Se poate?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 06.05.08

am vazut tot felul de filmulete cu ipod touch ca nu se zgarie ecranul la el.. eu am unul si am obs azi pe ecran la el zgarieturi… :( de la ce poate sa fie ? il port in buzunar la pantaloni tot timpul singur.. fara alte obiecte langa el.. se mai poate face ceva sa il remediez? sau macar sa am grija pe viitor sa nu se mai zgarie.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
shm3k3rul - 13 Iulie 2008 06:51 AM

am vazut tot felul de filmulete cu ipod touch ca nu se zgarie ecranul la el.. eu am unul si am obs azi pe ecran la el zgarieturi… :( de la ce poate sa fie ? il port in buzunar la pantaloni tot timpul singur.. fara alte obiecte langa el.. se mai poate face ceva sa il remediez? sau macar sa am grija pe viitor sa nu se mai zgarie.

Se zgîrie oricum. Ia-i o husă pt a reduce la maxim zgîrieturile.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sau cauta folie de protectie pentru ecran
doar ca nu mai arata asa de bine, apoi…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08
shm3k3rul - 13 Iulie 2008 06:51 AM

si eu il port in buzunar, insa tot stau si ma mir ca ecranul e intact, insa partea din spate e facuta varza.
pt problema ta, exista Displex, da-i un search pe google, e foarte bun, dar nu cred ca e nevoie sa folosesti daca nu ai zgarieturi importante. altfel, ia-i o husa de catifea pt telefon…eu asa am facut

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 06.05.08

puteam sa fac asta de mult timp.. dar eu eram ferm convins ca ecranul nu se zgarie deloc.. dupa cum ziceam.. ca am vazut acele teste pe youtube.. :| dar nah.. asta e :(