O data cu iTunes 7.7, daca dai search in Applications gasesti toate aplicatiile
Aici sunt link-urile directe catre magazin.
Vreau sa va spun ca sunt o groaza deja, foarte multe “asemanatoare” cu cele din installer. Multe sunt free.
Happy shopping
O data cu iTunes 7.7, daca dai search in Applications gasesti toate aplicatiile
Aici sunt link-urile directe catre magazin.
Vreau sa va spun ca sunt o groaza deja, foarte multe “asemanatoare” cu cele din installer. Multe sunt free.
Happy shopping
Mi se pare foarte tare aplicatia Netter’s Anatomy Flash Cards… dar costa 40 usd :(
Anyway… vor fi multe altele care sa ne starneasca criozitatea!
Eu deja am spart 60 si ceva de $ si mi-am mai luat gift card-uri pt. mai multe aplicatii. In materie de jocuri stau destul de bine, mai ales ca acum e lansarea. Multe aplicatii utile free, printre care si un to-do facut de Erica Sadun .
Orice card de credit, pe care il asociezi cu paypal. Cumperi gift card-uri de aici sau de pe ebay la licitatie. Cont iti faci pe SUA, e un cont care nu iti cere sa introduci metoda de plata. Da un search ca am mai zis pe aici cum se face.
daca selectezi romania ca tara merge sa faci cont direct in limba romana cu card romanesc. am reusit sa cumpar un ebook de 79 centi cu un card de la banca transilvania
Da chiar, am observat si eu asta. Care-i faza ? ... ce nesimtire.
Si cum dreaq instalezi prostiile astea? ... de exemplu, am dat jos aplicatia “Remote” , presupun ca toata lumea aluato ... Pe hard apare Remote.ipa ... Cum se instaleaza asta pe telefon ?
Da chiar, am observat si eu asta. Care-i faza ? ... ce nesimtire.
Si cum dreaq instalezi prostiile astea? ... de exemplu, am dat jos aplicatia “Remote” , presupun ca toata lumea aluato ... Pe hard apare Remote.ipa ... Cum se instaleaza asta pe telefon ?
Se va sincroniza automat cu iPhone… asta se va intampla dupa ce vei avea instalat versiunea de soft 2.0