2 din 3
2
Ajutor,  imac-ul se stinge pur si simplu la instalare xp sp3!!!!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Cineva de pe alt forum zicea ca fusion ar face ca windows sa vada unitatea optica, ca si un inscriptor. Eu nu am incercat. Mai nou eu scriu CD/DVD de pe Mac. Daca sunt nevoit sa duplic ceva in Windows il duplic ca iso si il scriu tot din Mac. Mai am acasa un PIII pe care vizioneaza sotia filme atunci cand eu am de lucru pe Mac si mi s-a parut ca PC-ul vede mai bine hibridele decat iso-urile. O fi placebo? Unitatea optica? Mediile pe care scriu sunt aceleasi (Sony si Verbatim).

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
plesu - 11 Iulie 2008 04:48 PM

Am incercat si cu vista doar de test si functioneaza fara nici un glitch pe drum. Sigur, eu nu am nevoie de vista…nu mai stiu ce sa fac…

Dacă Vista merge și XP nu eu zic că CD-ul cu XP e bulit, altfel nu văd de ce s-ar comporta așa.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Ciudat este ca a incercat si sp3 si sp2. Deci 2 CD-uri cu exact aceiasi bulitura? Sau a facut update sp3 prin sleepstreaming pe acelas disc.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 03.10.06

Nu am facut eu update la acelasi disc prin slipstream..
Acuma mai incerc cu alte cd-uri…ca nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

sliiiipstreaaam ...

Nope. La documentație zice MARE că BootCamp vrea discul de SP2 Retail original.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member

Cum se face atunci ca un prieten a instalat pe macbook cu cd-ul de la mine…daca nu reusesc sa instalez nicicum xp va trebui sa vand mac-ul pentru ca am neaparata nevoie de cateva programe care merg pe xp…deja mi-e greata de cate ori am vazut inceputul instalari de win xp…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ok…
cu cit il dai?

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member

smile...dupa inca 10 cd-uri cu xp pe care o sa le incerc iti spun cu cat il vand…mi drag de mor de el dar faza asta ma incaruntit deja

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member

Psergiu, you are the man, scriu de pe telefon in timp ce se instaleaza xp, ai avut dreptate, vrea doar disc retail, cel putin la mine. Multumesc

Multumesc si celorlalti care si au stresat creierul pentru mine!!!!

[ Modificat: 12 Iulie 2008 12:06 AM de plesu ]

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member

Windows-ul asta e de-o nesimtire…nu vrea sa mearga net-ul, am airport express, airport utility nu il vede deloc iar windows vede reteaua wireless dar cand dau sa se conecteze la ea zice ca nu poate si ca daca sunt in range…ati mai intalnit?

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

reseteaza airportul…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member

am facut asta de 5 ori cred..nu vreau sa il resetez sa pierd toate setarile..incerc acum sa ii fac un update la airport utility pt win sa vad daca il vede macar

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
plesu - 11 Iulie 2008 01:09 PM

Am imac mid 2007, cu firmware la zi, leopard instalat curat, am facut partitie cu bootcamp, dau sa instalez xp sp3, merge totul ok pana dupa ce isi termina de copiat fisierele necesare dupa care se restarteaza si cand apare interfata aia cu mouse, o arata 3 secunde dupa care pur si simplu se stinge ca si cum i-ai lua curentul si trebuie sa il aprind napoi de la butonul din spate, se aprinde, intra in instalarea de xp inapoi, zice restarting instaltion sau asa ceva si se stinge inapoi. Nu mai stiu ce sa ii fac, am incercat cu ntfs, cu fat, partitie mai mare, mai mica, am nevoie neaparat de xp si nu imi sugerati vista pentru ca nu am nevoie de el.
Nu am gasit pe net un comportament asemanator, doar alte erori cu dll si mai stiu eu dar nu sa se stinga.

Astept niste sfaturi pentru ca am nevoie de xp in ce muncesc. Multumesc

Acuma nu-s mare șmekăr în al-de uindăuz pe mac intel, dar - din cîte citii eu - Boot Camp, versiunea instalată odată cu Leo, este optimizat pt XP sp 2 și pt Vista. După instalare uindăuz, pui driverele de pe DVD Leo, apoi faci frumos, din uindăuz, un update la BC, și după aia pui sp3. Așa scrie la carte, cel puțin, și așa am aplicat și eu cu UN MB din zonă (nu cu al meu, eu am încă PB, nostalgii…). Acolo scrie că sp3 se updatează DUPĂ update-ul la Boot Camp.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member

Cattus Thraex exact asa am facut, dar nu puteam face update ca nu imi mergea netul cu airport pe win..pana nu am dezactivat din leopart securizarea…pe win nu stie wpa2…doar wpa..pfff..e totul in regula acum…am pus si sp3 ulterior dupa updatare bootcamp.
Multumesc inca odata pentru sfaturi.
Ca o concluzie este cum a spus psergiu trebuie neaparat SP2 Retail!!!!!!!

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
plesu - 12 Iulie 2008 02:47 AM

Cattus Thraex exact asa am facut, dar nu puteam face update ca nu imi mergea netul cu airport pe win..pana nu am dezactivat din leopart securizarea…pe win nu stie wpa2…doar wpa..pfff..e totul in regula acum…am pus si sp3 ulterior dupa updatare bootcamp.
Multumesc inca odata pentru sfaturi.
Ca o concluzie este cum a spus psergiu trebuie neaparat SP2 Retail!!!!!!!

„Ca o concluzie este cum a spus psergiu trebuie neaparat SP2 Retai”

Păi așa scrie, bre, și la carte. Dacă citeai, așa urmai.

P.S. Sincer, nu am observat că scriseseși „sp3”, abia acum una oră am observat, că-ți spuneam de la început că pierzi vremea.

Semnătură 

2 din 3
2