri CD-uri DVD-uri cu mentiunea ce-mi dai la schimb sau vezi sa nu o/il strici.
Intimitate nu mai avem si nici nu vom mai avea ne intreptam cu pasi repezi catre “Nineteen Eighty-Four”... deja ma repet si nu-mi place

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Scrisorile pot fi deschise si citite. Eu propun comunicarea prin unde radio, cu transmisii codificate. Undele scurte pot traversa intreaga lume (in anumite conditii). Mai lasam download-urile, filmele si muzica, ne limitam la mesaje pe calea undelor, si totul e OK.  wink

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

pentru Ǻﭏdяei (banuiesc Andrei)...
nu ma poti opri din psihoza si spre rusinea mea nu mi-e rusine sa pun intrebari…
stai linistit..
de inteles ce scrie acolo.. am inteles maica..
numa ca io citeam printre randuri si ma ingrijoram cum ca astia de la google iti fac profile si studii si nu ar fi rau daca le-ar folosi in scop de cercetare si imbunatatire a serviciilor prestate cu atata gratuitate catre noi toti, numa ca au dreptu sa predea la cererea baietilor, loguri si profile si despre asta spuneam… intimitatea, care se dizolva….
iara cu you tube ma doare-n paispe ca cineva o pus 10 minute din “ANY MOVIE”...
Aia de la Viacom ar trebui sa se bucure ca cineva le pune bucati de film pe TUB si sa schimbe tactica…
numa ca ei ar ar vinde acelasi film si la cinema, si pe VHS si pe DVD BlueRay, si remastered dvd thx cu HD si dvd normal si pe CD cu revista AVON , si podcast si download.. si tiparit daca ar merge, si nu stiu de ce nu cer drepturi de autor la aia de-ti povestesc filmu in piata… laser frate !!!
IO DACA VREU IL INCHIRIEZ SI IL VAD sau ma duc la film…
Asa ca multumesc spre rusinea mea Don Andrei.. probabil si tu imi construiesti chiar acum profilul cu privirea ta sfidatoare si inteligenta aruncata peste ochelarii din avatar…

Pentru posteritate…
nici cu porumbelu nu mai e sigur…

[ Modificat: 08 Iulie 2008 05:46 PM de synapse ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ca o curiozitate, asa…
citi dintre voi folosesc serviciul transfer.ro?

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

pana amu 5 minute nu stiam ca exista.
spre rusinea mea…

smile
probabil e o miscare francmasonica ce vor sa controleze lumea studiind pozele cu nu mai stiu ce bomba sexy trimite Costel lui Ionel
hahahaa
Io pe bune ma ingrijorez de treaba cu scobitu prin meil ca la noi la work a fost mutat meilu la Google…
ceapa lor.
Si probabil ca acolo unde intervine iventia sau planning pentru campanii de advertising(doar un exemplu) ar fi esential sa poti sa te bazezi pe mijloace de comunicare neperiate.
:(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

acolo unde sunt lucruri sensibile, intervine proprietarul….
sunt atitea metode de criptare sau de securizare a datelor
daca nu le folosesti, nu te poti plinge de consecinte…

1 din 2
1