Video cu dimensiuni definite ... Ajutor ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Nu sunt mare expert in prelucrarile video si poate ce intreb este stupid

am niste fisiere video mpg / mov care vreau sa le folosesc ca video tonuri la iPhone

ce nu-mi convine este ca fisierele video pe care le am au diferite dimensiuni ... si cand zic dimensiuni nu ma refer la marime / cantitate ci la marimea / dimesiunea de display

eu trebuie sa obtin ceva de genul : 320 x 480

si stau si ma tot intreb cum sa fac ... am deschis si Adobe Premiere si Final Cut Experess si fel de fel de app gasite ... dar nu reusesc sa-mi dau seama cum pot crea o scena cu dimensiuni definite de mine de ex ca in Photoshop (canvas size)

Adica ce sau cum sa folosesc anumite app ca sa deschid sa zicem o scena de 320 px / 480 px si in ea sa import fisierul video si sa-l localizez sa-l aranjez sa-l maresc / micsorez incat sa arate bine cand ruleaza la final in formatul 320 x 480 de pe iPhone

daca ii dau pur si simplu export pe dimensiunea 320 x 480 imi scaleaza tot fisierul video / il deformeaza si nu vreau asta

se poate asa ceva ?

merci

ca sa vedeti un ex : http://89.47.154.230/videotone.mov

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.07.08

Salut. Incearca cu AfterEffects.
Problema este ca daca filmul pe care vrei sa il modifici are format 4:3 (dimensiune la televizoarele mai vechi) sau nu are dimensiuni specifice pentru widescreen e greu de incadrat in alte rezolutii. Ce ramane de facut este sa tragi de imagine pina acopera dimensiune dorita. Dar o sa pierzi din dimensiunile originale si calitatea poate sa scada vizibil.
Am incercat acum 5 minute sa vad cum se face si am reusit sa fac import la un filmulet l am rotit si am salvat la dimensiunile pt iphone prin comanda export. Trebuie sa stabilesti de la inceput dimensiunea 320x480. Dupa care te duci la Composition si alegi new comp… Apoi faci import la filmuletul pe care vrei sa il modifici si il tragi din stinga(project) in compozitie pe ecranul negru. Oricum iti sugerez sa gasesti un tutorial de la linda.com despre AE ca se te familiarizezi cu aplicatia. Eu am gasit torrent pe mininova.org.
Bafta.

[ Modificat: 12 Iulie 2008 10:43 PM de brumaru ]
 Semnătură 

MacBookPro 2.4ghz duo2 17” HD 4gb ram 160gb
MacBookPro 2.16ghz duo 17 2gb ram 120gb
2 x Iphone 16gb
Clasic Ipod 160 gb
.mac account
PS3 smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Unde? Unde ai găsit? Grijă mare frate, dacă vrei să rămîi prin zonă. Dacă tot stai așa de tîrziu poate bagi un ochi pe la regulamente. Părerea mea.Succese!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
brumaru - 12 Iulie 2008 10:41 PM

Salut. Incearca cu AfterEffects.
Problema este ca daca filmul pe care vrei sa il modifici are format 4:3 (dimensiune la televizoarele mai vechi) sau nu are dimensiuni specifice pentru widescreen e greu de incadrat in alte rezolutii. Ce ramane de facut este sa tragi de imagine pina acopera dimensiune dorita. Dar o sa pierzi din dimensiunile originale si calitatea poate sa scada vizibil.
Am incercat acum 5 minute sa vad cum se face si am reusit sa fac import la un filmulet l am rotit si am salvat la dimensiunile pt iphone prin comanda export. Trebuie sa stabilesti de la inceput dimensiunea 320x480. Dupa care te duci la Composition si alegi new comp… Apoi faci import la filmuletul pe care vrei sa il modifici si il tragi din stinga(project) in compozitie pe ecranul negru. Oricum iti sugerez sa gasesti un tutorial de la linda.com despre AE ca se te familiarizezi cu aplicatia. Eu am gasit torrent pe mininova.org.
Bafta.

mii de multumiri ... dupa cum am zis nu sunt AFON total in acest gen de app desi e a doua sau a treia oara in viata cand deschid app AfterEffects am reusit imediat sa fac ce aveam nevoie

inca o data Mii de Multumiri am rezolvat tot ce vroiam exportul e rapid nu dureaza secole ca in premiere sau Final Cut Express

Perfect

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

No problem smile

Semnătură 

2 x Iphone 16gb
Clasic Ipod 160 gb
.mac account
PS3 smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Draga Toma, nu te mai ambala asa repede… Am vrut sa il ajut pe om… Parerea mea. Fir intins!

Semnătură 

2 x Iphone 16gb
Clasic Ipod 160 gb
.mac account
PS3 smile

‹‹ Foto Framer      info despre fisiere ››