Salut. Am tot incercat sa gasesc un soft cu care sa pot sa transfer documente video de pe iphone pe hard dar nu am gasit nimic MOCA. Toti e rai si vrea bani!
Stie cineva un soft fara bani care sa faca ce am descris mai sus?
Have a glorious day!
Am folosit Handbrake pt a face rip la nishte DVD uri. Am facut drag la documente in Itunes si acum le am pe Iphone.Acum vreau sa salvez documentele de pe Iphone pe hard. La ce sistem te referi?
ma refer adica la ce sistem ai: calculator, sistem de operare
dar, daca le-ai pus cu itunes pe telefon, tot cu itunes le dai jos
ce e asa de complicat?
ai incercat image capture? ce ai facut? descrie pasii… la mine merge
iPhone nu funcționează ca și stick/hdd extern/etc din fabrică de la mama lui. Merge sincronizat numai cu un computer atât și nimic mai mult. Dacă ai făcut un film acasă și vrei să-l dai jos la muncă nu se poate prin metode ortodoxe. Cel mai simplu din punctul meu de vedere e sa-ți instalezi AFP pe iphone și atunci poți sa-ți accesezi iPhonul de pe orice mac din rețea și să-l folosești ca pe un stick (Măr+k urmat de IP-ul iPhone și voila apare în stânga la finder). Dacă vrei grafică și alte bling bling-uri din păcate nimic nu vine free. Pentru mine finderul și AFP sunt mai mult decât suficiente, deși uneori merge greu transferul mă mulțumesc și cu atât. Pe PC nu mă știu așa că las pe alții.
Am mai auzit de niște combinații cu ceva clienți de FTP, dar personal nu am încercat.
Am incercat deja AFP si merge, dar problema este ca nu pot sa vad unde sunt filmele pe care le am pe iphone!!! ce vad este Iphone root filesystem si roots home… Deci s a rezolvat nu se poate…