iPod fără iTunes
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Ziua femeii și următoarele au adus în casă 2 ipod-uri, un shuffle și un mini. Sincer să fiu, mie nu îmi place felul cum iTunes gestionează încărcarea / descărcarea / updatarea. Există vreo modalitate „ciobănească”, simplă, ca pt mine, care - atunci cînd vîri ipod-ul în mufă - să se comporte ca un stick, afișat pe ecran, și unde să pui fișierele prin drag-and-drop?  Lui fi-meu 1 (am doi), win-user, nu-i place iTunes; pt Windows există alternative la încărcarea / descărcarea unui ipod? (adică ceva cum descrisei mai sus).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO

din iTunes, in Pref, la iPod e un camp care poate fi selectat ca sa apara ca o partitie, nu mai stiu cum ii zice ca am ramas de ceva vreme fara iPod… :( si pe urma apare si in OS X si in win ca partitie

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu poti pune muzica prin copiere directa pe iPod-ul in mod “disk”. Adica poti, dar nu vor fi vizibile in meniul iPod-ului. Pe Windows cica se poate folosi Winamp, cu ajutorul unui plugin:
http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=138888

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

ca tot veni vorba…
Eu am multa muzica pe discuri… mp3-uri.. si vreau ceva gen winamp.. ca sa le incarc.. sa le ascult.. si dupa aia clear playlist.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
AlexBuga - 21 Martie 2006 05:40 AM

ca tot veni vorba…
Eu am multa muzica pe discuri… mp3-uri.. si vreau ceva gen winamp.. ca sa le incarc.. sa le ascult.. si dupa aia clear playlist.

Eu folosesc Taply, nu e grozav, dar e simplu și clar: selectezi un folder / foldere cu fifișiere audio și-i dă drumul; când a terminat, se închide.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

ca tot veni vorba…

Ai putea face si cu iTunes asta, dar mai este si Audion.
http://www.panic.com/audion/

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 14.03.06
Cattus Thraex - 20 Martie 2006 01:53 PM

Există vreo modalitate „ciobănească”, simplă, ca pt mine, care - atunci cînd vîri ipod-ul în mufă - să se comporte ca un stick, afișat pe ecran, și unde să pui fișierele prin drag-and-drop?.

vezi pe sourceforge.net (http://sourceforge.net/projects/shuffle-db), gasesti un executabil pt win, rebuild_db.exe, sau un script pyton pt mac, rebuild_db.py. merge doar pt shuffle. pui executabilul sau scriptul pe ipod in root, tragi folderele cu muzici si apoi il rulezi.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Alternative la itunes pt.ipod ar mai fi anapod explorer sau yamipod.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.04.08

parca cineva zicea de instalarea lui rockbox pe ipod a incercat careva?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

am incercat eu si e super. doar ca dispare feeling-ul acela apple. insa rockbox… rocks!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.04.08

si merge drag and drop ?? am itneles ca are niste pluginuri acceptabile nu e asa de rau.. tia fost greu sal adapteZi ? a mai ramas instalat sistemu ipodului ?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

nu, firmware-ul ipod-ului se sterge. ramane doar sistemul lor pe el. cat despre muzica, merge cu drag & drop. poti sa organizezi tu totul cum vrei, pe alfabet, an etc. ... ai si un file manager in rockbox. insa a trecut ceva timp de cand nu m-am mai jucat cu el, era pe vremea cand aveam ipod video.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

ca tot veni vorba…

Cu VLC ai încercat și nu merge?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015