2 din 3
2
iPhone 2.0 Unlocked
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

s-a deblocat sau nu ?

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
Ǻﭏdяei - 13 Iulie 2008 04:47 PM
dracia - 13 Iulie 2008 03:33 PM

am si eu o intrebare.nu am iphone dar daca mi-as face cont pe usa as putea inchiria si filme? cum pot face un cont in sua?

Sa iti faci cont SUA iti trebuie sa validezi contul cu o adresa de acolo si cu un card bancar emis acolo.

Fals. Cauta pe-aici, e descrisa metoda de a-ti face cont US fara sa dai nici o informatie referitoare la card.
Platile se fac apoi prin card-uri prepaid iTunes cumparate de pe ebay.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Colega-miu de serviciu si-a luat update-ul pt. iPod touch de pe net wink si are toate aplicatiile moka instalate. Si merge sa si cumpere din alea cu bani. Deci e evident ca si noi cu aifoane hacuite o sa putem.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

cum e domne pana la urma? s-a deslusit misterul? ca ard de nerabdare aici.. am fost plecat 3 zile, no wifi, no nothing si m-am inecat in suspans… observ ca a aparut update-ul, Dev Team lucreaza intens la deblocare, dar n-am inteles inca daca a aparut The Pwnage Tool ala sau nu… Come on people!!! Share!!! :D

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Inca nu a aaparut…....pe blogul lor au si mentionat ca nu lanseaza nimik pana cand nu au un program “flawless” si cat mai simplu de utilizat…..pt ca majoritatea utilizatorilor de iPhone nu sunt atat de buni in folosirea programelor de gen. Asa ca tot ce putem sa facem e sa intram in fiecare zi pe blogul lor (http://blog.iphone-dev.org/) si sa citim update-urile de acolo pana cand vedem stirea mare ca au lansat “unealta” de pwn!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cat de curand….cat de curand. Mai e putin si weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…....dev team rulz!

http://blog.iphone-dev.org/post/42344032/not-sat-on-our-hands

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

dap. io dau max 2 zile. sper raspberry

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

uita-ti aici e in spaniola daca e nevoie de ceva intrebati-ma
http://www.idg.es/macworld/content.asp?idn=69782

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

smile) bun linku’ asta smile) ce sa facem domne cu asta.. ma rog, eu vorbesc in numele celor care “nu stie” spaniola.. sunt sigur ca trebuie sa exise articole asemanatoare cu ce o zice acolo si in engleza…
barem scrie ceva palpitant? smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

iphone 3g e deja hackeat
iphone dev team o sa scoata in curand o ustensile(aplicatie)care poate debloca iphone3g sau orice iphone care utilizeaza versiunea 2.0
Echipa(e vb de teamul de mai sus)a putut sparge noul soft cu cateva ore inainte de aparitia lui in spania (11-iulie-lansare iphone)si cu toate ca a fost ceva super dificil acum sunt deja familiarizati cu noul soft pentru a pute pe viitor crea noi versiuni
Obiectivul acestei echipe consista in crearea de solutii pt ca hackerii care vor sa utilizeze iphone in retele neaprobate (daca la noi va fi orange atunci sa puna vodafone sau zapp sau….)si sa instaleze aplicatii in iphone care NU AU TRECUT FILTRUL PRELIMINAR APPLE
Noaptea trecuta (banuiesc ca e vb de 10iulie) a publicat un http://www.youtube.com/watch?v=R63lKICiWfg in care se demonstreaza softul in actiune,deblocand un iphone care sugereaza ca acel kit va fi disponibil imediat ,numit si iphone Pwnage
dupa cea ce au anuntat(echipa de mai sus )“am adaugat o gramada de noi caracteristici,inclus support pt 2.0,index de arhive cu spotlight pt. .ipws,cautari web,configuratii personalizate,partitii root personalizate…..etc
poate va e de folos….. tongue wink

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

iphone3g e deja hackeat
iphone dev team o sa scoata in curand un soft gratuit pt a debloca iphone3g sau oricare iphone care utilizeaza 2.0

dev team a putut sparge noul soft cateva ore inainte de lansarea oficiala(11-iulie),a fost un job destul de greu dar acum sunt deja familiarizati cu softul incat sa poata creea noi versiuni viitoare

obiectivul echipei(http://www.9to5mac.com/pwnage-tool-iphone) consista in crearea de solutii pt hackerii care vor utiliza iphone pe retele neaprobate(concurenta lui orange la noi)si sa instaleze noi aplicatii care NU AU TRECUT PRIN FILTRUL INITIAL APPLE

noaptea trecuta (10 iulie) iphone dev team a publicat un video(http://www.youtube.com/watch?v=R63lKICiWfg)in care se arata softul in actiune,in care se deblocheaza un iphone si care sugereaza imediata disponibilitate al acestui kit numit iphone Pwnage

asa cum au scris si cei din echipa:“am adaugat o mare cantitate de noi caracteristici,suport pt2.0,index de arhive cu spotlight pt .ipws,cautari web,configuratii personalizate,partitii root personalizate…etc

sper ca ajuta cu ceva traducerea ........

don´worry be happy tongue wink

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

L-au deblocat unii deja .........the hard-way raspberry http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1546

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da parca nu am chef de XSIM kk la tava…......mai bine mai stau cateva zile si astept pwnTool-u. E mai bine asa!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

miroase a maine pt pwnage!

sa vedem! din cate vad, au rescris tot ce tine de boot si firmware.. interesant. probabil ca o sa ne alegem cu niste sand-box-uri “tunate” raspberry

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

asta o sa fie moca?

Semnătură 

There is no spoon

2 din 3
2

‹‹ iPhone 2.0      baterie in roaming ››