1 din 3
1
Ajutor,  imac-ul se stinge pur si simplu la instalare xp sp3!!!!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 03.10.06

Am imac mid 2007, cu firmware la zi, leopard instalat curat, am facut partitie cu bootcamp, dau sa instalez xp sp3, merge totul ok pana dupa ce isi termina de copiat fisierele necesare dupa care se restarteaza si cand apare interfata aia cu mouse, o arata 3 secunde dupa care pur si simplu se stinge ca si cum i-ai lua curentul si trebuie sa il aprind napoi de la butonul din spate, se aprinde, intra in instalarea de xp inapoi, zice restarting instaltion sau asa ceva si se stinge inapoi. Nu mai stiu ce sa ii fac, am incercat cu ntfs, cu fat, partitie mai mare, mai mica, am nevoie neaparat de xp si nu imi sugerati vista pentru ca nu am nevoie de el.
Nu am gasit pe net un comportament asemanator, doar alte erori cu dll si mai stiu eu dar nu sa se stinga.

Astept niste sfaturi pentru ca am nevoie de xp in ce muncesc. Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
plesu - 11 Iulie 2008 01:09 PM

Am imac mid 2007, cu firmware la zi, leopard instalat curat, am facut partitie cu bootcamp, dau sa instalez xp sp3, merge totul ok pana dupa ce isi termina de copiat fisierele necesare dupa care se restarteaza si cand apare interfata aia cu mouse, o arata 3 secunde dupa care pur si simplu se stinge ca si cum i-ai lua curentul si trebuie sa il aprind napoi de la butonul din spate, se aprinde, intra in instalarea de xp inapoi, zice restarting instaltion sau asa ceva si se stinge inapoi. Nu mai stiu ce sa ii fac, am incercat cu ntfs, cu fat, partitie mai mare, mai mica, am nevoie neaparat de xp si nu imi sugerati vista pentru ca nu am nevoie de el.
Nu am gasit pe net un comportament asemanator, doar alte erori cu dll si mai stiu eu dar nu sa se stinga.

Astept niste sfaturi pentru ca am nevoie de xp in ce muncesc. Multumesc

Dacă apare numai cu windows, este clar o chestiune de compatibilitate Apple hardware-Windows. Nu e clar din cele ce spui dacă înainte a fost OK și a apărut în clipa cînd ai reinstalat. Sau e prima oară cînd instalezi win pe acest mac?
Înțeleg că formatezi, înainte de instalarea propriu-zisă, fat 32 sau NTFS, nu lași partiția neformatată. E OK așa.
Ai încercat cu alt disc de Windows?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Nu am auzit inca de suport pentru sp3. Probabil de aici e problema ta. Incearca cu un sp2.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

am instalat de mai multe ori, fără probleme, sp2…
poate are ceva versiunea aceea de win

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Ieri am cumparat mac-ul, de-aia nu e clar daca mergea inainte sau nu, leopard functioneaza perfect, am dat acum un telefon unui prieten cu macbook caruia i-am dat si lui acest cd sa il puna pe mac, intradevar mi-a spus ca a avut probleme asemanatoare cu ale mele dar din a 4-a incercare ia mers cu versiunea asta de xp care e una originala doar facut slipstream cu sp3. Eu am incercat cred de mai multe ori si tot se stinge. As incerca cu sp2 dar nu mai am cd…
...alte sugesti, am citit si manualul bootcamp si zice sp2 or higher…deci ar trebui sa mearga dupa ce spun ei.
Va multumesc oricum ca ati sarit in ajutor

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

intreb si eu, ce aduce acest SP3 la win? merita pus?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

sp3 aduce dopuri la gaurile de securitate existente in sp2 plus mai multe chesti de securitate cred imprumutate unpic de la vista.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

pun pariu ca oricate gauri ar acoperi tot raman destule neacoperite

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Ok, acuma sunt disperat cu totul, am incercat cu disk sp2 si face exact aceasi figura…ajutor…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

sterge partiti cu bootcamp
apoi reia procedura
creezi o partitie noua
apoi o formatezi fat 32
apoi incepi instalarea xp

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Nu merge nicicum, in link-ul de mai jos este un fisier video cu derularea actiunii, credeti ca are rost sa reintalez leopard si sa nu instalez nici un update si sa incerc sa pun din nou? deja sunt satul de ecranul ala albastru de instalare windows, chiar si de leopard ca si asta l-am instalt de doua ori, prima data facand 2 partitii, nu am stiut ca la bootcamp ii trebuie una.

http://rapidshare.com/files/128832545/DSC00150.3GP.html

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

nici leopard nici updateurile nu au nici o legatura cu ce nu-ti merge tie…
mai bine cauti pe cineva din apropiere sa te ajute

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Cu ce sa ma ajute? nu sunt utilizator nou de mac, folosesc mac din 2002. Pur si simplu nu este un comportament normal si incep sa imi pun intrebari daca nu este defect mac-ul..dar nici asta nu prea imi vine sa cred din moment ce merge perfect leopard. Intradevar nu am mai instalat win cu bootcamp, doar cu wmware dar am citit manualul si fac exact ce scrie acolo…nu e normal sa se stinga macul ca si cu l-ai scoate din priza in timpul instalari.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

Am incercat si cu vista doar de test si functioneaza fara nici un glitch pe drum. Sigur, eu nu am nevoie de vista…nu mai stiu ce sa fac…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Daca Vista merge si XP-ul nu, nu prea cred ca-i ceva hardware. Dar XP prin vmware (imagine HDfile) nu te satisface? Ai neaparata nevoie de directx 10? Fusion 1.1.3 stie directx 9 pe XP. Memorie sa ai cel putin 2 G si sa-i dai 1 XP-ului daca ai treburi grele de facut (randari, etc.).

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

Am avut un macbook cu fusion si nu prea imi placea cum mergea, avea doar 1gb ram cum are si imac-ul meu acum. Imi trebuiesc programele de scris cd/dvd…alcohol…clonecd si alte minuni si nu stiu cum se descurca alea emulate…

1 din 3
1