Problema cu un mouse!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.06.08

Tocmai mi-am luat un mouse Canyon de 1000 dpi si cu interfata USB (ca sa il pot folosi si la viitorul meu Mac mini) insa am observat ca nu se “intelege” decat cu anumite suprafete pe care e folosit. Pe mouse pad-ul meu vechi cursorul danseaza cam din toate pozitiile, la fel si pe multe alte hartii si cartoane pe care le-am incercat, pana am gasit in sfarsit un carton de la o cutie a unui rack mai vechi.
E un comportament normal pentru un astfel de mouse-uri (de 1000 dpi) sau e ceva cu el? Ce ziceti?
Multumesc anticipat!
Daniel

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

e laser frate’, nu se pune pe mousepad! :D

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
verticalx - 08 Iulie 2008 03:06 AM

Tocmai mi-am luat un mouse Canyon de 1000 dpi si cu interfata USB (ca sa il pot folosi si la viitorul meu Mac mini) insa am observat ca nu se “intelege” decat cu anumite suprafete pe care e folosit. Pe mouse pad-ul meu vechi cursorul danseaza cam din toate pozitiile, la fel si pe multe alte hartii si cartoane pe care le-am incercat, pana am gasit in sfarsit un carton de la o cutie a unui rack mai vechi.
E un comportament normal pentru un astfel de mouse-uri (de 1000 dpi) sau e ceva cu el? Ce ziceti?
Multumesc anticipat!
Daniel

Șoriceii cu laser cer uzual suprafețe monocolore, de culoare închisă. Ia orice asemenea suprafață și cred că va merge fără necazuri.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu am un Genius de 1600 dpi si merge super. Fireste, pe suprafete rezonabile. Cum ziceam altadata, Genius are o gaselnita minunata: a pus in locul rotitei un laser. Adio, murdarie!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de la un prieten, am luat un mouspad simplu si eficient…
probabil sa gasiti si in alta parte, mult mai aproape decit v-ati inchipuit smile