Disk Order
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Asatzi am primit din partea celor de la LikeMac un comunicat de presa prin care anuntau versiunea 2.1 a programului Disk Order. L-am incercat si eu si intr-adevar, programul a evoluat frumos de cand l-am vazut pentru prima oara. Pentru cei care nu stiu: e vorba de un manager de fisiere care dupa parerea mea, e mai usor de utilizat decat Finder. Daca ati lucrat pe Windows, nu se poate sa nu fi vazut Total Commander, iar Disk Order este aproape identic cu el. Disk Order e foarte util in urmatoarele situatii: 
- daca lucrati mult cu fisiere (copy/move, upload FTP);
- daca v-ati obisnuit pe Windows cu TC-ul;
- daca aveti laptop si vi se pare greu sa faceti drag-and-drop-uri cu trackpad-ul in Finder; Disk Order poate face toate operatiile numai din tastatura.

Eu unul am cautat in disperare ceva asemanator atunci cand am trecut pe Mac, dar nici unul din programele existente nu erau suficient de bune. Acum m-am cam dezvatat de stilul TC… dar mai am 30 de zile de trial si nu se stie smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Suceava, Romania
Macuser din: 01.03.06

In general, lucrez pe Windows, unde nu ma despart de TotalCommander.
Pentru Mac, prima idee care mi s-a parut ok e XFolders (http://www.kai-heitkamp.com/).
Probabil are unele lipsuri fatza de TC sau de DiskOrder, dar isi face treaba bine.

L-ai testat ?

Semnătură 

Busy planning how to take over the world ...
SysSandbox :: SysAdmin tech blog

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, l-am testat prin 2004, si crăpa într-una. Intre timp probabil ca s-a mai imbunatatit.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce nu are XFolders (sau cel putin nu gasesc eu in ultima versiune), sunt doua chestii care-mi sunt extrem de utile: view file (F3) si edit file (F4). Si mi se pare ca navigheaza cam greu prin directoare. Dar oricum, avand in vedere ca e gratis, merge.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Suceava, Romania
Macuser din: 01.03.06

F3 si F4 ... le simt si eu lipsa smile

Semnătură 

Busy planning how to take over the world ...
SysSandbox :: SysAdmin tech blog

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.02.07

Tocmai am trecut si eu pe Mac smile si intr-adevar simteam lipsa lui TotalCommander. Citind pe aici despre DiskOrder am zis sa-l incerc si intr-adevar, este substituentul perfect wink.

Semnătură 

iMac White 24” 2.16 GHz Core 2 Duo, 250GB 7200rpm, 4G DDR2
MacBook White 13.3”, 2.0 GHz Core 2 Duo, 80GB 5400rpm, 2G DDR2
MacBook Aluminium 13.3”, 2.4 GHz Core 2 Duo, 250GB 5400rpm, 4G DDR3
iPod Shuffle (2G)
iPhone 3G 8GB

‹‹ Roxio Popcorn crapa      Widget interesant ››