Contrar parerilor afisate aici, tin sa va anunt ca D40-ul este chiar mai bun (in anumite aspecte) decat D40x sau D60.
este foarte mult adevar aici.
d40 nu este un aparat care poate fi pus in raft. este un aparat soho, stiu! dar il prefer chiar si lui d80. este vorba de rezultate.
cumpara ce vrei dar cu un d40 nu te pacalesti deloc.
optica… alegerea ta este un pic cam schiopa. iti inteleg motivele alegerii dar este o alegere proasta. vei constata acesta in viitor.
totusi daca vrei ceva mai bun, mai scump, orienteaza-te catre canon d5. este full frame! si oricum datorita politicii execrabile dusa de nikon in ultimii 15 ani, canon este cu 3 generatii in fata lui nikon.
cei care ma cunosc stiu ca nu sint adeptul nici unei forme de fanatism, nu-s nici cu nikon nici cu canon, pentax ori olympus… (am fost cu contax rtl3), alte vremuri… eu tin cu mine si doresc ca munca mea sa fie realizata bine. si daca acest bine inseamna un anume aparat il voi folosi pe acela fara sa tin cont cu ce ma vede lumea la git; si daca este o scula pe care nu mi-o pot pemite acum, mai string din dinti si astept.
(a zis cineva ca este usor? nu cred!)
rabdarea este o conditie fundamentala in fotografie!