1 din 3
1
iPhone 2.0 Unlocked
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Cica e gata….asteptam sa o folosim si noi…
http://gizmodo.com/5023971/iphone-os-20-unlocked-yes

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Eu nu inteleg, ce este de “unlocked” la el ?! ... Avand in vedere ca are pe el AppStore .

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Uhuuu… hai ca vreau sa vad cum merge 2.0 smile

In curand vedem si un “tool” pentru unlock si jailbreak

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07
eXist - 11 Iulie 2008 04:40 AM

Eu nu inteleg, ce este de “unlocked” la el ?! ... Avand in vedere ca are pe el AppStore .

Pai in afara ca are AppStore, Exchange, MobileMe….mai are si alte acarete mici din soft revizuite si daca faci upgrade la versiunea noua ca de fiecare data o sa-ti blocheze telefonul in reteaua pentru care l-a facut mama lui….si daca ai putin “noroc” si NU faci restore inainte de upgrade se poate sa-l brick-uiesti…dar sa mai asteptam putin ca maine dupa lansare ies “messriasii” si ne zic ei ce si cum.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

nu e panica,
s-a postat deja un ghid pentru cei care au “bulit-o” cu 2.0, asta ca sa poata sa faca restore la 1.1.4 din nou..
http://sleepers.net/news/?page_id=216

eu zic ca maxim pe luni zibri da drumu la ziphone, poate si cei de la devteam cu pwnage.
asteptam ca nu e graba.. graba era anu trecut ca inca nu aveam iFoane smile)

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

nu mi-am facut upgrade ... astept unlock, sau ce-o fii ... :D

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

zibri a zis clar ca azi [11/07] nu va da drumu la ziphone, cu toate ca deja cica e gata smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

grija mare ce faceti ca sunt 2 versiuni de firmware

iPhone1,2_2.0_5A347_Restore - cea de ieri, GM [225 mega]
iPhone1,1_2.0_5A347_Restore - cea de azi, care e pe itunes wink [218.2 mega]

am inteles ca diferenta intre ele ar fi faptul ca in prima versiune, cea de GM ar contine cod de debugging, in rest ar cam fi la fel. de aceea cei care au incercat pana acum versiunea 2.0 beta aua vut probleme cu blocaje si crashuiri, nu ca nu ar tine telefonul versiunea de soft, ci tocmai din cauza proceselor in plus si debugging-ului

se pare ca devteam se pregatesc de niste teste. asteapta cateva terminale 3g pentru testele finale!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08

Am si eu o intrebare… cu un soft 2.0 unlocked, noi romanii avem vreo sansa sa cumparam ceva de pe Appstore ? daca da, care anume e procedura?

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
BogdanGC - 12 Iulie 2008 10:42 PM

Am si eu o intrebare… cu un soft 2.0 unlocked, noi romanii avem vreo sansa sa cumparam ceva de pe Appstore ? daca da, care anume e procedura?

Bună întrebare, să vezi chestie ciudată! I-am făcut update unui amic la 2.0. Practic cu contul meu de iTunes Store USA i-am plătit update-ul. (el are un iPod Touch)

Chestia este că acum când accesează App Store şi doreşte să descarce un app (chiar şi cele free) i se cere să se logheze cu contul iTunes. El are cont făcut pe iTunes România, prin urmare îi dă eroare dacă doreşte să downloadeze o aplicaţie care e pe site-ul din State dar nedisponibilă pentru România. Mi s-a părut super ciudat. Nu a încercat să cumpere nimic… aici nu ştiu ce să zic.

Toată treaba e că dacă îţi faci update la soft fiind logat cu un cont iTunes din Italia să zicem, când vei accesa Appstore, vei fi capabil să downloadezi doar aplicaţie valabile pentru Italia ... ciudat! Nu am multe informaţii dar asta mi s-a părut aiurea de tot. 

Este drept că majoritatea aplicaţiilor free sunt valabile în toate ţările, dar încercase amicul meu să descarce una (nu mai ştiu care) şi ca eroare i s-a spus (după ce s-a loga cu contul de România) că nu poate descărca decât aplicaţiile disponibile pe iTunes Store România.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

N-are nici o legatura cu ce cont erai logat cand ai facut update la firmware. Conteaza cu ce cont esti logat cand faci ultimul sync intre iPod/iPhone si calculator. Daca amicul tau ar fi fost logat cu contul tau de US si ar fi facut un sync la Touch, setarile contului tau de US i se copiau pe Touch si putea accesa iTMS-ul si AppStore-ul US.
Comportamentul e similar pt AppStore si pentru iTMS.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dtancu - 13 Iulie 2008 03:20 AM

N-are nici o legatura cu ce cont erai logat cand ai facut update la firmware. Conteaza cu ce cont esti logat cand faci ultimul sync intre iPod/iPhone si calculator. Daca amicul tau ar fi fost logat cu contul tau de US si ar fi facut un sync la Touch, setarile contului tau de US i se copiau pe Touch si putea accesa iTMS-ul si AppStore-ul US.
Comportamentul e similar pt AppStore si pentru iTMS.

corect! intr-un fel e logic ce se intampla.. fiecare tara in parte are o restrictie anume, ca sa nu mai zic de preturile diferite.
personal mi se pare aberanta faza asta cu discrepantele intre magazine, mai ales ca nu este vorba despre un produs real, ci virtual, deci practic nu se platesc taxe si impozite.. nu?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
Aetherius - 13 Iulie 2008 04:32 AM

...restrictie anume, ca sa nu mai zic de preturile diferite.
personal mi se pare aberanta faza asta cu discrepantele intre magazine, mai ales ca nu este vorba despre un produs real, ci virtual, deci practic nu se platesc taxe si impozite.. nu?

In State Unite (în afară de California) nu se plătesc taxe și impozite. In România se plătesc, în țăriel EU se plătesc - în fiecare țară altă sumă ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

am si eu o intrebare.nu am iphone dar daca mi-as face cont pe usa as putea inchiria si filme? cum pot face un cont in sua?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 13 Iulie 2008 03:08 PM
Aetherius - 13 Iulie 2008 04:32 AM

...restrictie anume, ca sa nu mai zic de preturile diferite.

In State Unite (în afară de California) nu se plătesc taxe și impozite. In România se plătesc, în țăriel EU se plătesc - în fiecare țară altă sumă ...

cum sa nu se plateasca taxe ?! valeu.. pai difera de la stat la stat..
fericiti cei din Delaware smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dracia - 13 Iulie 2008 03:33 PM

am si eu o intrebare.nu am iphone dar daca mi-as face cont pe usa as putea inchiria si filme? cum pot face un cont in sua?

Sa iti faci cont SUA iti trebuie sa validezi contul cu o adresa de acolo si cu un card bancar emis acolo.

Semnătură 

_______

1 din 3
1

‹‹ iPhone 2.0      baterie in roaming ››