Eu nu inteleg, ce este de “unlocked” la el ?! ... Avand in vedere ca are pe el AppStore .
Pai in afara ca are AppStore, Exchange, MobileMe….mai are si alte acarete mici din soft revizuite si daca faci upgrade la versiunea noua ca de fiecare data o sa-ti blocheze telefonul in reteaua pentru care l-a facut mama lui….si daca ai putin “noroc” si NU faci restore inainte de upgrade se poate sa-l brick-uiesti…dar sa mai asteptam putin ca maine dupa lansare ies “messriasii” si ne zic ei ce si cum.
nu e panica,
s-a postat deja un ghid pentru cei care au “bulit-o” cu 2.0, asta ca sa poata sa faca restore la 1.1.4 din nou.. http://sleepers.net/news/?page_id=216
eu zic ca maxim pe luni zibri da drumu la ziphone, poate si cei de la devteam cu pwnage.
asteptam ca nu e graba.. graba era anu trecut ca inca nu aveam iFoane )
grija mare ce faceti ca sunt 2 versiuni de firmware
iPhone1,2_2.0_5A347_Restore - cea de ieri, GM [225 mega]
iPhone1,1_2.0_5A347_Restore - cea de azi, care e pe itunes [218.2 mega]
am inteles ca diferenta intre ele ar fi faptul ca in prima versiune, cea de GM ar contine cod de debugging, in rest ar cam fi la fel. de aceea cei care au incercat pana acum versiunea 2.0 beta aua vut probleme cu blocaje si crashuiri, nu ca nu ar tine telefonul versiunea de soft, ci tocmai din cauza proceselor in plus si debugging-ului
se pare ca devteam se pregatesc de niste teste. asteapta cateva terminale 3g pentru testele finale!
Am si eu o intrebare… cu un soft 2.0 unlocked, noi romanii avem vreo sansa sa cumparam ceva de pe Appstore ? daca da, care anume e procedura?
Bună întrebare, să vezi chestie ciudată! I-am făcut update unui amic la 2.0. Practic cu contul meu de iTunes Store USA i-am plătit update-ul. (el are un iPod Touch)
Chestia este că acum când accesează App Store şi doreşte să descarce un app (chiar şi cele free) i se cere să se logheze cu contul iTunes. El are cont făcut pe iTunes România, prin urmare îi dă eroare dacă doreşte să downloadeze o aplicaţie care e pe site-ul din State dar nedisponibilă pentru România. Mi s-a părut super ciudat. Nu a încercat să cumpere nimic… aici nu ştiu ce să zic.
Toată treaba e că dacă îţi faci update la soft fiind logat cu un cont iTunes din Italia să zicem, când vei accesa Appstore, vei fi capabil să downloadezi doar aplicaţie valabile pentru Italia ... ciudat! Nu am multe informaţii dar asta mi s-a părut aiurea de tot.
Este drept că majoritatea aplicaţiilor free sunt valabile în toate ţările, dar încercase amicul meu să descarce una (nu mai ştiu care) şi ca eroare i s-a spus (după ce s-a loga cu contul de România) că nu poate descărca decât aplicaţiile disponibile pe iTunes Store România.
N-are nici o legatura cu ce cont erai logat cand ai facut update la firmware. Conteaza cu ce cont esti logat cand faci ultimul sync intre iPod/iPhone si calculator. Daca amicul tau ar fi fost logat cu contul tau de US si ar fi facut un sync la Touch, setarile contului tau de US i se copiau pe Touch si putea accesa iTMS-ul si AppStore-ul US.
Comportamentul e similar pt AppStore si pentru iTMS.
N-are nici o legatura cu ce cont erai logat cand ai facut update la firmware. Conteaza cu ce cont esti logat cand faci ultimul sync intre iPod/iPhone si calculator. Daca amicul tau ar fi fost logat cu contul tau de US si ar fi facut un sync la Touch, setarile contului tau de US i se copiau pe Touch si putea accesa iTMS-ul si AppStore-ul US.
Comportamentul e similar pt AppStore si pentru iTMS.
corect! intr-un fel e logic ce se intampla.. fiecare tara in parte are o restrictie anume, ca sa nu mai zic de preturile diferite.
personal mi se pare aberanta faza asta cu discrepantele intre magazine, mai ales ca nu este vorba despre un produs real, ci virtual, deci practic nu se platesc taxe si impozite.. nu?
...restrictie anume, ca sa nu mai zic de preturile diferite.
personal mi se pare aberanta faza asta cu discrepantele intre magazine, mai ales ca nu este vorba despre un produs real, ci virtual, deci practic nu se platesc taxe si impozite.. nu?
In State Unite (în afară de California) nu se plătesc taxe și impozite. In România se plătesc, în țăriel EU se plătesc - în fiecare țară altă sumă ...
...restrictie anume, ca sa nu mai zic de preturile diferite.
In State Unite (în afară de California) nu se plătesc taxe și impozite. In România se plătesc, în țăriel EU se plătesc - în fiecare țară altă sumă ...
cum sa nu se plateasca taxe ?! valeu.. pai difera de la stat la stat..
fericiti cei din Delaware )